Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pujacam sagrāve pret ''Lokomotiv'', Širokovam uzvara

Arvis Cimermanis
Arvis Cimermanis

Pujacam sagrāve pret ''Lokomotiv'', Širokovam uzvara
''Sibirj'' hokejistiem šodien nebija tā veiksmīgākā diena
Foto: hcsibir.ru

Šodien Kontinentālās hokeja līgas(KHL) spēlē Georgija Pujaca pārstāvētā Novosibirskas ''Sibirj'' izbraukumā ar rezultātu 0:7 piekāpās Jaroslavļas ''Lokomotiv''. Citā spēlē pie uzvaras tika Alekseja Širokova Habarovskas ''Amur'', kas izbraukumā ar rezultātu 3:2 pārspēja Maskavas ''Spartak''.

Georgija Pujaca pārstāvētā Novosibirskas ''Sibirj'' izbraukumā ar rezultātu 0:7 piekāpās pagājušās sezonas finālistei Jaroslavļas ''Lokomotiv''. Jau mača pirmajā minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja čehu uzbrucējs Zbineks Irgls. Pirmajā trešdaļā vārti vairs netika gūti un tā noslēdzās ar minimālu mājinieku pārsvaru 1:0. Otrās trešdaļas sākumā ''Sibirj'' hokejistiem bija lieliska iespēja rezultātu izlīdzināt, kad divus noraidījumus pēc kārtas saņēma mājinieku hokejisti, taču iespēja palika neizmantota. Otrās trešdaļas pēdējās desmit minūtes ''Lokomotiv'' hokejisti salauza viesus no Novosibirskas, gūstot trīs vārtus un noslēdzot otro trešdaļu ar rezultātu 4:0 savā labā. Trešajā trešdaļā mājiniekiem atlika vien noturēt iegūto pārsvaru, taču viņi turpināja uzbrukt un audzēt jau tā graujošo rezultātu. Spēle noslēdzās ar pārliecinošu ''Lokomotiv'' uzvaru 7:0. Uzvarētāju labā divus vārtus guva Genādijs Čurilovs. Georgijs Pujacs spēles protokolā ar rezultativitāti un soda minūtēm nav atzīmējies.

Jerofejevam zaudējums pret Znaroku

Aleksandra Jerofejeva pārstāvētā Novokuzņeckas ''Metallurg'' šodien izbraukumā tikās ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Balašihas ''MVD''. Spēles sākums izvērtās ļoti nerezultatīvs, jo pirmajā trešdaļā rezultātu nevienai no komandām atklāt neizdevās. Otrās trešdaļas piektajā minūtē tomēr rezultāts tika atklāts, kad vadībā izvirzījās viesi. Vārtus guva Dmitrijs Dudarevs, panākot 1:0 ''Metallurg'' labā. Četras minūtes līdz trešdaļas beigām ''MVD'' hokejistiem izdevās rezultātu izlīdzināt, kad precīzs bija Vladimirs Gorbunovs, kuram asistēja bijušais dinamietis Filips Novāks. Otrā trešdaļa noslēdzās neizšķirti 1:1. Trešās trešdaļas sākumā komandas apmainījās ar noraidījumiem, taču vārti gūti netika. Astoņas minūtes līdz pamatlaika beigām Aleksejam Ugarovam izdevās izvirzīt mājiniekus vadībā. Šie vārti vēlāk izrādījās arī spēles uzvaras vārti. ''MVD'' hokejisti svinēja uzvaru ar rezultātu 2:1. Aleksndrs Jerofejevs spēles protokolā ar rezultativitāti un soda minūtēm nav atzīmējies.

