Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

F.Fjodorovs pievienojas "Metallurg"

F.Fjodorovs pievienojas "Metallurg"
Fjodors Fjodorovs gūst vārtus
Foto: www.hawk.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Magņitogorskas "Metallurg" noslēdzis līgumu ar Fjodoru Fjodorovu, kurš iepriekšējā sezonā pārstāvēja Aleksandra Jerofejeva Ņižņekamskas ''Neftekhimik''.

Jau ziņojām, ka vakar Magņitogorskas "Metallurg" noslēdza līgumu ar uzbrucēju Igoru Radulovu, kurš iepriekšējā sezonā paspēja uzspēlēt gan "Vityaz", gan kopā ar brāli Aleksandru "Salavat Yulaev" rindās. "Vityaz" sastāvā Radulovs izcēlās ar 16 vārtu guvumiem un sešām rezultatīvām piespēlēm, bet Ufas "Salavat Yulaev" sastāvā viņš regulārajā čempionātā guva sešus vārtus, bet izslēgšanas spēlēs izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli.

Šodien kļuvis zināms, ka komandai pievienosies arī 27 gadus vecais centra uzbrucējs Fjodorovs. Šo spēlētāju 2001.gadā trešajā kārtā ar kopējo 66 numuru draftēja Vankūveras "Canucks". Pagājušajā sezonā viņš ''Neftekhimik'' sastāvā aizvadīja 35 spēles, kurās guva 22 rezultativitātes punktus (9+13), nopelnīja 109 soda minūtes, kā arī tika pie negatīva lietderības koeficienta -4.

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

  +2 [+] [-]

, 2009-05-21 13:00, pirms 15 gadiem
magņitka labi pastiprina sastāvu...

  -3 [+] [-]

, 2009-05-21 13:11, pirms 15 gadiem
Divi labi spēcīgi krievu spēlētāji.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-21 14:04, pirms 15 gadiem
Nu ne viens ne otrs manupraat iipashi speeciigs nav....Fjodorovs tas taads puskoka leeceejs, manupraat tikai pateicoties braalja uzvaardam un teeva ietekmei tika tajaa draftaa, NHL dazas speeles uzspeeleeja......arii Neftehimikaa nespiideeja....Godiigi sakot, esmu paarsteigts, ka Magnitka, klubs ar nopietniem uzdevumie utt savaac shaadus vidusmeera speeleetaajus....bet nu 3./4 mainjaa buus ok, jo diezin vai ar uzdevumu izciniit titulu shie vareetu buut vilceeji....