Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Arī Znaroka ''MVD'' zaudē

Arī Znaroka ''MVD'' zaudē
Oļegs Znaroks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Oļega Znaroka vadītais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Balašihas ''MVD'', līdzīgi kā Rīgas ''Dinamo'', sezonu ir uzsācis ar zaudējumu, piekāpjoties Toljati lada ar 3:5. Citās šīsdienas spēlēs jāatzīmē Astanas ''Barys'' uzvara pār Omskas ''Avanagard'' ar 1:0.

Spēlē starp Balašihas ''MVD'' un Toljati ''Lada'' jau pašā spēles sākumā mājinieki izvirzījās vadībā, kad ''Lada'' sastāvā precīzs izrādījās Konstantīns Panovs, tādējādi panākot 1:0. Arī perioda turpinājumā neliela iniciatīva piederēja ''Lada'' vienībai un ''MVD'' hokejisti izpelnījās vairākus noraidījumus, kuru dēļ arī ''Lada'' piederēja pārsvars, kā rezultātā trešdaļas izskaņā tika gūti arī otrie vārti. Šoreiz jau tie tika gūti tieši vairākumā, kad precīzs bija Romāns Kukumbergs. Pēc pirmā perioda ''Lada'' atradās vadībā ar 2:0. Otro periodu jau apņēmīgāk uzsāka ''MVD'' un jau trešdaļas otrajā minūtē vienus vārtus tie atguva. Šoreiz vārtus guva Aleksejs Kudašovs un atkal tie tika gūti vairākumā. Jāpiezīmē, ka rezultatīva piespēle bijušajam Rīgas ''Dinamo'' hokejistam Metam Elisonam. Savukārt vēl pēc desmit minūtēm ''MVD'', vēlreiz izmantojot vairākumu, rezultātu izlīdzināja un panāca jau neizšķirtu - 2:2. Spēle nedaudz izlīdzinājās, bet tāpat kā pirmajā periodā, arī otrajā pašā perioda izskaņā ''Lada'' guva vārtus un izvirzījās vadībā ar 3:2.

Trešajā trešdaļā nedaudz iniciatīva piederēja ''Lada'' hokejistiem, kuri divas reizes to izmantoja, būdami precīzi uzbrukumā, tādējādi panākot jau 5:2 un praktiski garantējot uzvaru visā spēlē. ''MVD'' vēl tikai paspēja pašās spēles beigās atgūt vienus vārtus un spēle noslēdzās ar ''Lada'' likumsakarīgu uzvaru ar 5:3.

Citās šīsdienas spēlēs jāatzīmē Astanas ''Barys'' uzvara papildlaikā par Omskas ''Avangard'' ar 1:0. Uzvaru ''Barys'' nodrošināja Jozefa Štumpela precīzais metiens. Vēl Maskavas ''Spartak'' nedaudz pārsteidza un pārliecinoši pārspēja pašreizējos KHL čempionus, Kazaņas ''AK Bars'' ar 4:1, Ņižņekamskas ''Neftekhimik'' trešajā trešdaļā nodrošināja uzvaru pār citu pagājušās sezonas finālisti, Jaroslavļas ''Lokomotiv'' ar 4:3, bet Sanktpēterburgas ''SKA'' ar 2:0 pārspēja Minskas ''Dinamo''.

Izmantotie resursi:
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +24 [+] [-]

, 2009-09-12 19:36, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Avangard uz Rīgu brauks dusmīgi.
Prom arī

     [+] [-]

, 2009-09-12 19:37, pirms 15 gadiem
Mani pārsteidz Lokomativ un Neftehimik spēles rezultāts, kā arī Bars zaudēja Spartakam savās mājās, bet citādi nekā pārsteidzoša! Paralēli Dinamo spēlei ievērtēju SKA pret Minskiešiem, jāsaka ļoti lieli ātrumi un diezgan skatāma spēle !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-09-12 19:53, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Ka RD uzvarēs SJ prognozēja 80% šī portāla lietotāji. Tas Tev kaut ko izsaka.
A ko tu gribēji ka fani teiks ka viņu komanda zaudēs? Protams ka fani ticēja ka mēs varam uzvarēt, bet nepaveicās, nu un kas tad ir? AK BARS arī zaudēja Spartakam, ko viņiem tagad atsaukt dalību un iet kārties

  +4 [+] [-]

, 2009-09-12 20:02, pirms 15 gadiem
Uzvaru ''Barys'' nodrošināja Miroslava Šatana precīzais metiens
???
Skatījos spēli un pagarinājumā vārtus guva Jozefs Štumpels.
Šatans "Baris" komandā vēl pagaidām nespēlē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-12 22:32, pirms 15 gadiem
dinamosuns rakstīja: fonā - Znaroka klons!
Tas ir viņa brālis Oļegs