Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Problēmas radās pašpārliecinātības dēļ

Problēmas radās pašpārliecinātības dēļ
Kari Heikila
Foto: COVI

KHL kluba Jaroslavļas "Lokomotiv" galvenais treneris Kari Heikila pēc uzvarētās spēles pret Astanas "Barys" pateicās gan savam uzbrucējam Aleksejam Jašinam, gan uzteica "Barys" spēli.

Treneris uzsvēra, ka spēles sākums neizdevies kā plānots, jo komanda pirms tam aizvadījusi smagas spēles un trūka pārliecības. Sākums bijis nervozs, bet otrajā periodā komanda pārgājusi uz spēli trīs maiņās un sākusi spēlēt labāk.

Otrajā un trešajā periodā komanda pārliecinoši kontrolējusi mača gaitu, problēmām rodoties tikai 3 minūtes pirms spēles beigām, kad komanda spēlē radās problēmas pašpārliecinātības dēļ. Un vispār komanda esot arī piekususi.

Tāpat Heikila uzsvēra savas komandas uzbrucēja Jašina un viņa maiņas ieguldījumu, kas guvusi trīs vai četrus vārtus spēlē un labi darbojusies vairākumā. Jašins esot ļoti vērtīgs spēlētājs, sevišķi, komandai domājot par play-off stadiju.

Tāpat arī trenerim nepamanīta nepalika mājinieku- Astanas "Barys" spēle. Heikila zinājis, ka tā esot laba komanda un varot spēlēt vēl labāk, jo komandai nevarējuši palīdzēt divi svarīgi spēlētāji.

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

     [+] [-]

, 2008-12-11 18:27, pirms 16 gadiem
vai tad nav zināms kas Loko guva visus vārtus?