Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

papildināts "Avangard" uzvar 3. pagarinājumā, uzstāda KHL rekordu

Jānis Pārums

"Avangard" uzvar 3. pagarinājumā, uzstāda KHL rekordu
Andrejs Pervišins
Foto: sportbox.ru

Šovakar Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas 2. kārtā pie pirmā panākuma tika Kazaņas "AK Bars" komanda, savukārt Omskas "Avangard" smagā cīņā, aizvadot trīs pagarinājumus, uzvarēja maču un izlīdzināja rezultātu sērijā pret Magņitogorskas "Metallurg". Šis mačs kļuvis par KHL vēsturē ilgāko spēli.

AK Bars – Salavat Yulaev

Pēc trim zaudētām spēlēm (turklāt divām papildlaikā) Kazaņas komandai bija jāsakopo visi spēki, lai nepabeigtu sezonu pāragri. Ceturto spēli "AK Bars" iesāka ļoti apņēmīgi un pēc Niko Kapanena metiena izvirzījās vadībā jau ceturtajā minūtē, bet īpaši veiksmīgi aizvadīja otrās trešdaļas beigas, kad īsā laikā guva divus vārtus (Aleksejs Morozovs, Marsels Hosa), panākot jau 3:0. Ceturtie vārti tika gūti, kad trešajā periodā uz "Salavat Yulaev" vārtiem nozīmēto bullīti realizēja Janne Pesonens – 4:0.

Tādejādi sērijā kazaņieši guva pirmo uzvaru un panāca 1:3. Komandas no jauna pārcelsies uz Kazaņu, kur 17. martā notiks sērijas piektā spēle.

Avangard – Metallurg Mg

Regulārā čempionāta uzvarētāji Omskas "Avangard" sēriju pret "Metallurg" iesāka neveiksmīgi – ar diviem zaudējumiem savā laukumā. Nelielu reabilitāciju par neveiksmēm omskieši guva trešajā mačā, kur uzvarēja ar 6:3. Arī ceturtais mačs tika iesākts gana veiksmīgi – pirmās trešdaļas pēdējā minūtē Omsku vadībā izvirzīja Romāns Červenka. Tiesa, jau pēc pusminūtes "Metallurg" panāca izlīdzinājumu (Gļebs Kļimenko), bet otrā perioda vidū Staņislavs Čistovs jau pārsvēra svaru kausus par labu "Mettalurg". Līdz trešdaļas beigām "Avangard" prata panākt izlīdzinājumu (Deniss Kuļjašs). Spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti, tāpēc uzvarētāju nācās noskaidrot pagarinājumā. Tajā vairākas labas iespējas panākt sev labvēlīgu iznākumu bija abām komandām, taču allaž sekmīgi nospēlēja vārtsargi. Ne pirmajā, ne otrajā papildlaikā neviena no komandām tā arī vārtus neguva, uzvarētājs tika noskaidrots tikai trešajā pagarinājumā. Par mača varoni kļuva Andrejs Pervišins, kurš 110. minūtē guva uzvaru nesošos vārtus Omskai – 3:2. Sērijā – 2:2. Sērijas piektā spēle 17. martā Omskā.

Jāpiezīmē, ka mačs starp ''Avangard'' un ''Metallurg'' komandām kļuvis par līdz šim visilgāk aizvadīto spēli Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) pastāvēšanas vēsturē. Pēc Andreja Pervišina gūtajiem uzvaras vārtiem laika tablo apstājās pie 109 minūšu un 11 sekunžu atzīmes. Iepriekšējais rekords tika uzstādīts pagājušajā sezonā, kad mačā starp Kazaņas ''Ak Bars'' un Astanas ''Baris'' (mača rezultāts 4:3) abas komandas uz ledus pabija 104 minūtes un 39 sekundes. Salīdzinājumam - NHL čempionāta ilgākās spēle tika aizvadīta 1936. gadā - Monreālas ''Canadiens'' un Detroitas ''Red Wings'' cīņā uzvarētājs tika noskaidrots tikai pēc 176 minūtēm un 30 sekundēm!

