Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''AK Bars'' pārspēj ''Lokomotiv''

''AK Bars'' pārspēj ''Lokomotiv''
Aleksejs Morozovs
Foto: ITAR-TASS

Šodien tika aizvadītas kārtējas KHL čempionāta spēles, kurās uzvaras guva Kazaņas ''AK Bars'', Magņitogorskas ''Metallurg'', Sanktpēterburgas ''SKA" un Astanas ''Baris''.

Principiāla spēle notika Kazaņā, kur ''AK Bars'' uzņēma Jaroslavļas ''Lokomotiv''. Abas komandas ir vienas no šā brīža čempionāta līderēm un tās mērķē uz KHL čempiontitula iegūšanu. Jau sākot no pirmā perioda aizritēja saspringta spēkošanās, ar daudz noraidījumiem, tomēr vārti gan tika gūti, spēlējot pilnā sastāvā. Spēles piektajā minūtē ''Lokomotiv'' vadībā izvirzīja Markuss Nilsons un pirmā trešdaļa ar šādu rezultātu arī beidzās - 1:0. Vārtiem bagāts izvērtās otrais periods, kurā kopā tika gūti četri vārti, no kuriem trīs ''AK Bars'' hokejistu rēķinā. Jau trešdaļas astotajā minūtē Andrejs Pervišins rezultātu izlīdzināja, bet nedaudz vēlāk ''Lokomotiv'' čehu leģionārs Zbineks Irgls atbildēja ar vārtu guvumu. Kazaņas kluba hokejisti ne tikai spēja izlīdzināt rezultātu, bet arī izvirzīties vadībā - vispirms Iļja Nikuļins, bet tad Deniss Zapirovs guva vārtus un pēc otrā perioda jau 3:2 ''AK Bars'' labā.

Trešās trešdaļās sākums bija turpinājums otrā perioda uguņošanai. Jau perioda pirmajā minūtē Dmitrijs Sjomins izlīdzināja rezultātu - 3:3. Lai arī komandas centās gūt izšķirošos vārtus, abiem klubiem tas neizdevās un uzvarētājs noskaidrojās papildlaikā. Arī papildlaikā vārti netika gūti, bet soda metienos veiksmīgāki izrādījās ''AK Bars'' hokejisti - uzvaru nesošo bullīti realizēja Aleksejs Morozovs, izcīnot klubam svarīgu uzvaru.

Līdzīga spēle notika arī Magņitogorskā, kur vietējais ''Metallurg'' tikai pēcspēles soda metienos ar 4:3 pārspēja Minskas ''Dinamo''. Izšķirošo bullīti realizēja Igors Mirnovs. Vēl šodien Sanktpēterburgas ''SKA" pieveica Ņižņikamenskas ''Neftekhimik'' ar 1:0, bet Astanas ''Baris'' pārspēja Omskas ''Avangard'' ar 4:2.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  -1 [+] [-]

, 2008-11-15 19:32, pirms 16 gadiem
"Kazahi"turpina priecēt!Tur vēl labāka leģionāru selekcija nekā mums.

     [+] [-]

, 2008-11-15 19:54, pirms 16 gadiem
Boris ir nereāla komanda, malači