Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš: "Teicu, ja spēlēšu KHL, tad tikai Rīgas ''Dinamo''''

Ozoliņš: "Teicu, ja spēlēšu KHL, tad tikai Rīgas ''Dinamo''''
Sandis Ozoliņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas ''Dinamo'' aizsargs Sandis Ozoliņš KHL oficiālajā mājas lapā sniedzis interviju par gaidāmo sezonu un par to, kā nolēmis spēlēt Rīgā.

Kāpēc ''Dinamo'' piedāvājumu nepieņēmāt jau pagājušajā gadā?
Toreiz man bija tāds noskaņojums. Man vajadzēja pauzi, lai sevi sakārtotu psiholoģiski.

Tagad jūs izārstējāt savu savainojumu un atgriezāties. Izskatās, ka ''Dinamo'' jums izteica daudz vilinošāku piedāvājumu nekā pagājušajā gadā?
Nevaru pateikt galvenos iemeslus, kāpēc atgriezos, taču tie bija nopietni apdomāti. Mēs ar sievu nolikām malā visas emocijas un visu mierīgi apdomājām. Sapratām, ka, lai spēlētu ''Dinamo'', man jābrauc būs uz Rīgu, bet mana ģimene tajā pašā laikā paliks ASV. Mums uz ilgu laiku nāksies dzīvot šķirtiem. Taču ģimene atbalstīja manu lēmumu atgriezties hokejā. Ja nebūtu šāda atbalsta – uz Rīgu neatbrauktu. Redzat, manas personīgās ambīcijas šoreiz nespēlēja nekādu lomu.

Rīgā klīst runas, ka jūs savā komandā gribēja redzēt Maskavas ''Dinamo''. Tā ir taisnība?
Teikšu tā: Pagājušajā gadā saņēmu labus piedāvājumus, taču tad izdomāju, ka vairs nespēlēšu. Šogad ar mani sazinājās viens krievu klubs. Atbildēju, ja spēlēšu KHL, tad tikai Rīgas ''Dinamo''.

Latvijā jums ir daudz atbalstītāju un daudz skeptiķu, kuri uzskata, ka ''Dinamo'' nopircis kaķi maisā. Ko jūs par to varat teikt?
Uzskatu, ka ar fizisko man viss ir kārtībā. No maija jau esmu trenējies zālē. ASV uz ledus pēdējo reizi kāpu pagājušā gada novembrī, kad plānoju vēl spēlēt NHL. Pēc pārtraukuma pirmo reizi slidoju tikai LSPA zālē Rīgā.. Apmēram redzu, kas notiek ar manu sagatavošanos. Visu dzīvi esmu veidojis tādu kā dienasgrāmatu, kura man palīdz atzīmēt savu progresu vai regresu. Man vēl ir pietiekami daudz laika, lai sagatavotos sezonai.

3. augustā jums paliks 37 gadi. Jūs, tāpat kā agrāk, arī šoreiz būsiet aktīvs uzbrukumā, vai domāsiet vairāk par aizsardzību?
Ja jūs cerat uz to spēli, ko rādīju savos jaunības gados, tad šaubos... Godīgi sakot, nezinu. Katrā gadījumā neskriešu uz priekšu kā tāda vista bez galvas. Jā, kļūdas būs – to es varu garantēt. Savā karjerā neesmu nospēlējis nevienu ideālu spēli. Centīšos izpildīt visas trenera vēlēšanās – teiks, lai strādāju aizsardzībā, strādāšu, pateiks, lai dodos uzbrukumā, centīšos arī tur izdarīt visu nepieciešamo.

ASV jums bija problēmas ar alkoholu. Jūs pat izgājāt speciālus kursus, lai atmestu alkoholu. Godīgi, jūs esat ticis galā ar savām problēmām?
Cīnīties ar atkarību nav tas pats, kas aiziet un izraut zobu. Tā ir lieta, pie kuras jāstrādā katru dienu. Mani iemācīja dzīvot jaunu dzīvi. Būšu atklāts – apsolīt neko nevaru, taču centīšos neatkārtot pagātnes kļūdas, kuru bija ļoti daudz. Kas būs rīt, nezinu...

Izmantotie resursi:
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +22 [+] [-]

, 2009-07-17 10:46, pirms 15 gadiem
Es domāju ka šī intervija ir paņemta no preses konferences

 +12 [+] [-]

, 2009-07-17 10:46, pirms 15 gadiem
Izskatās, ka ir bijusi nevis intervija, bet gan kāds no khl.ru ir izmantojis tajā preses konferencē runāto. Vai arī Sandis ir vēlreiz teicis viņam visu pilnīgi to pašu vārds vārdā

  +5 [+] [-]

, 2009-07-17 10:49, pirms 15 gadiem
khl.ru es kaut kā visu to pashu, saakot no vistas liidz izrauto zobu dzirdeeju LTV 7 kanalaaa, otrdien, 19:30 sporta studijaa..

peedeejaa laikaa man tas vaards kaa izmantotais resurss izraisa alergjiju tad jau nerakstiet neko
Slēpts komentārs: padibenis

     [+] [-]

, 2009-07-17 10:52, pirms 15 gadiem
Nu protams, ka tas ir tas, kas tika runāts preses konferencē.
Vai arī - kā noslēpumainais saka Sandis visu ir atbildējis vārds vārdā,kā arī intervētājs ir viņam uzdevis pilnīgi tos pašus jautājumus!

  -1 [+] [-]

, 2009-07-17 10:52, pirms 15 gadiem
Šī intervija paņemta no preseskonferences!! Tādi mums tie žurnālisti ir!!

  +4 [+] [-]

, 2009-07-17 10:55, pirms 15 gadiem
Sandi,Tev izdosies. Nelietoju jau 9.gadu,un zinu,ka tas iespeejams. Dziive ir skaista.

Veiksmi.

     [+] [-]

, 2009-07-17 11:12, pirms 15 gadiem
Маргита Спранцмане, специально для khl.ru