Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Nosaukti KHL labākie aizvadītajā nedēļā

Kārlis Evertovskis
Kārlis Evertovskis

Nosaukti KHL labākie aizvadītajā nedēļā
Jaroslavs Kudrna
Foto: ITAR-TASS

Šodien tika paziņoti aizvadītās nedēļas Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) labākie spēlētāji - vārtsargs Daņila Aļistratovs, aizsargs Kirils Koļcovs un uzbrucējs Jaroslavs Kudrna.

Par labāko vārtsargu nosaukts Daņila Aļistratovs no Čeļabinskas "Traktor". Pagājušā nedēļā Aļistratovs aizvadīja divas spēles, abās uzvarot. Viņš ielaida savos vārtos divas ripas un atvairīja 97% metienu.

Kirils Koļcovs no Ufas "Salavat Yulaev" vienības atzīts par labāko aizsargu. Koļcovs divās spēlēs atzīmējās ar vieniem gūtiem vārtiem, kas bija arī uzvaras vārti, kā arī viņa kontā rezultatīva piespēle un pozitīvs lietderības koeficients - plus trīs (abās spēlēs kopā).

Magņitogorskas "Metallurg" spēlētājs Jaroslavs Kudrna aizvadītajos divos mačos guva četrus vārtus (vieni no tiem - uzvaras vārti) un atdeva četras rezultatīvas piespēles, izpelnoties aizvadītās nedēļas labākā uzbrucēja nosaukumu.

Vēl tika paziņots arī labākais debitants - Čeļabinskas "Traktor" aizsargs Andrejs Koņevs, kurš divos mačos kopā nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu - plus trīs.

Izmantotie resursi:
khl.ru

     [+] [-]

, 2008-12-08 20:48, pirms 16 gadiem
Dārziņam šeit bija jābūt...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-12-08 21:07, pirms 16 gadiem
Magņitogorskas "Metallurg" spēlētājs Jaroslavs Kudrna aizvadītajos divos mačos guva četrus vārtus (vieni no tiem - uzvaras vārti) un atdeva četras rezultatīvas piespēles

iespaidiigi!!! :0
2 machos 8 punkti dazhi labi muusu uzbruceeji 30 speelees pat nevar dabuut 8 punktus

  -3 [+] [-]

, 2008-12-09 08:59, pirms 16 gadiem
par Aļistratovu nobalsoju Zvaigžņu spēles balsojumā ...