Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kurjanovs un Popovs paliks "Avangard"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kurjanovs un Popovs paliks "Avangard"
Antons Kurjanovs izdara metienu
Foto: ITAR-TASS

Viens no ambiciozākajiem un populārākajiem KHL klubiem Omskas "Avangard" pagarinājis līgumus ar diviem no komandas uzbrukuma līderiem - Antonu Kurjanovu un Aleksandru Popovu.

Omskas "Avangard" iepriekšējā sezona izvērtās par katastrofu, jo tikai ar milzīgām pūlēm izdevās tikt izslēgšanas spēlēs, kur komanda, lai arī pieveica "Salavat Yulaev", tālāk par ceturtdaļfinālu netika. Komandas līdzjutēji saņēmuši patīkamu ziņu, jo vieni no komandas labākajiem punktu guvējiem - Antons Kurjanovs un Aleksandrs Popovs piekrituši pagarināt līgumus ar klubu. Abi hokejisti Omskas vienībā paliks vēl uz divām sezonām.

Aleksandrs Popovs aizvadītajā sezonā piedalījās visās 65 "Avangard" komandas spēlēs KHL, pie tam kļuva par vienu no rezultatīvākajiem hokejistiem. Viņa kontā 15 vārti un 30 rezultatīvas piespēles. Līdzjutēju balsojumā viņš kopā ar Jaromiru Jāgru tika atzīts par labāko spēlētāju.

Antons Kurjanovs pavisam nesen atgriezās no pasaules hokeja čempionāta, kurā viņš palīdzēja Krievijas izlasei jau otro gadu pēc kārtas izcīnīt čempionu titulu. "Avangard" sastāvā aizvadītajā sezonā Antons aizvadīja 54 spēles, izceļoties ar 14 vārtu guvumiem un 28 rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
hawk.ru

     [+] [-]

, 2009-05-21 10:06, pirms 15 gadiem
Domāju, ka Avangardam sastāvā nebūs lielas pārmaiņas, ar to jauno treneri viņiem viss OK padodas, vnk nepaspēja uzņemt apgriezienus playoffā