Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kuldam piespēle, Ufa pārtrauc piecu zaudējumu sēriju

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kuldam piespēle, Ufa pārtrauc piecu zaudējumu sēriju
Artūrs Kulda
Foto: hcsalavat.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas spēlē mūsu nacionālās izlases aizsargs Artūrs Kulda izpildīja rezultatīvu piespēli, bet viņa pārstāvētais Ufas "Salavat Julajev" savā laukumā pieveica Minskas "Dinamo" vienību (5:2) un pārtrauca piecu zaudējumu sēriju. Tikmēr latviešu uzbrucēja Laura Dārziņa pārstāvētais klubs Čeļabinskā sakāva Zagrebas "Medvescak" (5:1), bet pēc tam Latvijas izlases aizsarga Oskara Bārtuļa ukraiņu vienība izbraukumā nespēja ieņemt Ņižņekamskas "Neftehimik" vārtus (0:2).

Baškortostānas galvaspilsētā Ufā mājiniekiem sākumā neizdevās uzspiest savu spēli. Momentiem bagātā pirmā perioda izskaņā viesi no Baltkrievijas galvaspilsētas izvirzījās vadībā. Nākamā perioda sākumā Kulda saņēma 2+10 minūšu sodu. Otrā perioda vidū "Salavat Julajev" rezultātu izlīdzināja, tomēr divu minūšu laikā baltkrievi atkal pārņēma vadību (1:2). Trešās trešdaļas pirmajās trīspadsmit minūtēs ufieši pretinieku vārtos sabēra 4 ripas - šīs sērijas pirmajā vārtu guvumā asistēja arī mūsu aizsargs. Līdz ar to rezultāts kļuva mājiniekiem ļoti tīkams un komfortabls (5:2). Šajā mačā Artūrs Kulda laukumā bija 19:01 minūtes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem un izpildīja vienu rezultatīvu piespēli, kā arī saņēma 12 soda minūtes.

Urālu lielpilsētā Čeļabinskā noteikumus diktēja mājinieki, kuri uzbruka vairāk un panāca arī sev labvēlīgu rezultātu. Pēc pirmā perioda bija 2:1, bet otrajā trešdaļā "Traktor" tika vēl pie diviem panākumiem (4:1). Noslēguma perioda sākumā čeļabinskieši iemeta vēl vienu ripu, un tālākais jau bija formalitāte. Šajā mačā Lauris Dārziņš laukumā bija 13:33 minūtes, kuru laikā viņa vienīgais metiens trāpīja vārtsargam.

Tatarstānas trešajā lielākajā pilsētā Ņižņekamskā jau pirmajā minūtē mājinieki izvirzījās vadībā, bet turpinājumā spēle noritēja zem viesu spiediena. Otrajā periodā viesi no Doņeckas dominēja, tomēr gūt vārtus nespēja (1:0). Noslēguma periodā viesi atkal uzbruka vairāk nekā mājinieki, tomēr rezultātu tas nedeva. Mača izskaņā punktu pielika "Neftehimik", raidot ripu tukšos vārtos (2:0). Šajā mačā "Donbass" aizsardzības balsts Oskars Bārtulis laukumā bija 17:12 minūtes un vienreiz meta pa vārtiem.

Citi mači. Latviešu trenera Pētera Skudras vadītais Ņižņijnovgorodas "Torpedo" līdzīgā cīņā piekāpās Novosibirskas "Sibir" (1:3). Austrumu konferences līderis Kazaņas "Ak Bars" parspēja līgas pastarīti Novokuzņeckas "Metallurg" (2:0) un kļuva par čempionāta līdervienību. Magņitogorskas "Metallurg" pēdējā periodā ar grūtībām noturēja pārsvaru mačā pret Maskavas "Spartak" (3:2) un pacēlās uz otro pakāpienu Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +3 [+] [-]

, 2013-11-19 17:35, pirms 11 gadiem
Artūru uz Dinamo Rīga!

  -3 [+] [-]

, 2013-11-19 17:36, pirms 11 gadiem
Lauri uz HK Rīga!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-19 17:44, pirms 11 gadiem
Kulda malacis , Dārziņam nu galīgi nejiet..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-11-19 18:23, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: Ārtijs atradis savu līgu ,lai gan NHL viņš arī būtu labs
Šī vispār tā varētu teikt tāda Latviešu sezona , Bārtulim,Kuldam,Karsumam ļoti labi klubi , mūšu pašu DR izcils , vienīgais nav paveicies diviem ļoti labiem uzbrucējiem , Dārziņš,Rēdlihs !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-19 19:34, pirms 11 gadiem
army1005 rakstīja: Nabaga Minska. baigi neiet šiem šogad
sogad?
Neatceries kas bija pagasgad?

     [+] [-]

, 2013-11-19 20:15, pirms 11 gadiem
chr1sT rakstīja: Ak bars un Ufa savu darbu izdarīja, lai man būtu labs nedēłas iesākums. Tagad ēl CSKA un Rīgai jāuzvar un € būs nopelnīti.
Nav škrobe, ka Ciska uzmeta visu likmi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja