Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL nosauc nedēļas labākos

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

KHL nosauc nedēļas labākos
Par KHL nedēļas labāko uzbrucēju atzīts Jaromirs Jāgrs.
Foto: RIA Novosti

Nosaukti aizvadītās nedēļas labākie Kontinentālas Hokeja līgas spēlētāji četrās nominācijās – labākais vārtsargs, aizsargs, uzbrucējs un iesācējs. Balva tika arī Rīgas "Dinamo" pāridarītājam "Avangard" kreklā Jaromiram Jāgram.

Pieredzējušais čehs Jāgrs atzīts par nedēļas labāko uzbrucēju. Viņa rēķinā trīs ripas un viena rezultatīva piespēle trīs mačos, un jāpiebilst, ka uzbrucējs izcēlās arī spēlē Rīgā. Labākā vārtsarga balva piešķirta "Metallurg" spēlētājam Iļjam Proskurjakovam, kurš divos no trim mačiem nosargāja vārtus neieņemtus. Proskurjakovs atvairīja 98,7% metienu, bet sausā palika 175 minūtes un 19 sekundes pēc kārtas.

Par labāko aizsargu atzīts "Lokomotiv" hokejists Aleksnadrs Gusjkovs, kurš trīs mačos savācis lietderības koeficientu +5, kā arī izdarījis divas rezultatīvās piespēles. Arī labākā debitanta balva tika aizsargam – Nikolajam Belovam no "Neftekhimik". Divās spēlēs viņš guva vienus vārtus un sakrāja lietderības koeficientu +3, turklāt vidēji laukumā atradās 15 minūtes un piecas sekundes.

Izmantotie resursi
khl.ru

Slēpts komentārs: PēterisP
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-21 16:31, pirms 15 gadiem
Nja par vartsarga balvas iegusanu saubu nebija ka ilja dabus un nebrinisos ja vins bus arimenesa. jagrs ar itka pelniti dabuja bet par iesaceju ar nav jabrinas ka neka sis palidzeja ak bars vinet 3 -2

  -1 [+] [-]

, 2009-09-21 16:37, pirms 15 gadiem
Proskurjakovs lieliski nospēlēja aizvadītajā nedēļā, iespējams, ir parādījies vēl viens pasaules līmeņa vārtsargs Krievijai (tb tāds ar kuru nav bail braukt uz PČ). Un ne jau tikai dēļ šīs sezonas pāris spēlēm ir izdarīts šis secinājums, arī pagājušgad viņš labi spēlēja.

Un vispār, izskatās, ka Tretjaka ieviestie vārtsargu ierobežojumi ir devuši kkādu rezultātu (pozitīvu) - parādās aizvien vairāk jauni un perspektīvi vārtsargi.

Protams, arī iepriekš viņi bija, taču spēlējot Augstākajā līgā līdz gadiem 25 par Eiropas līmeņa vārtsargu neizaugsi... .

  +1 [+] [-]

, 2009-09-21 16:49, pirms 15 gadiem
jā, tikai ja KHL grib būt starptautiska visi tie ierobežojumi jāatceļ..

     [+] [-]

, 2009-09-21 16:58, pirms 15 gadiem
heh rakstīja: jā, tikai ja KHL grib būt starptautiska visi tie ierobežojumi jāatceļ..
Tikai labāk ja tie ir oficiāli un visiem skaidri zināmi, nevis visi vadītos pēc "nerakstītajiem likumiem" (kā NHL).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-21 17:39, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Neredzēju iepriekšējās Vitjaz spēles, bet vērojot vakardienas Vitjaz spēli pret Loko šķiet ka arī Vitjaz vārtsarga S. Horošuna personā ir izvilkuši lielo laimestu.
viņš izskatijās liels pārliecināts milzis, mūsējiem rīt grūti būs viņam iemest, bet nu mums jau padodas apspēlēt līderus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-09-21 17:52, pirms 15 gadiem
lkrnpk rakstīja: RD vadās pēc nerakstītajiem likumiem un tas man patīk. Es vispār principā esmu pret visādiem ierobežojumiem, bet tad kluba vadībā vismaz būtu jābūt tādiem cilvēkiem, kas saprastu, ka "kas par daudz, tas par skādi", nevis kā mums bija ar DHK Latgale, kur bars ar visādiem abšaubāmas kvalitātes gastarbeiteriem spēlēja...
RD lai dara ko grib, precīzāk, viņu nerakstītie likumi ir apstākļu un mārketinga diktēti.
Bet NHL nerakstītie likumi... Bostonā Karsums tieši no šiem likumiem arī visvairāk cieta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-09-21 22:01, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Viss pašu RD spēlētāju rokās.
ja apspēlē līderus un zaudē sava līmeņa komandām, tad lieta nevienmēr ir rokās bet arī galvās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-09-22 06:54, pirms 15 gadiem
enjoyz rakstīja: a ja Tu tik gudrs, tad atbildi uz jautājumu "a kur cinx"!!!!
kaads sakars?? deelj 1nas piespeeles??

  -1 [+] [-]

, 2009-09-22 08:11, pirms 15 gadiem
Pruseks lēnām sāk uzņemt apgriezienus cerams ka drīz tur būs un vēl kāds no Dinamo lai veicas šodien.