1 2 42 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2011-03-15 20:18, pirms 13 gadiem
Kas par speeli

 +25 [+] [-]

, 2011-03-15 20:20, pirms 13 gadiem
Gandrīz piepildījās komentētāja jociņš par to, ka spēle sākās vienā dienā un beidzās nākamajā (magņitagorskā laika josla ir +5)

  +7 [+] [-]

, 2011-03-15 20:23, pirms 13 gadiem
Nu šāda spēlējot AkBars vēl var arī iespēt izlīdzināt sēriju, lai gan tas ir ļoti maz ticams, drīzāk jau Ufa varētu teikt ka šodien jau bija ar vienu kāju iekāpuši nākamajā kārtā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-03-15 20:26, pirms 13 gadiem
CIETI!
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

  +1 [+] [-]

, 2011-03-15 20:32, pirms 13 gadiem
Mūsējais ar bija laukumā-strīpainais

 +15 [+] [-]

, 2011-03-15 20:39, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: AK Bars visas iespējas atspēlēties,jo tā ir komanda ar ļoti labu raksturu, un nevis ......................
Pirmo reizi hoķa laikā paguvu stundiņu pasnaust, un vel to pašu spēli vel vairāk kā divas stundas paskatīties. Avangard malači.
arī šeit Tu neaizmirsi kādiem ieknābt . Kā Tu izmēriji raksturu? Kas tas ir par instrumentu? Vai tas ir parastais bla, bla, blabometrs?

  -4 [+] [-]

, 2011-03-15 20:47, pirms 13 gadiem
Agris 77 rakstīja: arī šeit Tu neaizmirsi kādiem ieknābt . Kā Tu izmēriji raksturu? Kas tas ir par instrumentu? Vai tas ir parastais bla, bla, blabometrs?
Raksturs ir tas ko pagājušā sezonā epizodiski rādija arī RD, kad varēja atspēlēt 2-3 vārtu starpību kā nieku. Bet tas bija pagājušā sezonā.
AK Bars šosezon nevienu vien spēli ir lauzuši spēles gaitu sev par labu. Un tāpēc ir pamats apgalvot, ka šajā sērijā vel ne tuvu nav viss beidzies.

     [+] [-]

, 2011-03-15 20:51, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: AK Bars visas iespējas atspēlēties,jo tā ir komanda ar ļoti labu raksturu, un nevis ......................
Pirmo reizi hoķa laikā paguvu stundiņu pasnaust, un vel to pašu spēli vel vairāk kā divas stundas paskatīties. Avangard malači.
Vismaz šie nevis... otro gadu pēc kārtas pārvar playoff pirmo kārtu vienā no pasaules spēcīgākajām līgām, nevis kā tie....Nu Tu jau zini pats nosaukumu tiem, nu tie, kuriem poļi un angļi deguntiņus noslaucīja.
Slēpts komentārs: ingars unzuls
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

  +7 [+] [-]

, 2011-03-15 21:35, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vai runā.raksti par RD, kas sestdien un vakar LOKO slidu zābakus pucēja?
Vai Loko būtu angļu vai poļu klubs?

  +3 [+] [-]

, 2011-03-15 21:39, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Un?
Viņi vismaz nepiedzīvoja tādu izgāšanos kā RD pret LOKO vai HK ,,Rīga'' pret ,,Atlantiem''
LM uzvarēja kādu spēli BAČ playoffā? RD spēlē KHL playoff otrajā kārtā un sērijā ir izcīnīta uzvara pie tam Loko laukumā. HK Rīga zaudēja sērijā līdz trīs uzvarām ar 0:3, tieši tāpat kā bomži no liepājas zaudēja žlobinai. Nu ja LM tā nebij izgāšanās, tad kas tad tas bij? Triumfs?

     [+] [-]

, 2011-03-15 22:33, pirms 13 gadiem
Ceturtie vārti tika gūti, kad trešajā periodā uz "Salavat Yulaev" vārtiem nozīmēto bullīti realizēja Janne Pesonens – 4:0.

