Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

TV6 un VSB piedāvā Rīgas "Dinamo" spēles ar "Barys", "Avangard" un "Yugra"

Rolands Eliņš

TV6 un VSB piedāvā Rīgas "Dinamo" spēles ar "Barys", "Avangard" un "Yugra"
Rīgas ''Dinamo'' galvenais treneris Artis Ābols.

Šonedēļ TV6 un „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) pārraidīs trīs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas spēles – ar Astanas "Barys", Omskas "Avangard" un Hantimansijskas "Yugra", kā arī piecas cits KHL spēles. 2 Baudiet KHL spēles kanālos TV6 un VSB!

Šonedēļ TV6 un VSB piedāvā trīs Rīgas "Dinamo" spēles - ar Astanas "Barys", Omskas "Avangard" un Hantimansijskas "Yugra". Pirmajā no tām rīdzinieki tiksies ar Austrumu konferences vicelīderiem "Barys". Kazahstānas kluba rezultatīvākie spēlētāji ir amerikānis Brendons Bočenskis, kanādietis Naidžels Douss un kazahs Talgats Žailauovs. Aizsardzībā amerikānim Maikam Landinam ir otrs labākais +/- rādītājs līgā: +19. Vārtos pārliecinošs ir soms Ari Ahonens, kurš 14 spēlēs atvairījis 91,8% metienu.

"Barys" demonstrē galvu reibinošu uzbrukuma hokeju, vidēji gūstot 3,94 vārtus spēlē, kas ir labākais rādītājs līgā! Savukārt rīdzinieki joprojām var lepoties ar labāko aizsardzību Rietumu konferencē
VSB komentētājs Jānis Vuguls: “Saglabājot pagājušās sezonas spēlētāju kodolu un pieaicinot somu speciālistu Āri Pekka Selīnu, "Barys" demonstrē galvu reibinošu uzbrukuma hokeju, vidēji gūstot 3,94 vārtus spēlē, kas ir labākais rādītājs līgā! Savukārt rīdzinieki joprojām var lepoties ar labāko aizsardzību Rietumu konferencē. Līdz ar to trešdienas maču mēs varam pozicionēt kā "aizsardzība pret uzbrukumu", kur ļoti liela loma labākā noskaidrošanai būs pašatdevei laukumā un arī treneru taktiskajai cīņai laukuma malā. Šis solās būt viens no sezonas interesantākajiem mačiem savu skatītāju priekšā.”

Rīgā mūsējiem nav izdevies uzvarēt "Barys" gandrīz piecus gadus – kopš pirmās KHL sezonas, kad svinēta vien minimāla uzvara ar 1:0
VSB komentētājs Aivars Zahārovs: “Pēc izlašu pārtraukuma Dinamo KHL čempionātu atsāks ar četrām mājas spēlēm, un kā pirmie Arēnā Rīga būs jāuzņem Austrumu konferences vicelīderi Astanas "Barys". Kazahstānas komanda negaidīti ir viena no KHL līderēm, un galvenais tā iemesls ir teicamais uzbrukums. Vidēji gandrīz četri gūti vārti mačā ir labākais rādītājs līgā, bet kopumā par "Barys" vairāk vārtus (91) guvuši tikai "Kovaļčuks un Co" (SKA, 95). Vēl viens no iemesliem kādēļ Astanas komanda ir tik augstu turnīra tabulā, ir teicamā spēle viesos – tikai viens zaudējums deviņos mačos (pret "Medveščak").

Komandas uzbrukuma līderi ir jau vairākas sezonas kopā spēlējošie ziemeļamerikāņi Bočenskis-Boids-Douss, kā arī negaidīti Talgats Žailauovs, kurš nu jau kļuvis arī par Kazahstānas izlases līderi. Savukārt aizsardzība Barys nav tik iespaidīga kā uzbrukums, un šajā KHL pārtraukumā komandu papildinājis pieredzējušais NHL aizsargs Kems Bārkers. Bijušajam NHL drafta 3.numuram tiek paredzēta vieta kopā ar Astanas kluba vadošo aizsargu Maiku Landinu, kurš ir līgas otrs lietderīgākais spēlētājs (+19). Pagaidām gan vēl nav zināms vai Bārkers spēlēs Rīgā, bet jebkurā gadījumā Dinamo gaida grūts pārbaudījums. Turklāt Rīgā mūsējiem "Barys" nav izdevies uzvarēt gandrīz piecus gadus – kopš pirmās KHL sezonas, kad svinēta vien minimāla uzvara ar 1:0.”

