Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL nedēļas labākie - Gaļimovs, Vasiļevskis un novokuzņeckieši

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

KHL nedēļas labākie - Gaļimovs, Vasiļevskis un novokuzņeckieši
Staņislavs Gaļimovs
Foto: cska-hockey.ru

Kontinentālā hokeja līga (KHL) noteikusi labākos spēlētājus sezonas 2. nedēļā. Šajā nogrieznī atzinību izpelnījās vārtsargs Staņislavs Gaļimovs, aizsargs Aleksejs Vasiļevskis un uzbrucējs Maksims Kazakovs.

Otrās nedēļas labākais vārtsargs ir Maskavas CSKA dalībnieks Staņislavs Gaļimovs (27). Abās spēlēs šis vārtsargs savu cietoksni nosargāja neieņemtu. CSKA šobrīd ir Rietumu konferences līderis.

Aizsardzības līnijā par nedēļas labāko atzīts Jekaterinburgas "Avtomobilist" aizsargs Aleksejs Vasiļevskis (22). Nedēļas trijās spēlēs viņš savāca 5 (2+3) punktus un nopelnīja lietderības koeficientu +5. "Avtomobilist" patlaban ir līderis ne tikai austrumos, bet arī visā čempionātā.

Aizvadītās nedēļas labākais uzbrucējs ir Novokuzņeckas "Metallurg" spēlētājs Maksims Kazakovs (22). Trijos mačos viņš sakrāja 5 (3+2) punktus un nopelnīja lietderības koeficientu +3. Par nedēļas labāko jauno spēlētāju pasludināts Novokuzņeckas "Metallurg" vārtsargs Andrejs Karejevs (20), kurš trijās spēlēs kopumā atvairīja 93.7% no metieniem un palīdzēja izcīnīt divas uzvaras, turklāt vienīgais zaudējums tika piedzīvots pēcspēles metienos, kad vārtos stājās viņa komandas biedrs.

Šī ir viena no visu laiku gados jaunākajām KHL nedēļas izlasēm, turklāt šoreiz visi ir Krievijas pārstāvji. Līdz šim Novokuzņeckas un Jekaterinburgas spēlētāji nedēļas izlasē bijuši ļoti reti.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +2 [+] [-]

, 2015-09-08 14:16, pirms 9 gadiem
Prieks par Automobilistiem .
Bet nu...ir tikai sezonas sakums,nav ko strebt karstu,un izdarit pāragrus secinajumus .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-08 14:30, pirms 9 gadiem
Lembja kreisaa ola rakstīja: A kur ta mūsu kepku pielūgtās "superzvaigznītes"?
Ak tu jēlības kalngals, kur raksts par KHL tā tu rikšiem meties mest jēlības, laiks pieaugt bērniņ

  +2 [+] [-]

, 2015-09-08 14:42, pirms 9 gadiem
Lembja kreisaa ola rakstīja: A kur ta mūsu kepku pielūgtās "superzvaigznītes"?
Kas Tev sāp?
Pēc taviem komentāriem spriežot tevis minētās superzvaigznītes tev interesē vairāk nekā citiem, tikai problēma tāda, ka tev laikam kautkas ir iesprūdis vietā kur saule nespīd. Pajoliņš!