Ko autors dzer/pīpē? Spēlē vispār neviena bullīšana nebija!!!
no KHL- Изменение счета. 0:4.10.Янне Песонен. Ак Барс. В равенстве

  -3 [+] [-]

, 2011-03-15 22:35, pirms 13 gadiem
109as minūtes... Mī šokā... O_O
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-03-15 23:25, pirms 13 gadiem
Pascual Raul Velasco rakstīja: Pilnīgs marazsms, LM kādu golu ar iesita, vai visās piedzīvoja kaunpilnāko zaudējumu ever. Šī sezona ir izdevusies, apkaunots LV vārds Eiropā, zaudēdami Angļiem hokejā, es uzsveru ANGĻIEM .... BAČ playoffa zaudēts bez variantiem un vispār bez jebkādas cerības izlidots no pirmās kārtas, kamēr DR jau otro gadu pēc kārtas pirmajā kārtā izsit sezonas līderus.
Namejveidīgajiem pesimistiem galvenais ir kādam iekost. Visur sarkasms, izsmiekls, nonicināšana lai gan pats sevi sludina par patriotu, bet viņam ir tipiskā padomju domāšana-Eiropā par zaudētājiem nevis smejas , ņirgājas bet gan uzmundrina. Pats Namejs gan uzvedās kā tāds komunists-mums der tikai pirmās vietas, ja kaut kas nav tā tā uzreiz noriet, izsmiet utt.
Tas no PSRS laikiem iedalījums ir uzvaras medaļas vai izgāšanās - vidusceļa nav.
Par laimi Dinamo fani ir pozitīvi noskaņoti cilvēki-patīk teiciens-Dinamo uzvar vai zaudē bet sagādā pozitīvas emocijas. Ja rīt zaudēs Loko- man nebūs slikts noskaņojums,ja uzvarēs lielisks-jebkura Dinamo spēle sagādā pozitīvas emocijas.

  +1 [+] [-]

, 2011-03-15 23:29, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Un?
Viņi vismaz nepiedzīvoja tādu izgāšanos kā RD pret LOKO vai HK ,,Rīga'' pret ,,Atlantiem''
Jādomā ka tev kaut neliela sajēga ir no PO. te rezultāts neko nenozīmē-ir uzvara vai zaudējums un sērijā ir 1-3. Uzprasi jebkuram cilvēkam vai Dinamo šajā sezonā ir izgāšanās jeb sasniegums-iztaisa aptauju ielāsko cilvēki domā par Dinamo un kā viņi vērtē sezonu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-03-16 00:20, pirms 13 gadiem
FUNS rakstīja: Jādomā ka tev kaut neliela sajēga ir no PO. te rezultāts neko nenozīmē-ir uzvara vai zaudējums un sērijā ir 1-3. Uzprasi jebkuram cilvēkam vai Dinamo šajā sezonā ir izgāšanās jeb sasniegums-iztaisa aptauju ielāsko cilvēki domā par Dinamo un kā viņi vērtē sezonu.
Klau, ir jēga ar to pid.....ilu vispār kādās diskusijās ielaisties? Viņam to tik vajag!!! Viņš tak pašapmierinās ar to, kamēr tu raksti viņam vēstulīti!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-03-16 07:26, pirms 13 gadiem
FUNS rakstīja: Namejveidīgajiem pesimistiem galvenais ir kādam iekost. Visur sarkasms, izsmiekls, nonicināšana lai gan pats sevi sludina par patriotu, bet viņam ir tipiskā padomju domāšana-Eiropā par zaudētājiem nevis smejas , ņirgājas bet gan uzmundrina. Pats Namejs gan uzvedās kā tāds komunists-mums der tikai pirmās vietas, ja kaut kas nav tā tā uzreiz noriet, izsmiet utt.
Tas no PSRS laikiem iedalījums ir uzvaras medaļas vai izgāšanās - vidusceļa nav.
Par laimi Dinamo fani ir pozitīvi noskaņoti cilvēki-patīk teiciens-Dinamo uzvar vai zaudē bet sagādā pozitīvas emocijas. Ja rīt zaudēs Loko- man nebūs slikts noskaņojums,ja uzvarēs lielisks-jebkura Dinamo spēle sagādā pozitīvas emocijas.
Nedzen demogoģiju.
Pats esmu gana daudz dzīvojis Eiropā (vecajās demokrātijās), un tāpēc ļoti labi zinu, ka tur ir tāda pati cilvēku dažādība kā te u.t.t. cilvēki ar dažādiem viedokļiem un uzskatiem. Ir cilvēki ar kreisiem uzskatiem, un ir radikāli extremisti, un,protams,centriski noskaņotie.
Es saprotu,ka Tu kā učuks (acīmredzot sūdīgs) esi pieradis bērniem fufeli dzīt, bet te tavs variants neiet cauri, jo šeit arī cilvēki kaut ko ir no dzīves redzējuši, un no tās daudz ko saprot.
P.S. Jā,RD fani ir pati ,,pozitīvākā'' publika LV. Tie vispār ir marsieši, kam nav nekāda sakara ar visu cilvēcisko.

