Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroks: "Nospēlējām atbaidoši"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Znaroks: "Nospēlējām atbaidoši"
Oļegs Znaroks
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Ļoti neapmierināts ar savas komandas parādīto sniegumu KHL spēlē pret "Barys" (0:3) bijis "MVD" galvenais treneris Oļegs Znaroks. "MVD" pēc šīs neveiksmes noslīdējuši uz 17. vietu.

Kārtējā KHL spēlē Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā "MVD" savā laukumā ar 0:3 piekāpās Astanas "Barys". "MVD" pēdējās astoņās spēlēs ir izdevies izcīnīt tikai vienu uzvaru, tādējādi komanda jau atkritusi uz 17. vietu, no 16. vietas atpaliekot vienu punktu.

Pēc zaudējuma "Barys" ļoti neapmierināts un nerunīgs bija Oļegs Znaroks: "Mēs šodien nospēlējām vienkārši atbaidoši. Centīsimies tikt skaidrībā, kāpēc tā notika."

Krietni apmierinātāks bija Kazahstānas kluba galvenais treneris Aleksandrs Visockis: "Mums šodienas spēle bija ļoti svarīga, jo bijām zaudējuši iepriekšējās piecas spēles pēc kārtas. Es biju vērojis pēdējās "MVD" spēles, tādēļ zināju, cik labi šī komanda darbojas uzbrukumā, tādēļ centāmies ļoti uzmanīgi spēlēt viduszonā un pie savas zonas."

Izmantotie resursi:
championat.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-01-22 00:17, pirms 15 gadiem
Šoreiz večiem,noteikti neiztikt bez Značoka mātes valodas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-22 00:19, pirms 15 gadiem
Man Barys saak simpatizeet kaa komanda - ljoti speeciiga un ar potenciaalu komanda. bet par MVD - man shkjiet,ka vinji pashi veel iisti nav tikushi ar savu speeles stilu skaidriibaa - baigi neliidzens vinjiem tas celjsh...

     [+] [-]

, 2009-01-22 00:37, pirms 15 gadiem
scorpio rakstīja: Man Barys saak simpatizeet kaa komanda - ljoti speeciiga un ar potenciaalu komanda. bet par MVD - man shkjiet,ka vinji pashi veel iisti nav tikushi ar savu speeles stilu skaidriibaa - baigi neliidzens vinjiem tas celjsh...
Runājot par MVD daudz nevajag spļaudīties,jo ceļš nelīdzens mēdz gadīties arī mums visiem mīļai un tuvai komandai!

  -2 [+] [-]

, 2009-01-22 01:00, pirms 15 gadiem
Vidziņš rakstīja: Runājot par MVD daudz nevajag spļaudīties,jo ceļš nelīdzens mēdz gadīties arī mums visiem mīļai un tuvai komandai!
es jau vinjus nenolieku,bet kkaa nepaarliecina komandas sniegums! protams,ka jebkurai komandai var gadiities kritumi

     [+] [-]

, 2009-01-22 01:15, pirms 15 gadiem
Vitjaz pielika Lokomotīvi papildlaikā 2:1, njā

     [+] [-]

, 2009-01-22 16:36, pirms 15 gadiem
jurixxx rakstīja: Vitjaz pielika Lokomotīvi papildlaikā 2:1, njā
Toties mēs uzvarējām pamatlaikā!