Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"Vityaz" aizmaina savu rezultatīvāko spēlētāju

"Vityaz" aizmaina savu rezultatīvāko spēlētāju
Gļebs Klimenko (centrā)
Foto: ITAR-TASS

KHL viens no vājākajiem klubiem "Vityaz" nolēmis aizmainīt savas komandas rezultatīvāko uzbrucēju Gļebu Klimenko uz "Ak Bars". Pretī Čehovas klubs saņems Kazaņas kluba uzbrucēju Grigoriju Šafigulinu.

"Vityaz" šosezon KHL galīgi neiet, jo komanda 42 spēlēs izcīnījusi tikai 34 punktus, kas Čehovas klubu ierindo 23. vietā 24 komandu konkurencē. Kluba vadība nolēmusi šķirties no komandas rezultatīvākā uzbrucēja Gļeba Klimenko, kurš aizmainīts uz Kazaņas "Ak Bars".

Klimenko šosezon bijis pārliecinošs "Vityaz" komandas līderis, 40 spēlēs viņš guvis 19 vārtus, kā arī atdevis deviņas rezultatīvas piespēles. Tāpat viņš izcēlies ar 32 soda minūtēm. Pretī "Vityaz" saņems "Ak Bars" uzbrucēju Grigoriju Šafigulinu, kurš 29 mačos guvis četrus vārtus, kā arī atdevis piecas rezultatīvas piespēles.

"Vityaz" komanda bija ar mieru šķirties arī no vēl viena komandas līdera Igora Radulova (16+8), bet Čehovas klubu neapmierināja Maskavas "CSKA" piedāvātā kompensācijas maksa par uzbrucēju.

Izmantotie resursi:
championat.ru


, 2009-01-13 16:52, pirms 15 gadiem
un cik nez cehova dabuja par savu rezultatiivaako speeleetaaju? bet nu maniis kur to naudinju vinji ieliks - varbut pastiprinaas aizsardzibu...?
, 2009-01-13 17:09, pirms 15 gadiem
Izmaksās algas....
, 2009-01-13 17:37, pirms 15 gadiem
232 rakstīja: Izmaksās algas....
Visdrīzāk...

Starp citu, RD ar Vitjaz būs viena mājasspēle. Tā, ka mums zināmā mērā ir paveicies...
, 2009-01-13 18:09, pirms 15 gadiem
Tur arī jūtama krīze.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.