VSB piedāvās arī Ufas "Salavat Yulaev" un Maskavas "Spartak", Laura Dārziņa Čeļabinskas "Traktor" un Minskas "Dinamo", Maskavas apgabala "Atlant" un Sanktpēterburgas SKA, Vladivostokas "Admiral" un Oļega Znaroka, Harija Vītoliņa un Mārtiņa Maskavas "Dynamo", kā arī Ufas "Salavat Yulaev" un Doņeckas "Donbass" spēles.

KHL spēles komentēs Jānis Vuguls, Aivars Zahārovs, Anatolijs Kreipāns un Toms Prāmnieks.

KHL spēles kanālā TV6:

LaiksSpēle
Trešdien 13.novembrī 19:15KHL. Rīgas "Dinamo" – Astanas "Barys".
Piektdien 15.novembrī 19:15KHL. Rīgas "Dinamo" – Omskas "Avangard".
Svētdien 17.novembrī 16:45KHL. Rīgas "Dinamo" – Hantimansijskas "Yugra".

KHL spēles kanālā VSB:

LaiksSpēle
Trešdien 13.novembrī 14:55KHL. Ufas "Salavat Yulaev" – Maskavas "Spartak".
Piektdien 15.novembrī 14:55KHL. Čeļabinskas "Traktor" – Minskas "Dinamo".
Sestdien 16.novembrī 21:15KHL. Maskavas apg. "Atlant" – Sanktpēterburgas SKA
Svētdien 17.novembrī 7:55KHL. Vladivostokas "Admiral" – Maskavas "Dynamo"
Svētdien 17.novembrī 12:55KHL. Ufas "Salavat Yulaev" – Doņeckas "Donbass"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja

 +10 [+] [-]

, 2013-11-12 16:42, pirms 11 gadiem
TV 7 tomēr hokeju rāda daudz profesionālāk !

  +4 [+] [-]

, 2013-11-12 16:55, pirms 11 gadiem
hasans rakstīja: TV 7 tomēr hokeju rāda daudz profesionālāk !
piekritu.tada sajuta ka pasi hokejisti labpratak runa ar piemeram Erenstreitu,pienem vinu(zurnalistu), gaisotne tajas 2 intervijas minutes starp periodiem ir tada vienkarsa, viegla, nesaspileta...

reklamas ari nemegina iebazt pie katra iemetiena...

varetu vienigi Sorokinu pie mikrafona pielikt Tolika vietaa, lai gan, ja tas notiek pa retam,tad Tolika runasanu ir ok paklausities...

  +2 [+] [-]

, 2013-11-12 18:01, pirms 11 gadiem
žēl gan, ka vairs LTV7 nepiedāvā...bija daudz labāk!

  -1 [+] [-]

, 2013-11-12 18:11, pirms 11 gadiem
hasans rakstīja: TV 7 tomēr hokeju rāda daudz profesionālāk !
Ha, ha - it īpaši bullīšus

  -1 [+] [-]

, 2013-11-12 18:12, pirms 11 gadiem
ogreskijs rakstīja: piekritu.tada sajuta ka pasi hokejisti labpratak runa ar piemeram Erenstreitu,pienem vinu(zurnalistu), gaisotne tajas 2 intervijas minutes starp periodiem ir tada vienkarsa, viegla, nesaspileta...
Nesalīdzini pārbaudes spēles un KHL, kur cīņa par katru punktu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-12 19:21, pirms 11 gadiem
Prikwans rakstīja: Cerams piedzīvosim tādu dienu kad VSB izvāksies no sporta un Latvijas.
Sāciet jau šodien! Atsakaties no VSB un kanāls nomirs dabīgā nāvē.
p.s. vispār MTG būtu jāizvācas no Latvijas. VSB ir tikai viņu produkts.

