Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

No mūsējiem KHL uzvar tikai Saulieša pārstāvētā komanda

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

No mūsējiem KHL uzvar tikai Saulieša pārstāvētā komanda
Aleksandrs Jerofejevs
Foto: www.dynamo.ru

Kontinentālajā Hokeja līgā šodien savu komandu sastāvos uz ledus devās četri Latvijas hokejisti, no kuriem pie uzvaras tika vienīgi Kaspars Saulietis, kura Minskas ''Dinamo'' viesos ar 6:4 apspēlēja Čeļabinskas ''Traktor''.

Uzbrucēja Kaspara Saulieša pārstāvētā Minskas ''Dinamo'' šodien bija iesaistīta trillera cienīga sižeta spēlē. Minskieši izbraukuma mačā pret Čeļabinskas ''Traktor'' pēdējā perioda sestajā minūtē bija vadībā ar 5:2, taču tad pamanījās ielaist divus vārtus, un spēlei atkal bija radusies intriga, ko precīzi vienu minūti pirms mača beigām kliedēja Ville Peltonens (piespēle Dūvijam Vestkotam). ''Dinamo'' uzvarēja ar 6:4. Saulietis ne pie punktiem, ne soda minūtēm netika.

Līgas vājākā komanda Habarovskas ''Amur'' ar uzbrucēju Alekseju Širokovu sastāvā šodien aizvadīja pirmo maču pēc trenera Anatolija Jemeļina atlaišanas, taču pozitīvu rezultātu pagaidām trenera maiņa nav devusi, jo arī šodien tika piedzīvots zaudējums – 2:4 viesos pret Astanas ''Barys''. Tāpat kā Saulietis, arī Širokovs ar neko ievērības cienīgi nav atzīmējies.

Neveiksme šodien arī aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētajai Novosibirskas ''Sibir'', kas izbraukumā ar 3:5 piekāpās Omskas ''Avangard''. ''Sibir'' šajā spēlē bija priekšā ar 2:0 un arī 3:2 pēc otrā perioda, taču pēdējā trešdaļā ielaida trīs vārtus un piedzīvoja zaudējumu. Arī Pujacs šodien ''sausā''.

Visbeidzot pie uzvaras šodien nespēja tikt arī cita Latvijas aizsarga Aleksandra Jerofejeva pārstāvētais Novokuzņeckas ''Metallurg'', taču spēlē viesos pret Ufas ''Salavat Yulaev'' iegūts punkts, jo tika zaudēts papildlaikā – 3:4. Uzvaras vārtus mājiniekiem vairākumā guva Iļja Gorohovs. Tāpat kā visiem pārējiem mūsu hokejistiem, arī Jerofejevam šodien ''tukšā'' diena.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  -2 [+] [-]

, 2009-10-10 16:50, pirms 15 gadiem
Абид уничтожил в углу Саулиетиса в рамках правил

     [+] [-]

, 2009-10-10 16:51, pirms 15 gadiem
''Tāpat kā visiem pārējiem mūsu hokejistiem, arī Pujacam šodien ''tukšā'' diena.''
Pamaini uz Jerofejevam, jo teksts no Jera atkāpes...

     [+] [-]

, 2009-10-10 22:33, pirms 15 gadiem
Saulieti vajag uz izlasi aicināt, ja kaut kāds konflikts starp znaroku ir bijis, tas ir jāizrunā.