Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Voskresenskas vietā - Jekaterinburga

Juris Miņins
Juris Miņins

Voskresenskas vietā - Jekaterinburga
Deniss Karcevs ( Voskresenskas "Khimik") pie Kazaņas "AK Bars" vārtiem
Foto: RIA Novosti

Kā kļuvis zināms Krievijas Interneta portālam "sportsdaily.ru", nākamajā sezonā Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) Voskresenskas "Khimik" vietu varētu ieņemt Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Šī informācija pagaidām nav apstiprināta, taču kā ziņo jau pieminētais medijs, tad jau pirmdien par šo maiņu oficiālā sanāksmē paziņos arī KHL vadība.

Arī "Avtomobilist" kluba vadība jau gatavojas spēlēšanai KHL. "Mēs pamazām gatavojamies nākamajai sezonai, veicam selekcijas darbu", sacīja Jekaterinburgas galvenās hokeja komandas ģenerālmenedžeris Valērijs Karpovs, "mēs apzinamies, ka tikko līgā iekļuvušai vienībai būs grūti pie sevis dabūt superzvaigznes, bet mēs arī nedzenamies pēc Jašina vai Habibuļina. Mūsu budžets to neļauj, taču "peramie zēni" mēs arī nebūsim. Mareka Sikoras uzaicināšana par galveno treneri vien jau ir pozitīva zīme. Paredzams, ka jau maija beigās tiks parakstīts līgums ar viņu, bet jūlijā sāksies treniņi." Vaicāts par jaunajiem hokejistiem, Karpovs neko konkrētu atbldēt nevarēja: "Pašlaik notiek darbs pie jaunu spēlētāju piesaistes, taču konkrētus uzvārdus nevarēšu nosaukt. Mēs meklējam uzlabojumus visās līnijās, arī vārtsargu. Būs arī leģionāri, taču par tiem tiksim skaidrībā vēlāk."

Atgādināsim, ka aizvadītās sezonas sākumā Jekaterinburgas "Avtomobilist" jau bija KHL komandu sarakstā, bet finansiālu apsvērumu dēļ atteicās no iespējas spēlēt jaunajā līgā un sezonu aizvadīja Krievijas augstākajā līgā. Viņu vietā tika paņemts cits klubs - Voskresenskas "Khimik", taču arī viņiem aizvadītā sezona nebija spoža ne finansiālajā, ne sportiskajā ziņā, tāpēc, paredzams, komanda tiks nomainīta, tādējād atjaunojot "vēsturisko taisnīgumu".

Izmantotie resursi:
sportsdaily.ru

  +5 [+] [-]

, 2009-05-16 13:16, pirms 15 gadiem
atkal liels attālums...

  +7 [+] [-]

, 2009-05-16 13:55, pirms 15 gadiem
murziks rakstīja: atkal liels attālums...
galvenais, lai saliek solītās divīzijas pēc ģeogrāfijas, tad jau viss būs ok. manuprāt, tā pat labāk, ka KHL ir plašāka ģeogrāfija, nevis trešdaļa klubu no piemaskavas

  -2 [+] [-]

, 2009-05-16 14:03, pirms 15 gadiem
gragox rakstīja: galvenais, lai saliek solītās divīzijas pēc ģeogrāfijas, tad jau viss būs ok. manuprāt, tā pat labāk, ka KHL ir plašāka ģeogrāfija, nevis trešdaļa klubu no piemaskavas
it kaa jau taa daliishana peec gjeograafiskaa principa ir logjiska, tomeer patiesiibaa Riigas klubam taa lielas izmainjas neradiis. lai nospeeleetu Uraalos, Sibiirijaa vai Taalajos Austrumos 1 vai 2 izbraukuma speeles, transporta izmaksas jau paliek taas pashas.

Voskresenska ir stipri tuvaak Riigai nekaa JekaterinburKa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-05-16 14:38, pirms 15 gadiem
Nu tas ir ļoti ticami jo KHL vadība jau pateica visi kas nebūs nomaksājuši algu parādus neatceros vairāk līdz 1. jūnijam vai 1. jūlijam var tikt izslēgti no KHL.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-16 15:35, pirms 15 gadiem
Automobilist arī nav stipra komanda, pagājušajā gādā ieņēma 3. vietu Krievijas Augstākajā Līgā... Bet es uzskatu ka tas labi priekš KHL, jo zb ka gandrīz visi no Maskavas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-22 20:34, pirms 15 gadiem
sandris68 rakstīja: Himik nav kaut kāds ,bet spēlēja KHL!
ko Tu pacēli vecu topiku? vēljovairāk, ka šī publicētā ziņa vēljoprojām nav apstiprinājusies...