Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsumam 1+1, "Dynamo" Kovaļčuka atgriešanās spēlē sarūgtina SKA

Karsumam 1+1, "Dynamo" Kovaļčuka atgriešanās spēlē sarūgtina SKA
Mārtiņš Karsums
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē šovakar Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva trenētais Maskavas "Dynamo" ar 3:2 pārspēja Sanktpēterburgas SKA. "Dynamo" labā ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Mārtiņš Karsums.

KHL dienas centrālajā spēlē Maskavas "Dynamo" uzņēma Sanktpēterburgas SKA. Abas komandas tikās jau pirms sešām dienām, spēle Sanktpēterburgā noslēdzās ar "Dynamo" uzvaru (4:2). SKA rindās šodien atgriezās kapteinis Iļja Kovaļčuks, kurš spēlēja pirmo reizi kopš 29. augusta, tikmēr pirmo maču šosezon aizvadīja "Dynamo" uzbrucējs Aleksejs Tereščenko.

Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva trenētais "Dynamo" jau pirmajā minūtē tika pie ļoti labas iespējas atklāt rezultātu, bet Konstantīna Gorovikova metiens lidoja pāri vārtiem. Pirmajās minūtēs dominēja "Dynamo", taču pirmajā periodā bīstamākās epizodes izveidoja SKA. Vienu momentu arī izdevās realizēt, sekundi līdz pārtraukumam vārtus gūstot Antonam Burdasovam, taču rezultāts varēja būt arī lielāks – trešdaļas sākumā izgājienu pret vārtsargu nerealizēja SKA uzbrucējs Jevgēņijs Ketovs.

Otrās trešdaļas sākumā SKA aizsargs Jegors Jakovļevs ar izcilu šķīlienu no zilās līnijas realizēja skaitlisko vairākumu, panākot jau 2:0 viesu labā, taču perioda lielāko daļu pārsvars bija "Dynamo" pusē. Maskavas klubs krietni vairāk uzbruka un trešdaļas vidū arī guva divus vārtus. Otrajā vārtu guvumā (vairākumā) ar piespēli izcēlās uzbrucējs Mārtiņš Karsums, kurš ar atrašanos vārtu priekšā traucēja Miko Koskinenam fiksēt metiena brīdi. Otros "Dynamo" vārtus guva bijušais Rīgas "Dinamo" aizsargs Mets Robinsons, bet pirmo ripu pēc solo gājiena pāri visam laukumam iemeta uzbrucējs Maksims Pestuško.

Trešo periodu "Dynamo" sāka vairākumā, pateicoties SKA komandas sodam otrās trešdaļas beigās, un laukuma saimnieki otro realizēja viena spēlētāja pārsvaru. Šoreiz precīzs bija Karsums, kurš bija pirmais pie atlēkušās ripas pie SKA vārtiem – 3:2. Atlikušajā laikā vārti vairs netika gūti, un "Dynamo" uzvarēja ar 3:2.

Karsums pavadīja laukumā 17 minūtes un 29 sekundes, kas bija ilgākais spēles laiks "Dynamo" uzbrucēju vidū. Karsums realizēja vienu no četriem metieniem, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, uzvarēja vienā no trim iemetieniem un izpildīja arī trīs spēka paņēmienus (labākais rādītājs spēlē). Viņš tika atzīts par labāko hokejistu "Dynamo" rindās. Maskavas kluba rindās mačā piedalījās arī uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kura rēķinā trīs metieni un viena bloķēta ripa 13 minūšu un sešu sekunžu laikā. Karsumam deviņās spēlēs ir seši (3+3) punkti, bet Daugaviņš astoņos mačos izcēlās ar četriem (1+3) punktiem.

KHL regulārā sezona, 21. septembris

SpēleRezultāts
Dynamo – SKA3:2
Slovan – Dinamo R3:2 P
Medveščak – Vityaz3:1

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

  +5 [+] [-]

, 2015-09-21 21:46, pirms 9 gadiem
Malacis Karsiks!

  +3 [+] [-]

, 2015-09-21 21:48, pirms 9 gadiem
Šis nu gan bija labs mačs. Šķiet, pirmais KHL mačs šosezon, ko noskatījos A-Z.

Karsums malacis - par uzvaru pār SKA savā jaunajā arēnā iedeva Vītoliņam un Daugaviņam +5 spēļu handikapu līdz atlaišanai.

     [+] [-]

, 2015-09-21 21:52, pirms 9 gadiem
Malacis Karsums. Daugaviņš gan pāris reizes gandrīz savos vārtos atveda....bet vispār izcils hokejs, bauda skatīties!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-09-21 22:00, pirms 9 gadiem
SKA pēc sabuktētā titula iegūšanas nevelk! Treneris lunis, daļa komandas līderu prom. Palicis vien Kakaļčuks, nabadziņi..

     [+] [-]

, 2015-09-21 22:47, pirms 9 gadiem
Daugavam pēc šīs spēles visdrīzāk vien liels (-) ... neesmu baigais profs, bet 2 momentos konkēti atveda 80% varbūtības golu uz saviem vārtiem ...