Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Austrumu konferences līderi ''Ak Bars'' un ''Barys'' atkal uzvar

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Austrumu konferences līderi ''Ak Bars'' un ''Barys'' atkal uzvar
"Barys" uzvaras vārtu autors Naidžels Douss
Foto: hcbarys.kz

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas pirmajā mačā Habarovskas "Amur" savā laukumā piekāpās Jekaterinburgas "Avtomobilist" vienībai (3:5). Pēc septiņu zaudējumu sērijas Urālu komandai jau otrā uzvara pēc kārtas. Tikmēr citās spēlēs Astanas "Barys" ar 5:3 uzvarēja Nobokuzņeckas ''Mettalurg'', ''Ak Bars'' ar tādu pašu rezultātu bija pārāka pār Zagrebas ''Medveščak'', bet ''Vitjaz'' spraigā spēlē pieveica Minskas ''Dinamo'' (2:1)

Tālajos Austrumos ritēja līdzīga cīņa, un pēc pirmajiem diviem periodiem arī rezultāts veidojās līdzīgs (2:2). Trešā perioda sākumā mājinieki izvirzījās vadībā, tomēr drīz pēc tam viesi 76 sekunžu laikā guva divus vārtus (3:4), bet pēdējā ripa lidoja jau tukšos vārtos (3:5). Uzvaras vārtus guva Jekaterinburgas kluba aizsargs Vladislavs Jegins, kurš tikai vakar parakstīja līgumu ar "Avtomobilist".

Septiņu zaudējumu sēriju Urālu komanda pārtrauca 14. oktobrī, kad pēcspēles metienos pieveica Podoļskas "Vityaz" vienību (2:1).

Kā jau ziņots, domājot par pastiprinājumu, "Avtomobilist" klubs vienojies ar Bahamu salās dzimušo kanādiešu uzbrucēju Andrē Devo, bet pagaidām viņš vēl nav pievienojies, jo jānoformē vīza. Gaidāms, ka viņš varētu ierasties uz 21. oktobra maču.

Citi mači. Līgas debitants Vladivostokas "Admiral" trešajā periodā nespēja nosargāt vadību, ielaida divas ripas un piekāpās Hantimansijskas "Yugra" vienībai (2:3). Novosibirskas "Sibir" pieveica Omskas "Avangard" (2:1), kam tas bija jau vienpadsmitais zaudējums pēdējos trīspadsmit mačos. Līgas pastarītis Novokuzņeckas "Metallurg" noslēguma trešdaļā piekāpās Astanas "Barys" (3:5), kas uz mirkli ļāva atgūt līdera godu Austrumu konferencē. Uz mirkli, jo jau pēc dažām stundām pirmajā pozīcijā atgriezās Kazaņas ''Ak Bars'', kas pieveica ''Medveščak'' ar 5:3. Pašlaik Kazaņai ir par vienu punktu vairāk (38) nekā kazahiem, tomēr ''Barys'' aizvadījusi par divām spēlēm mazāk. Savukārt piekto uzvaru sezonā izcīnījusi ''Vitjaz'', kas savā laukumā pēcspēles metienos, pateicoties Dmitrija Šitikova bullītim, ar 2:1 pieveica Minskas ''Dinamo''.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +1 [+] [-]

, 2013-10-17 14:15, pirms 11 gadiem
Holts so sezonu izlaidis?

     [+] [-]

, 2013-10-17 15:16, pirms 11 gadiem
Pizonis rakstīja: Holts so sezonu izlaidis?
Viņam nav komandas

  -1 [+] [-]

, 2013-10-17 21:07, pirms 11 gadiem
tiešām bija domāts "līders" 2 komandām vai tomēr "līderes" ??

  -1 [+] [-]

, 2013-10-18 10:41, pirms 11 gadiem
Alensan rakstīja: tiešām bija domāts "līders" 2 komandām vai tomēr "līderes" ??
baudi hokeju nevis kasies par siikumiem