Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: Vai Rīgas "Dinamo" neveiksmes turpināsies arī pret "Amur"?

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: Vai Rīgas "Dinamo" neveiksmes turpināsies arī pret "Amur"?
Kristaps Sotnieks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/f64

Šodien Kontinentālās līgas maču aizvadīs Rīgas „Dinamo”, kurš ceturtajā mājas spēlē pēc kārtas uzņems vienu no līgas vājākajām komandām Habarovskas „Amur”, kurai šīs sezonas pirmajā spēlē zaudēts ar 1:2. Spēles sākums 17:00.

Lai arī janvāris jau lēnām rit uz beigu pusi, Rīgas „Dinamo” 2014. gadā joprojām spējusi izcīnīt tikai vienu uzvaru pamatlaikā. Neveiksmīgie rezultāti likuši „Dinamo” noslīdēt uz septīto vietu konferencē, un, lai arī play-off pozīcijas joprojām izskatās droša, trauksmes signāls ir nozvanījis.

Šo signālu noteikti sadzirdējuši arī rīdzinieku šodienas pretinieki „Amur”, kuri labprāt izmantotu „Dinamo” nosacīto vājuma mirkli, lai pārtrauktu savu sešu zaudējumu sēriju. „Amur” par izslēgšanas spēlēm tā nopietni nedomā jau sen, šobrīd no astotās vietas savā konferencē atpaliekot par 21 punktu.

Bukmeikeru vērtējumā pienākusi tā reize, kad „Dinamo” izredzes uzvarēt ir vislielākās, proti, koeficents uz Rīgas komandas uzvaru (1,33) ir viszemākais visas sezonas laikā. Attiecīgi „Amur” uzvar novērtēta ar 7,00, bet „Double Chance” uz „Dinamo” pretiniekiem ir 3,15. Ņemot vērā, ka „Dinamo” pēdējā laikā smagi mocījusies arī tā sauktajās „droši ņemamajās” spēlēs, tad izdarīt likmi par „Amur” spējām aizkļūt līdz papildlaikam nebūtu pārgalvīga rīcība.

„Amur” ceļā uz Rīgu gan atzīmējās ar ļoti neprofesionālu rīcību, un tiek ziņots, ka vairāku hokejistu alkohola lietošanas rezultātā ticis izdemolēts viesnīcas numurs. Lai arī nevar apgalvot, ka šāda veida notikums būtu pilnīgi svešs Latvijas sporta publikai, par komandas spējām un noskaņošanos spēlei tas neko labu nevar liecināt.

Ja vēl atceras, ka pēdējās piecās spēlēs „Amur” guvusi vien piecus vārtus, tad ievērības cienīga ir likme uz to, ka „Dinamo” ielaidīs mazāk par diviem, kurai koeficents 1,65. Tiesa, arī „Dinamo” pēdējā laikā ar izcilību uzbrukumā nespīd, līdz ar to var pievērst skatienu likmei par kopējo vārtu skaitu spēlē „Under 4,5” ar koeficentu 1,95.

Divus no pēdējiem trim zaudējumiem „Amur” piedzīvojusi ar nullīti gūto vārtu statistikā. „Dinamo” vārtsarga un aizsardzības spējas parūpēties par ko līdzīgu arī šodien novērtētas ar koeficentu 4,20, tiesa, grūti arī aizmirst, ka sezonas pirmajā savstarpējā mačā ar 2:1 pārāka bija Habarovskas komanda.

     [+] [-]

, 2014-01-19 08:31, pirms 10 gadiem
Toto ātrāk nekā pats apraksts pa spēli

     [+] [-]

, 2014-01-19 09:02, pirms 10 gadiem
Vai tad Amur spelētājiem tika iedots papīrīts,kurā rakstīts -nedrīkst demolēt viesnīcas numuru?Nē?Tad viss kārtībā!(bute)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-19 11:09, pirms 10 gadiem
Jā!

     [+] [-]

, 2014-01-19 13:37, pirms 10 gadiem
kādam turpinājums būtu veiksme