Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avangard" iegādājas "Slavia" vārtsargu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Avangard" iegādājas "Slavia" vārtsargu
Adams Svoboda
Foto: SCANPIX SWEDEN

Omskas "Avangard" papildinājuši sastāvu ar Prāgas "Slavia" vārtsargu Adamu Svobodu. 30 gadus vecais vārtsargs pievienosies KHL klubam jau tuvākajā laikā.

Omskas klubs jau ilgāku laiku meklēja papildinājumu vārtsargu līnijā. Kādu laiku atpakaļ klubs lauza līgumu ar Džonu Greiemu. Iemesls bija pavisam vienkāršs - vārtsargs veica vairākus disciplīnas pārkāpumus. Jāpiemin, ka Greiems grasās tiesāties ar "Avangard" vadību.

Jau ilgāku laiku klīda runas, ka Omskas klubu papildinās kāds vārtsargs. Prāgas "Slavia" galvenais treneris Vladimirs Ružička kluba oficiālajā mājaslapā apstiprinājis, ka komandas vārtsargs Adams Svoboda pievienosies Krievijas klubam:

"Varu apstiprināt, ka Adams Svoboda atstās klubu. Svobodas aiziešana visvairāk saistīta ar finansiāliem apsvērumiem, tāpat mēs vēlamies dot lielāku spēles laiku komandas jaunajam vārtsargam Dominikam Furham. Svobodam bija iespēja izvēlēties starp "Slovan" un "Avangard". Viņš pats izvēlējās doties uz Krieviju."

Savas karjeras laikā Adams Svoboda spēlējis arī Prāgas "Sparta", Toljati "Lada", "Timra IK", "Pardubice", kā arī citās komandās. 2007. un 2008. gadā viņš tika iekļauts arī Čehijas izlases sastāvā dalībai pasaules čempionātā.

Viens no Krievijas kluba līderiem Jaromirs Jāgrs pēc Zvaigžņu spēles bija saaukstējies, bet kluba ģenerāldirektors Anatolijs Bardins solījis, ka komandas nākamajā spēlē pret "Atlant" Jāgrs dosies laukumā.

Izmantotie resursi:
championat.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-14 19:06, pirms 15 gadiem
Nu debitanti, kurs kuru? Lieku uz Ediju!!!