Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Makarovs: "Tikt līdz 6. spēlei - labs sasniegums "Traktor" komandai"

Jānis Pārums

Makarovs: "Tikt līdz 6. spēlei - labs sasniegums "Traktor" komandai"
Sergejs Makarovs
Foto: lentachel.ru

Divkārtējais olimpiskais čempions hokejā Sergejs Makarovs uzskata, ka Čeļabinskas "Traktor" jau šobrīd Gagarina kausa finālā parādījis labu sniegumu, tiekot līdz sestajai spēlei.

"Jūs taču paši redzat, ka "Traktor" ticis līdz sestajai spēlei. Tas ir rādītājs komandai, kas nekad nav tikusi tik tālu Gagarina kausa turnīrā. Uzskatu, ka tas ir ļoti labs rezultāts, neskatoties uz to, kā finālsērija izvērtīsies turpmāk," atzina Makarovs.

Savukārt Čehovas "Vityaz" galvenais treneris Jurijs Ļeonovs izteicās: "Joprojām atrodos piektās spēles iespaidā. "Dinamo" šajā sērijā lieliski darbojas pretuzbrukumos, labi izskatās pozicionāli. Viņiem ir lieliska fiziskā sagatavotība, viņi ir lieliskā formā. Turklāt ir arī laba momentu realizācija. Pēdējo gadu laikā komandai ir praktiski nemainīgs sastāvs, katrs hokejists zina, ko viņam darīt, puiši jūt viens otru. Savukārt "Traktor" ir vienīgā KHL komanda, kas spēlē Padomju hokeju. "

Gagarina kausa izcīņas sestā finālspēle notiks jau šovakar – komandas Čeļabinskas arēnā laukumā dosies plkst. 16:00. Šobrīd sērijā ar rezultātu 3-2 vadībā ir Maskavas "Dynamo".

Izmantotie resursi:
Хоккей на AllHockey.Ru - новости и статистика...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-04-17 11:21, pirms 11 gadiem
Es tomēr gribētu to septīto spēli Maskavā - vai nu Maskava savu līdzjutēju priekšā, vai arī Traktors Maskavas līdzjutēju deguna priekšā noceļ kausu. Tā teikt, vai vismaz abiem ir vienāda iespēja justies gandarītiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-04-17 11:37, pirms 11 gadiem
Par septīto spēli un Maskavas Dinamo uzvaru kausā

     [+] [-]

, 2013-04-17 11:40, pirms 11 gadiem
Arvien vairāk sāk simpatizēt Traktors
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-04-17 13:33, pirms 11 gadiem
alguns rakstīja: Par septīto spēli un Maskavas Dinamo uzvaru kausā
Par 7.piekrītu,bet kāpēc par Maskavu? Dēļ Vītoliņa vai arī Rus megapilsēta mīļāka par Čeļabinsku??? Abas komes rāda atzīstamu hoķi,lai uzvar spēcīgākie un mazliet veiksmīgākie!!!

     [+] [-]

, 2013-04-17 13:54, pirms 11 gadiem
KNIFSS rakstīja: Par 7.piekrītu,bet kāpēc par Maskavu? Dēļ Vītoliņa vai arī Rus megapilsēta mīļāka par Čeļabinsku??? Abas komes rāda atzīstamu hoķi,lai uzvar spēcīgākie un mazliet veiksmīgākie!!!
Protams del Olega un Harja . Vel laika kad Olegs treneja LSPA es aprinoju vina talantu. Kas par mainu tika izveidota Ozolinsh-Straupe-Jekimovs , specialiti pat runaja ka tik labas saspeles nav bijis nevienam no Belavska-Fandula-Kercha laikiem. Un ticiet man butu vinsh uzaicinats par DR treneri rezultat butu vel labaki un kas pats galvenais daudzi jaunie speletaji nepazustu. Ja par DM tad neaizmirstiet ka mums ar viniem no seniem laikiem ir draudziga atieksme , ari ar faniem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja