Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudra: "Nē, par uzvaru pār KHL līdervienību neesmu pārsteigts"

Rolands Eliņš

Skudra: "Nē, par uzvaru pār KHL līdervienību neesmu pārsteigts"
Pēteris Skudra. Foto: Kaspars Volonts, dinamoriga.lv

Pēc negaidītās uzvaras pār KHL līdervienību "Ak Bars" (5:4) Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Pēteris Skudra uzteica savas komandas spēlētāju koncentrēšanos visas spēles garumā un ar smaidu uzklausīja jautājumu, vai viņam pašam šodienas spēle nav bijusi pārsteigums.

"Sanāca labs un azartisks mačs. Jau no pirmajām maiņām visi parādīja, ka grib cīnīties. Paldies puišiem saprata, ka tik bezzobaini, kā izgāja laukumā Ņižņekamskā, spēlēt nedrīkst ne pret vienu komandu," preses konferences ievadā sacīja Pēteris Skudra. "Šodien bija gatavi, nebaidījās spēlēt, un principā visu spēli noturēja stabilu līmeni."
"Tāpēc paldies puišiem, ka izdevās noturēt koncentrēšanos visas spēles garumā," turpināja Skudra. "Paldies par nebaidīšanos spēlēt un veidot uzbrukumus. Cenšamies daudz par to runāt, un šodien tas bija patiešām ļoti labā līmenī."

Skudram tika vaicāts par vētraino spēles sākumu, kad abas komandas jau pirmajās piecās minūtēs guva pa diviem vārtiem. "Neskatoties uz mūsu pozīciju turnīra tabulā," pasmaidīt par saviem vārdiem spiests bija Skudra, "mēs protam spēlēt uzbrukumā, mums ir izpildītāji pie pretinieku vārtiem. Tāpat zinām, ka "Ak Bars" ir ļoti spēcīga komanda, kas spēj iemest daudz. Tad nu sasummējot – spēles sākumā uzbrukums vienkārši nospēlēja nedaudz labāk nekā aizsardzība."

Skudra pasmaidīja arī par nākamo jautājumu, kurā viņam tika prasīts, vai viņam pašam nebija neliels pārsteigums, ka turnīra pēdējās vietas īpašnieci pārspēj līderi. "Man ir vienkārša atbilde," sacīja Skudra. "Mēs nespēlējam slikti! Mums trūkst labu pamatu, taču, kad izdodas noturēt laba hokeja līmeni visas 60 minūtes, tad varam apspēlēt visus. Mēs labi spēlējam arī citos mačos, taču tajos pietrūkst tieši šīs līmeņa noturēšanas. Tā ka nē, šī uzvara man nav pārsteigums."

"Dinamo" treneris konkrēti nepieminēja jautājumā minētos vārdus par Dārziņa un Roberta Bukarta nosēdināšanu malā motivācijas trūkuma dēļ, taču tos arī nenoraidīja: "Zinājām, cik smags būs mačs, cik daudz nāksies cīnīties un sisties. Tāpēc izvēlējāmies sastāvā puišus, kuri to varētu paveikt visefektīvāk. Nu, un, protams, skatāmies arī nākotnē, tāpēc vēlamies, lai komanda kļūtu jaunāka, un pret tādu komandu kā Kazaņa bija interesanti paskatīties uz jaunākiem spēlētājiem."

Tikmēr "Ak Bars" galvenais treneris Dmitrijs Kvartaļnovs izteicās, ka, protams, ir ļoti sarūgtināts par neuzvarēto spēli un komanda nav nostrādājusi līdz galam: "Iemetām četrus vārtus, bet ielaidām vairāk. Šoreiz vāji nospēlējām aizsardzībā."

Kvartaļnovs nevarēja pateikt, vai agri nomainītais Timus Biļaļovs būs komandas sākumsastāvā taču nākamajā spēlē, taču arī sacīja, ka negrasās pie ātri ielaistajiem vārtiem vainot tikai vārtsargu: "Visa komanda nospēlēja slikti, tur arī problēma."

  +8 [+] [-]

, 2021-01-19 23:40, pirms 3 gadiem
Nē nu tas Petaks ir brīnumdaris .

  +3 [+] [-]

, 2021-01-19 23:55, pirms 3 gadiem
Skudra 🐜 beidz tak vienreiz fleitēt

  +2 [+] [-]

, 2021-01-20 00:10, pirms 3 gadiem
nu i par ko lielīties, komanda pēdējā vietā, toties pēdējo spēli uzvarēja, wow!!! pieminekli jāceļ tam mu***am

  +4 [+] [-]

, 2021-01-20 01:15, pirms 3 gadiem
Labi nav ko irsties, uzvilkt ik pa laikam kādu lielo ir atzīstami. Protams, tas nemazina šmucspaiņa dvaku.

     [+] [-]

, 2021-01-20 01:36, pirms 3 gadiem
Ar kuriem izdevīgāk plovā maukt? Maskavas miličiem?

  +1 [+] [-]

, 2021-01-20 07:45, pirms 3 gadiem
Ar ko bija stimulēti vakar spēlētāji?Izrādās,ja grib,tad var.Tikai tā gribēšana ,labi ja reizi mēnesī parādās.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-20 08:29, pirms 3 gadiem
Nu cerams Pēteri ka pret Metalurg nebūs 0:5 .... būtu jau forši ja spētu iekost biežāk lielajām komandām, varbūt atgriestos ticība mazliet par nākamo sezonu...

  +1 [+] [-]

, 2021-01-20 09:51, pirms 3 gadiem
Tas varbūt pat ir labi, ka Rīgai praktiski visas 14 atlikušās sezonas spēles ir pret top klubiem(Čerepovecas, Minskas un Habarovskas spēlēs varbūt pretinieks ir līdzīgāks), jo acīmredzami, ka pret stiprākajām komandām mūsējiem ir krietni vien lielāka motivācija un vēlme uzvarēt

     [+] [-]

, 2021-01-20 11:02, pirms 3 gadiem
Magņitku paņems nav problēmu!