     [+] [-]

, 2011-03-16 09:21, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nedzen demogoģiju.
Pats esmu gana daudz dzīvojis Eiropā (vecajās demokrātijās), un tāpēc ļoti labi zinu, ka tur ir tāda pati cilvēku dažādība kā te u.t.t. cilvēki ar dažādiem viedokļiem un uzskatiem. Ir cilvēki ar kreisiem uzskatiem, un ir radikāli extremisti, un,protams,centriski noskaņotie.
Es saprotu,ka Tu kā učuks (acīmredzot sūdīgs) esi pieradis bērniem fufeli dzīt, bet te tavs variants neiet cauri, jo šeit arī cilvēki kaut ko ir no dzīves redzējuši, un no tās daudz ko saprot.
P.S. Jā,RD fani ir pati ,,pozitīvākā'' publika LV. Tie vispār ir marsieši, kam nav nekāda sakara ar visu cilvēcisko.
Palasi ko pats esi uzrakstījis:1/izdari secinājumus par manu profesionālo meistarību-un skolēniem skolā es šādu demagoģiju nedzenu galvā-jo es viņus CIENU kā personības un tie vēl ir bērni-brīvajā laikā brīvi diskutējam par daidziem jautājumiem un es neaizskaru viņus-teiksim tā tik asi kā ar Tevi es ne ar vienu nerunāju-es trenējos ar Tevi kā ar izmēģinājuma trusīti
2/Dinamo faniem nav nekāda sakara ar visu cilvēcisko - tie ir Tavi vārdi-tos es paturēšu prātā - kaut ko tādu samurgot pat mazi bērni nespēj-labi ka tādu teikumu Tu uzrakstīji-vismaz zinu ko Tu domā
Tik patīkama atmosfēra ir arēnā Rīga Dinamo spēlēs-šākas ar kopīgu himnas dziedāšanu ar saukļiem kuri nevinu neaizvaino,latviskas dziesmas, smaids, ja kāds mēģina būt rupjāks vai par daudz ieķēris tad klāt apsargi-ļoti patīkama kulturāla sabiedrība-kopumā inteliģenta-protams vienmēr būs izņēmumi.
Un vēl Eiropas stadionos kārtīgi uzmundrina pēdējās vietas-biatlonā vienmēr kurš pienāk pēdējais sagaida ar uzmundrinājumu, arī citos sporta veidos.
Latviešu dabā/bet ne visu/ ir kādu kārtīgi noriet-neesmu vēl lasījis atsauksmes par Gulbja cīņu ar Džokōviču bet iedomājos ka ,,rējēju,, bars tur būs klāt.
Internetā ir tāda suņu kategorija-meklē kas slikts ir noticis un tur lien lamāties.
Man lieliski patika tāpat kā Tev Dinamo spēle ar Loko kad zaudējām 4-8-to es vēlētos saglabāt ierakstā īpaši 3 periodu-pie 2-7 tā atbalstīt savu komandu, preicāties par 3 vārtiem-lūk tie ir līdzjutēji ar pozitīvu domāšanu-ja es skolā arī bērniem kaut ko cenšos dabūt no sevis tad tā ir pozitīvā domāšana-uztver dzīvi pozitīvi/Tev to nesaprast/.
spēles beigās ar Loko gan pēc 4-8 gan pēc 2-6 visa arēna sauc Dinamo ar ovācijām pavada savējos-tā ir CIEŅA pret savu komandu.
Žēl ka Tu nezini vārdu CIEŅA .

