Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Saistībā ar Rīgas "Dinamo" piesauktais Vojevodins pievienojas "Torpedo"

Andrejs Siliņš

Saistībā ar Rīgas "Dinamo" piesauktais Vojevodins pievienojas "Torpedo"
Daņils Vojevodins. Foto: hctorpedo.ru

22 gadus vecais krievu uzbrucējs Daņils Vojevodins, kuru iepriekš piesauca saistībā ar iespējamo pievienošanos Rīgas "Dinamo", parakstījis divvirzienu līgumu ar citu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Jau aprīlī izskanēja, ka Vojevodins jaunajā sezonā pirmo reizi izmēģinās spēkus leģionāra statusā, pārstāvot Rīgas "Dinamo" krāsas. Laiks pagājis, "dinamieši" aizvien ir ne tikai bez sastāva un galvenā trenera, bet arī skaidrības par nākotni kopumā, un Vojevodins tikmēr pieņēmis "Torpedo" piedāvājumu parakstīt divvirzienu līgumu.

Vojevodins aizvadītajā sezonā nospēlēja četrus mačus Kazaņas "Ak Bars" rindās, pie punktiem netiekot, bet lielākoties spēļu praksi guva fārmklubā "Bars", 47 spēlēs VHL izceļoties ar 13 vārtu guvumiem un 18 rezultatīvām piespēlēm. Desmit izslēgšanas turnīra mačos Vojevodins pievienoja četrus vārtus un sešas piespēles.

Tikmēr Čeļabinskas "Traktor" parakstījis vienas sezonas līgumu ar zviedru uzbrucēju Pontusu Aberju. 26 gadus vecais spēlētājs pēdējās sešas sezonas pavadīja Ziemeļamerikā, pārstāvot Nešvilas "Predators", Edmontonas "Oilers", Anaheimas "Ducks", Minesotas "Wild" un Toronto "Maple Leafs" organizācijas, tiesa, pārsvarā spēlējot fārmklubos Amerikas hokeja līgā (AHL). Aizvadītajā sezonā Aberjs NHL nospēlēja piecus mačus un atdeva vienu piespēli, bet AHL 55 spēlēs 20 vārti un 24 piespēles.

Tikmēr krievu uzbrucējs Sergejs Kaļiņins pametis Maskavas CSKA vienību, un krievu mediji vēstī, ka 29 gadus vecais spēlētājs ir tuvu līgumam ar "Traktor". Kaļiņins aizvadītajā sezonā 57 regulārās sezonas mačos guva septiņus vārtus un atdeva trīs piespēles, bet četrās Gagarina kausa izcīņas spēlēs palika bez punktiem.

     [+] [-]

, 2020-07-13 19:02, pirms 4 gadiem
Dinamo beigas, panems visu miskasti, kas bus palikusi pari!

  +2 [+] [-]

, 2020-07-13 19:08, pirms 4 gadiem
cik tālu jau ticis Koļcovs? teica, kā būs klāt - tā treniņnometne sāksies!

     [+] [-]

, 2020-07-13 22:08, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: cik tālu jau ticis Koļcovs? teica, kā būs klāt - tā treniņnometne sāksies!
Naktis tagad vēsas, negrib pliks skriet.