Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Līderu duelī pārāki "Atlant"

Līderu duelī pārāki "Atlant"
Kontinetālā Hokeja līga

Šodien Kontinentālajā Hokeja līgā (KHL) tikās divas līdervienības - Ufas "Salavat Yulaev" un Maskavas apgabala "Atlant". Parāki šajā duelī bija "Atlant" hokejisti, uzvarot ar 3:1.

Gandrīz pārpildītajā "Ufa Arena" abas komandas spēli uzsāka aktīvi, neļaujot pretiniekam izvērsties. Jau spēles sākumā pie vairākuma tika mājinieki, taču rezultātu atklāt neizdevās. Perioda laikā "Salavat Yulaev" nācās pāris reizes pierādīt sevi, spēlējot mazākumā, taču "Atlant" nespēja pārspēt Aleksandru Jemerenko, kas pāris reizes glāba no vārtu zaudējuma. Pēc pirmā perioda uz tablo bija divas nulles - 0:0.

Otrais periods sākās ar "Atlant" hokejistu iniciatīvu, kas vainagojās ar panākumiem - perioda piektajā minūtē pēc Jevgēņija Gladskiha piespēles precīzs bija Igors Koraļevs. Taču uzreiz pēc vārtu guvuma Ufas komandai tika dota iespēja atgūt vārtus, jo Atlant vienībā Andrejs Zubarevs izpelnijās divu minūšu noraidījumu. Periods bija bagāts ar noraidījumiem. Trešdaļas pēdējā minūtē Alberts Leščevs pilnība apklusināja vietējos skatītājus, izvirzot viesu komandu vadībā ar 2:0 pret līgas līderiem. Piespēles Sergeja Mozjakina un Deņisa Arhimova rēķinā.

Sākoties pēdējais trešdaļai, Ufas komanda ļoti labi apzinājās, ka būs japarāda iespaidīgs sniegums, lai uzvarētu, jeb atgūtu, cerības šajā spēlē. Trešā perioda septītajā minūtē Aleksandrs Peregožins mazākumā atguva vienus vārtus mājiniekiem.
Perioda laikā "Salavat Yulaev" bija vairākas lieliskas izdevības, taču vārtus gūt neizdevās. Spēles noslēgumā Aleksandrs Koroļjuks raidīja ripu tukšos "Salavat Yulaev" vārtos, panākot spēles galarezultātu 3:1.

Izmantotie resuris:
khl.ru

  +2 [+] [-]

, 2008-12-14 16:47, pirms 16 gadiem
Nu tur gan laikam bija interesanta spēle...

  -1 [+] [-]

, 2008-12-14 22:27, pirms 16 gadiem
lvhockey rakstīja: Nu tur gan laikam bija interesanta spēle...
ja

     [+] [-]

, 2008-12-14 23:56, pirms 16 gadiem
Pat kko tādu negaidīju... Likās Salavat spēcīgāki....

     [+] [-]

, 2008-12-15 07:32, pirms 16 gadiem
Kaut kādas savādas likmes, par Atlantu 2 reiz vairāk deva.