Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroks: "Guvām ļoti skaistus vārtus"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Znaroks: "Guvām ļoti skaistus vārtus"
Oļegs Znaroks
Foto: www.hcmvd.ru

Oļegs Znaroks pēc izcīnītās uzvaras KHL spēlē pret Minskas "Dinamo" (6:5) uzslavējis savus hokejistus par darbību uzbrukumā, bet tāpat arī izteica nožēlu, ka neizdevās uzvarēt pamatlaikā.

Atgādināsim, ka Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais "MVD" šodien KHL spēlē tikās ar Minskas "Dinamo". Jau pirmajā periodā abas komandas spēlēja ļoti rezultatīvi, bet vadībā atradās "MVD" - 3:2. Nepilnas trīs minūtes līdz spēles beigām Znaroka vadītie hokejisti bija vadībā ar 5:2, taču pamanījās pusotras minūtes laikā ielaist trīs vārtus pēc kārtas. Pēcspēles metienu sērijā uzvaru gan izdevās izcīnīt, bet tika iegūti divi nevis trīs punkti. Savu komandu par sniegumu uzbrukumā pēc spēles uzslavēja Oļegs Znaroks:

"Šodien labi nospēlējām uzbrukumā - guvām piecus vārtus, pie tam gandrīz visi bija ļoti skaisti vārtu guvumi. Bet spēles beigās pieļāvām vairākas ļoti rupjas kļūdas. Beigās zaudējām punktu, kurš mums bija ļoti svarīgs."

Pēc šodienas spēlēm "MVD" atrodas 18. vietā, bet no 16. vietā esošās Aleksandra Jerofejeva pārstāvētās "Neftekhimik" atpaliek tikai trīs punktus.

Izmantotie resursi:
hcmvd.ru

  +9 [+] [-]

, 2009-02-15 20:43, pirms 16 gadiem
Lejas gala komandām tādām kā Minskas Dinamo, Himik, utt., neko vairāk nevajag, tāpat nekur netiks, tāpēc spēlē bez spriedzes un atņem lielajām komandām punktus! Ceru, ka RD atlikušajās mājas spēlēs to nepieļaus!

  +1 [+] [-]

, 2009-02-16 00:01, pirms 16 gadiem
Laikam ja MVD neiekljuus 16niekaa, tad Znarokam buus jaameklee cita komanda!