  -1 [+] [-]

, 2013-11-12 19:49, pirms 11 gadiem
hasans rakstīja: TV 7 tomēr hokeju rāda daudz profesionālāk !
Tieši kādā ziņā?
Gan iepriekš, gan šobrīd translācijas no Arēnas Rīga nodrošina viens un tas pats LTV tehniskais personāls ar savu tehniku (jo Latvijā citu vienkārši nav). Atšķiras tikai kanāls, kurā tiek parādīts viņu darba rezultāts.

  -1 [+] [-]

, 2013-11-12 19:52, pirms 11 gadiem
zaipis rakstīja: Sāciet jau šodien! Atsakaties no VSB un kanāls nomirs dabīgā nāvē.
p.s. vispār MTG būtu jāizvācas no Latvijas. VSB ir tikai viņu produkts.
Kāpēc gan?
Mani pilnībā apmierina iespēja par 3 Ls (ar santīmiem) mēnesī skatīties Lattelecom interaktīvajā TV viņu VSB kanālu. Gan dēļ hokeja, gan F1, gan Eiropas futbola.
Tas ir tieši tik pat, cik izmaksā viens dzēriens nedēļas nogalē - manuprāt, tas ir tik lēti, ka par to pat nav vērts sākt iespringt.

     [+] [-]

, 2013-11-12 20:00, pirms 11 gadiem
zzk rakstīja: Kāpēc gan?
Mani pilnībā apmierina iespēja par 3 Ls (ar santīmiem) mēnesī skatīties Lattelecom interaktīvajā TV viņu VSB kanālu. Gan dēļ hokeja, gan F1, gan Eiropas futbola.
Tas ir tieši tik pat, cik izmaksā viens dzēriens nedēļas nogalē - manuprāt, tas ir tik lēti, ka par to pat nav vērts sākt iespringt.
daudzi joprojām iespringst, jo ir par ko iespringt.
man tas gan netraucē, nekad neesmu pircis viņu produktus.
bet VSB ir apjoma ziņā mazs un nekvalitatīvs produkts par dārgu cenu.
izmantoju citus, kvalitatīvākus , apjomīgākus un lētākus produktus.
tas pats MTG Skandināvijā rāda apjoma un kanālu ziņā bagātu saturu, Baltijai tik pabiras paliek.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-12 20:01, pirms 11 gadiem
Sorokins nu galiigi neder komenteeshanai..Sorry vec,bet kaa speeleetaajs biji neslikts,bet no komenteetaaja vietas tew vajag atvadiities..neko ljaunu nedomaaju-nesaku,vnk tu tiec pie komenteeshanas izbraukuma speelees,un tieshi deelj Sorokina meegjinu skatiities dinamo speeles KHL TV tieshraidee ( ja raada) Jo Sorokina leenais runaashanas veids personiigi mani iemidzina..Krievelji gan augstaa liimenii savu darbu pieprot.. (komenteejot) ..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-12 21:50, pirms 11 gadiem
Nezinu, ko cilveeki peras ap to VSB un visaam citaam paarraizhu probleemaam... skatis pa briivu visus Lv kanaalus (legaali) + ja tas bishku sabremzeejaas... ir tachu onhockey.ru.... dinamo speeles cik atceris visas ir raadiitas... jaa un tas ir sheit ar sakainu anglijas netu.. Lv nets tomeer ir kvalitatiivs

     [+] [-]

, 2013-11-12 22:57, pirms 11 gadiem
Kas radis hokeju no Sochiem? Ltv7 vai shrots?

     [+] [-]

, 2013-11-13 09:29, pirms 11 gadiem
noreply rakstīja: Kas radis hokeju no Sochiem? Ltv7 vai shrots?
Shrots, shrots!