Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Dārziņš: "Esmu pilnībā atguvies no savainojumiem"

Dārziņš: "Esmu pilnībā atguvies no savainojumiem"
Lauris Dārziņš (pa labi)
Foto: hctraktor.org

Latvijas hokeja izlases un Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Čeļabinskas "Traktor" uzbrucējs Lauris Dārziņš intervijā komandas mājas lapai pastāstījis par to, kā nonācis Čeļabinskas komandā, dažādiem savas karjeras posmiem un šī brīža situāciju klubā.

Lauris Dārziņš intervijā Čeļabinskas "Traktor" pārstāvjiem atklājis, ka komandā iejuties samērā ātri. Uzbrucējs arī atklāja, ka savā ziņā palīdzējis tas, ka "Traktor" tobrīd nespēlēja neviens viņam pazīstams hokejists, tādējādi Dārziņš jau no sākuma tuvāk iepazinies ar visiem komandas biedriem, nevis kādu atsevišķi.

Jautāts par to, kas pietrūcis komandai šīs sezonas startā (pagaidām devītā vieta Austrumu konferencē), Dārziņš sacīja, ka vienu aspektu grūti izcelt, jo kādā spēlē vājāk padodas, piemēram, vairākums, bet citā – mazākums. Komandu, protams, šī brīža vieta turnīra tabulā neapmierinot, un "Traktor" cītīgi gatavojas atlikušajiem trim mājas spēļu sērijas mačiem.

Hokejists arī minēja, ka viņa paša sezonas mērķis – iztikt bez savainojumiem – netika sasniegts, tomēr tagad Dārziņš jūtas pilnībā atlabis un uzskata, ka ar komandas biedru palīdzību (ja tāda būs nepieciešama) spēs pilnībā atgriezties pārējās komandas ritmā. "Galvenais, ka vairs neparādās sāpju sajūtas," atzina hokejists.

Tāpat Dārziņš atklāja, ka "Traktor" komandā nonācis diezgan ātri. Vienošanās starp "Ak Bars" un "Traktor" notikusi tādos tempos, ka hokejists pat nezinājis, vai tas ir maiņas darījums vai kas cits. Pats hokejists smejoties norāda, ka varbūt ir iemainīts pret spaini, pilnu ar hokeja ripām.

Dārziņš gan varēja nosaukt iemeslus, kāpēc, viņaprāt, neizdevās palikt Kazaņā. Uzbrucējs norādīja, ka "Ak Bars" esot bijusi liela konkurence un daudz labu hokejistu – viņaprāt, no Kazaņai pieejamo hokejistu klāsta būtu varējis izveidot pat divas komandas. Protams, par labu nenāca arī gūtie savainojumi, kas neļāva parādīt treneriem visu, uz ko uzbrucējs bija spējīgs.

Pilna intervija ar Lauri Dārziņu apskatāma šeit. (Intervija krievu valodā)

Izmantotie resursi:
Официальный сайт ХК Трактор (Челябинск)

  -3 [+] [-]

, 2013-11-14 14:48, pirms 11 gadiem
Plīsti kaut kā Lauri tu tajā krievzemē, jānāk jau labāk atpakaļ uz fāterlandes teamu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-11-14 15:09, pirms 11 gadiem
kaut nu vairs nebūtu nopietnu traumu šosezon. ja vien būtu iespējams bez traumām iztikt, tad vispār būtu labi.

  +4 [+] [-]

, 2013-11-14 15:10, pirms 11 gadiem
Bildē vel uzsvērts pa labi

Zutelis jau noteikti sajauktu!!

  +6 [+] [-]

, 2013-11-14 15:16, pirms 11 gadiem
Bilde: Lauris Dārziņš (pa labi)

chota likaas, ka Darzins ir tas pa kreisi :/

Prieks par Darzinu! Daudz golus un but istam liderim visu atlikuso sezonu!

  +1 [+] [-]

, 2013-11-14 15:28, pirms 11 gadiem
Eh,tās traumas visu dzīvi bojā. Bet tādiem spēlētājiem kā Dārzs tas laikam ir liktens.

  -1 [+] [-]

, 2013-11-15 01:06, pirms 11 gadiem
Dārziņ aiziet tu esi augstas klases spēlētājs !