  -1 [+] [-]

, 2011-03-16 09:45, pirms 13 gadiem
FUNS rakstīja: Palasi ko pats esi uzrakstījis:1/izdari secinājumus par manu profesionālo meistarību-un skolēniem skolā es šādu demagoģiju nedzenu galvā-jo es viņus CIENU kā personības un tie vēl ir bērni-brīvajā laikā brīvi diskutējam par daidziem jautājumiem un es neaizskaru viņus-teiksim tā tik asi kā ar Tevi es ne ar vienu nerunāju-es trenējos ar Tevi kā ar izmēģinājuma trusīti
2/Dinamo faniem nav nekāda sakara ar visu cilvēcisko - tie ir Tavi vārdi-tos es paturēšu prātā - kaut ko tādu samurgot pat mazi bērni nespēj-labi ka tādu teikumu Tu uzrakstīji-vismaz zinu ko Tu domā
Tik patīkama atmosfēra ir arēnā Rīga Dinamo spēlēs-šākas ar kopīgu himnas dziedāšanu ar saukļiem kuri nevinu neaizvaino,latviskas dziesmas, smaids, ja kāds mēģina būt rupjāks vai par daudz ieķēris tad klāt apsargi-ļoti patīkama kulturāla sabiedrība-kopumā inteliģenta-protams vienmēr būs izņēmumi.
Un vēl Eiropas stadionos kārtīgi uzmundrina pēdējās vietas-biatlonā vienmēr kurš pienāk pēdējais sagaida ar uzmundrinājumu, arī citos sporta veidos.
Latviešu dabā/bet ne visu/ ir kādu kārtīgi noriet-neesmu vēl lasījis atsauksmes par Gulbja cīņu ar Džokōviču bet iedomājos ka ,,rējēju,, bars tur būs klāt.
Internetā ir tāda suņu kategorija-meklē kas slikts ir noticis un tur lien lamāties.
Man lieliski patika tāpat kā Tev Dinamo spēle ar Loko kad zaudējām 4-8-to es vēlētos saglabāt ierakstā īpaši 3 periodu-pie 2-7 tā atbalstīt savu komandu, preicāties par 3 vārtiem-lūk tie ir līdzjutēji ar pozitīvu domāšanu-ja es skolā arī bērniem kaut ko cenšos dabūt no sevis tad tā ir pozitīvā domāšana-uztver dzīvi pozitīvi/Tev to nesaprast/.
spēles beigās ar Loko gan pēc 4-8 gan pēc 2-6 visa arēna sauc Dinamo ar ovācijām pavada savējos-tā ir CIEŅA pret savu komandu.
Žēl ka Tu nezini vārdu CIEŅA .
Paldies par omas uzlabošanu.
Riktīgi sasmējos par šito ņaudēšanu.
Ir taču jauki,ka pasaulē ir šādi jefiņi kā Tu, jo savādāk būtu garlaicīga dzīve.
P.S. Turpinot par Eiropas pozitīvismu jasaka, ka,teiksim,Everton fani vēl veiksmi un ,,ļoti mīl'' Liverpool komandu un tās fanus, vai MU fani MC fanus un komandu, vai otrādi. Un šādu piemēru ir bez gala. Kur vel angļu (serbu,franču u.t.t.) fani,kas demolē visu Eiropu.
Velreiz,pozitivist,saku-beidz dzīt demogoģiju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-03-16 10:05, pirms 13 gadiem
Bano tikai mīkstie! rakstīja: Protams, vienkāršāk jau ir ieņemt tirgus bābas pozīciju - visi ir slikti, viss ir slikti, es tikai tāds labs, pareizs un visgudrākais - pārējie ir mēsli un dzen demagoģiju - tikai es viens nē. Tipisks tavs piegājiens
Varbūt esi pamanijis, bet varbūt arī nē, es tašķirībā no liela vairākuma necenšos aizskārt kādu personiski, ja vien man netiek braukts virsū. Pret tādiem ir tikai viens ierocis-viņu pašu taktika.
Un ja kas, tad tieši es nepārtraukti atgādinu,ka šeit ir publiks sporta portāls, kurā jebkurš var brīvi paust savu viedokli, ja vien tas nav pretrunā ar estētiskām un likumiskām normām.

