Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudras un Ankipāna trenētais "Torpedo" pagarinājumā zaudē "Vityaz"

Skudras un Ankipāna trenētais "Torpedo" pagarinājumā zaudē "Vityaz"
Ģirts Ankipāns un Pēteris Skudra
Foto: hctorpedo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā sezonā šodien tiek aizvadītas astoņas spēles. Nižņekamskas "Neftekhimik" bez Georgija Pujaca pieteikumā svinēja ceturto uzvaru pēc kārtas, tikmēr Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna trenētais Ņižņijnovgorodas "Torpedo" pagarinājumā zaudēja Podoļskas "Vityaz" (0:1).

Septīto uzvaru astoņās spēlēs šodien svinēja Rietumu konferences līdervienība Helsinku "Jokerit", kas ar 3:2 izbraukumā pārspēja Habarovskas "Amur". Pēc pirmā perioda "Amur" bija vadībā ar 2:0, tomēr "Jokerit" otrā trešdaļā guva trīs reizes realizēja vairākumu un panāca 3:2. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Peters Regins, bet 1+2 pievienoja Brendons Kozuns.

Kārtējais panākums arī Austrumu konferences spēcīgākajai komandai Omskas "Avangard", kas ar 5:1 sagrāva "Sochi". Omskas hokejistiem piecu vārtu gūšanai pietika ar 14 metieniem – "Sochi" vārtsargs Konstantīns Baruļins pirmajās sešās minūtēs ielaida abus metienus un tika nomainīts, taču viņa aizvietotājam Artjomam Artemjevam izdevās atvairīt tikai deviņas no 12 ripām.

Nižņekamskas "Neftekhimik" bez aizsarga Georgija Pujaca pieteikumā ar 1:0 pārspēja Novokuzņeckas "Metallurg". Pujacs nav spēlējis kopš 4. septembra un šosezon kopumā ir piedalījies divos mačos (bez punktiem). "Neftekhimik" bez Latvijas aizsarga ierindā izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas.

Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna trenētais Ņižņijnovgorodas "Torpedo" pagarinājumā ar 0:1 zaudēja Podoļskas "Vityaz". Uzvaras vārtus 30 sekundes līdz papildlaika beigām guva somu aizsargs Tēmu Eronens. "Torpedo" tika pie punktiem jau septītajā spēlē pēc kārtas un ar 17 punktiem deviņos mačos ieņem trešo vietu Rietumu konferencē.

KHL regulārā sezona, 14. septembris

SpēleRezultāts
Amur – Jokerit2:3
Admiral – Dinamo R2:4
Avangard – Sochi5:1
Traktor – Sibir1:2 P
Neftekhimik – Metallurg Nk1:0
Spartak – Dinamo M1:4
Vityaz – Torpedo1:0 P
Medveščak – Slovan2:3 P

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...