Širokovam uzvara Maskavā

Alekseja Širokova Habarovskas ''Amur'' izbraukumā tikās ar Maskavas ''Spartak'' .Spēles pirmā trešdaļa aizritēja ļoti rupjā cīņā, kā rezultātā vairāk kā desmit minūtes komandas spēlēja nevienādos sastāvos. Spēlējot vairākumā nevienai no komandām tā arī neizdevās gūt vārtus un trešdaļā noslēdzās neizšķirti 0:0. Otrās trešdaļas sakumā tika nozīmēts soda metiens uz ''Amur'' vārtiem, taču ''Spartak'' uzbrucējs Štefans Ružička, izpildot soda metienu, trāpīja pa vārtu stabu, un rezultāts palika iepriekšējais. Trešdaļas turpinājumā abas komandas turpināja regulāri pārkāpt noteikumus, taču kā jau iepriekš rezultāts atklāts netika. Trešdaļas pirmspēdējā minūtē beidzot notika tas, kam bija jānotiek jau labu laiku atpakaļ, spēlējot skaitliskajā vairākumā vadībā izvirzījās ''Amur'' hokejisti. Vārtus guva Maksims Krivonožkins. Otrā trešdaļa noslēdzās ar minimālu viesu pārsvaru 1:0.

Jau trešās trešdaļas pašā sākumā ''Spartak'' hokejistiem izdevās rezultātu izlīdzināt, kad vairākumā vārtus guva Dmitrijs Upers. Pēc šī vārtu guvuma komandas beidzot sāka spēlēt disciplinētāk un vairs nesekoja viens noraidījums pēc otra. Astoņas minūtes līdz pamatlaika beigām vadībā otro reizi spēlē izvirzījās ''Amur'' hokejisti, kad vārtus Nolans Prats. Jau pēc četrām minūtēm vēl vienus vārtus guva ''Amur'' hokejisti, panākot jau 3:1 savā labā. Precīzs raidījums padevās Sergejam Arekajevam. Minūti līdz pamatlaika beigām ''Spartak'' hokejistiem izdevās rezultāta starpību samazināt līdz minimumam 2:3. Pēdējā minūtē mājinieki nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču rezultātu izlīdzināt neizdevās. ''Amur'' hokejisti izcīnīja grūtu uzvaru ar rezultātu 3:2. Aleksejs Širokovs ar rezultativitāti un soda minūtēm spēles protokolā nav atzīmējies.

Citās spēlēs: Sanktpēterburgas ''SKA'' izbraukumā uzvarēja Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'' ar rezultātu 5:2, Mitišču ''Atlant'' savā laukumā pēcspēles metienos pārspēja Čehovas ''Vityaz'' ar rezultātu 4:3 , bet Maskavas ''CSKA'' savā laukumā pēcspēles metienos piekāpās Čerepovecas ''Severstal'' ar rezultātu 1:2.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  -2 [+] [-]

, 2009-11-13 19:09, pirms 14 gadiem
Naiss

     [+] [-]

, 2009-11-13 19:18, pirms 14 gadiem
Tikai viens jautajums:

Kapec speles laiks, metieni pa vartiem u.t.t. tiek ielikts tikai tajos rakstos kas ir par muusu hokejistiem AHL un NHL?!

  +1 [+] [-]

, 2009-11-13 19:19, pirms 14 gadiem
Viņi varēja zaudēt ar vēl lielāku vārtu starpību... (es par Sibirj domāju)

  +1 [+] [-]

, 2009-11-13 19:25, pirms 14 gadiem
Creeper^ rakstīja: Tikai viens jautajums:


Kapec speles laiks, metieni pa vartiem u.t.t. tiek ielikts tikai tajos rakstos kas ir par muusu hokejistiem AHL un NHL?!
tapēc ka, nhl maajas lapā tas parādās uzreiz, bet khl nekāda statistika spēļu laikā un arīdzen pēc spēlēm mājas lapā neparādās
KHL maajas lapa iesuukaa, daudz maz

     [+] [-]

, 2009-11-13 19:37, pirms 14 gadiem
bumbieros rakstīja: tapēc ka, nhl maajas lapā tas parādās uzreiz, bet khl nekāda statistika spēļu laikā un arīdzen pēc spēlēm mājas lapā neparādās
KHL maajas lapa iesuukaa, daudz maz
Nu kādreiz bija trakāk! Tagad pat angliski ir!

     [+] [-]

, 2009-11-13 19:55, pirms 14 gadiem
Oļegs trupina rullēt, par to prieks!

     [+] [-]

, 2009-11-13 20:59, pirms 14 gadiem
Tiešām prieks par šogad līdz nepazīšanai,pārvērtušos(labākajā nozīmē)komandu,kura izbrīna arī pārējos!Lai veicas Harim un Značokam!