Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''Salavat Yulaev'' pārspēj ''Metallurg''

''Salavat Yulaev'' pārspēj ''Metallurg''
''Salavat Yulaev'' hokejisti
Foto: ITAR-TASS

Šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) ietvaros Ufas ''Salavat Yulaev'' bullīšos ar rezultātu 5:4 pārspēja Magņitogorskas ''Metallurg''. Citās šīsdienas agrajās spēlēs Jekaterinburgas ''Avtomobilist'' ar 5:2 pārspēja Astanas ''Barys'', bet Čeļabinskas ''Traktor'' ar 3:2 pieveica Omskas ''Avangard''.

Interesanta spēle tika aizvadīta Magņitogorskā, kur ''Metallurg'' cīnījās pret Ufas ''Salavat Yulaev''. Pirmo periodu pārliecinošāk aizvadīja viesi, kuri spēja izvirzīties vadībā ar 2:0. Pirmos vārtus viesi guva jau cīņas otrajā minūtē, kad precīzs bija Aleksejs Medvedevs, bet otros vārtus ''Salavat Yulaev'' labā guva Aleksandrs Perežogins. Otrajā periodā mājinieki saņēmās un kļuva daudz aktīvāki, atspēlējoties un panākot neizšķirtu 2:2. ''Metallurg'' uz brīdi pārņēma iniciatīvu spēlē. Kopumā gan cīņa visas spēles garumā bija līdzīga.

Trešajā periodā abas komandas bija ļoti rezultatīvas. Perioda sākums veiksmīgāks izvērtās mājiniekiem, kuri piecu minūšu laikā panāca 4:2. Likās, ka ''Metallurg'' šajā spēlē izcīnīs arī uzvaru, taču viesi nepadevās un līdz trešdaļas beigām atspēlējās un komandām bija jāspēlē papildlaiks. Papildlaikā nevienai no komandām vārtus gūt neizdevās un viss izšķīrās bullīšos, kur meistarīgāki izrādījās viesi. To labā uzvaras vārtus guva Viktors Kozlovs.

Citās spēlēs Jekaterinburgas ''Avtomobilist'' savā laukumā pārliecinoši ar 5:2 pārspēja Astanas ''Barys'', bet Čeļabinskas ''Traktor'' ar 3:2 pieveica Omskas ''Avanagard''.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  -2 [+] [-]

, 2009-12-11 19:53, pirms 14 gadiem
Traktors!

     [+] [-]

, 2009-12-18 19:58, pirms 14 gadiem
nekas pārsteidzošs.Ir nauda-nafta,ir labi spēlētāji tie kas spēlē lai pelnītu.