     [+] [-]

, 2011-03-16 10:10, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nedzen demogoģiju.
Pats esmu gana daudz dzīvojis Eiropā (vecajās demokrātijās), un tāpēc ļoti labi zinu, ka tur ir tāda pati cilvēku dažādība kā te u.t.t. cilvēki ar dažādiem viedokļiem un uzskatiem. Ir cilvēki ar kreisiem uzskatiem, un ir radikāli extremisti, un,protams,centriski noskaņotie.
Es saprotu,ka Tu kā učuks (acīmredzot sūdīgs) esi pieradis bērniem fufeli dzīt, bet te tavs variants neiet cauri, jo šeit arī cilvēki kaut ko ir no dzīves redzējuši, un no tās daudz ko saprot.
P.S. Jā,RD fani ir pati ,,pozitīvākā'' publika LV. Tie vispār ir marsieši, kam nav nekāda sakara ar visu cilvēcisko.
Tev pārdomām.
Protams ka viedokļu dažādība ir visur, tikai ir viena nianse dzīvē, kā dažādu galējību, marģināliju apvienošanās koalīcijā, jeb saplūšana kopā un ar tādiem gadijumiem ir pilna vēsture. Politikā no tādiem acīmredzamākajiem, Hitlers ar Staļinu, cccp un daļēji Krievija atbalstija visus diktatorus (izņemot Kadafi), Latvijā Māliņa LNDP skaisti saplūda ar liepājas krievu radikāli Osipovu. Tapēc mani nepārsteidz ka Tev nav iebildumi pret reptili, pret Baķkas režīmu, jo tās galējības vienmēr ir no pirksta izzīstas un viņas var viegli atmest, galvenais saglabāt principus. Politikā tas būtu, atmest visādus -ismus un ienīst, iznīcināt citus.
Es pērn šeit vienam mūsu nacistam kurš aizstāvēja Hitleru, skaidroju to pašu ko Tev šobrīd, viņš smējās par maniem apgalvojumiem. Kas to būtu domājis, kāds pārsteigums , pēc pusgada šis jau aizstāvēja Staļinu, Kim Čeniru un rakstija, pareizi ka daļu tautas abi iznīcināja, viņi esot izredzētie, tai skaitā arī viņš .
Es pirms daudziem gadiem klausijos vienu amerikāņu politologu, viņš zīmēja rinķi un izvietoja dažādas partijas gar riņķa malu, kur loģiski iznāca ka dažādas galējības atradās tieši blakus. Protams šāda zīmēšana ir diskutējama, bet viņš apgalvoja ka politikā ir nepareizi zīmēt līniju un tur izvietot dažādi domājošos, bet tieši rinķis atspoguļo kas un kā notiek dzīvē, politikā, jo dažādām galējībām ir vairāk kopīga nekā atšķirīga un tieši viņi visvieglāk pievelkas viens, otram.

     [+] [-]

, 2011-03-16 10:15, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Un?
Viņi vismaz nepiedzīvoja tādu izgāšanos kā RD pret LOKO vai HK ,,Rīga'' pret ,,Atlantiem''
Jā, viņu izgāšanās bija smagāka, ja tas ir tas, ko gribēji teikt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-03-16 10:26, pirms 13 gadiem
Agris 77 rakstīja: Tev pārdomām.
Protams ka viedokļu dažādība ir visur, tikai ir viena nianse dzīvē, kā dažādu galējību, marģināliju apvienošanās koalīcijā, jeb saplūšana kopā un ar tādiem gadijumiem ir pilna vēsture. Politikā no tādiem acīmredzamākajiem, Hitlers ar Staļinu, cccp un daļēji Krievija atbalstija visus diktatorus (izņemot Kadafi), Latvijā Māliņa LNDP skaisti saplūda ar liepājas krievu radikāli Osipovu. Tapēc mani nepārsteidz ka Tev nav iebildumi pret reptili, pret Baķkas režīmu, jo tās galējības vienmēr ir no pirksta izzīstas un viņas var viegli atmest, galvenais saglabāt principus. Politikā tas būtu, atmest visādus -ismus un ienīst, iznīcināt citus.
Es pērn šeit vienam mūsu nacistam kurš aizstāvēja Hitleru, skaidroju to pašu ko Tev šobrīd, viņš smējās par maniem apgalvojumiem. Kas to būtu domājis, kāds pārsteigums , pēc pusgada šis jau aizstāvēja Staļinu, Kim Čeniru un rakstija, pareizi ka daļu tautas abi iznīcināja, viņi esot izredzētie, tai skaitā arī viņš .
Es pirms daudziem gadiem klausijos vienu amerikāņu politologu, viņš zīmēja rinķi un izvietoja dažādas partijas gar riņķa malu, kur loģiski iznāca ka dažādas galējības atradās tieši blakus. Protams šāda zīmēšana ir diskutējama, bet viņš apgalvoja ka politikā ir nepareizi zīmēt līniju un tur izvietot dažādi domājošos, bet tieši rinķis atspoguļo kas un kā notiek dzīvē, politikā, jo dažādām galējībām ir vairāk kopīga nekā atšķirīga un tieši viņi visvieglāk pievelkas viens, otram.
Raksts no šodienas DELFI.LV, Pētījums: eiropieši ilgojas pēc 'stingrās... , kas zināmā mērā sasaucās ar Tavām hipotēzēm.
Tomēr joprojām esmu pārliecināts, ka liela daļa cilvēku dzīvo ilūziju pasaulē, un viņiem šīs ilūzijas pienes cilvēki, kas savā domāšanas pakāpē stāv galvastiesu augstāk nekā vidējais zemeslodes iedzīvotājs. Tāpēc 30-tos gados šādiem cilvēkiem izdevās pakļaut dažādām ilūzijām veselas tautas un nācijas. Un galvenais, ka attīstītas un civilizētas valstis attiecīgi tā brīža laikmetam. Hitlers Vācijā, Musolīni Itālijā, Franko Spānijā u.t.t. nemaz nerunājot par Staļinu CCCP.

  -1 [+] [-]

, 2011-03-16 10:27, pirms 13 gadiem
Bano tikai mīkstie! rakstīja: "...šeit ir publiks sporta portāls, kurā jebkurš var brīvi paust savu viedokli, ja vien tas nav pretrunā ar estētiskām un likumiskām normām...."

Es tev piekrītu, šeit ir publiks sporta portāls, kurā jebkurš var brīvi paust savu viedokli - BET ŠEIT NAV PUBLISKA ATEJA, KUR VISIEM ATSTĀT SAVU MĒSLUS...
Hm,un daudz atstātu mēslu Tu vari man pierakstīt?
Nenoliegšu, ka nedzīvoju pēc Dieva vēlējuma-ja tev sit pa vienu vaigu, tad pagriez otru. Un tāpēc gadās kāds skarbāks komentārs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 42 komentāri