Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Uzvar līderi un "Avtomobilist"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Uzvar līderi un "Avtomobilist"
Magņitogorskas "Metallurg" hokejisti savās mājās svinēja sausu uzvaru pret "Lada".
Foto: RIA-Novosti/Scanpix

Kārtējos KHL čempionāta mačos Magņitogorskas "Metallurg" hokejisti savā laukumā ar 6:0 sagrāva "Lada", "AK Bars" viesos ar pieveica "Traktor", bet "Avtomobilist" mačā ar "Neftekhimik" uzvaru 2:1 nodrošināja tikai pēcspēles metienu sērijā.

"Avtomobilist" un "Neftekhimik" mačā 60 minūšu laikā komandām bija pa spēkam gūt tikai divus vārtus. Pamatlaika beigās pamatīgu sāncenšu vārtu apšaudi uzrīkoja "ķīmiķi", taču rezultāts nemainījās – 1:1. Papildlaiks aizritēja bez vārtu guvuma, lai gan abām komandām bija iespēja spēlēt vairākumā. Galu galā, uzvaras liktenis izšķīrās metienu sērijā, kurā veiksmīgāki izrādījās mājinieki automobilisti - 2:1.

Gagarina kausa ieguvējiem "AK Bars" hokejistiem izbraukumā krietni nācās pamocīties ar "Traktor" hokejistiem, kas pēc pirmā perioda bija vadībā 1:0. Otrajā trešdaļā čempioni prata izvirzīties vadībā, bet trešā vidū pusminūtes laikā arī panākt 4:1. Čeļabinskas hokejistiem vēl bija pa spēkam vienus vārtus atgūt, bet, lai mēģinātu glābt mačus, viņi arī nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju. Tas gan beidzās ar Danisa Zaripova metienu tukšos "Traktor" vārtos – 5:2 Kazaņas labā.

Magņitogorskas metalurgi pirmajā trešdaļā iekrāja divu vārtu pārsvaru, bet pēc divām bija priekšā 3:0. Pēdējās 20 minūtēs mājinieki vēl trīs reizes sarūgtināja sāncešus, svinot iespaidīgu uzvaru 6:0. Divi vārti Jana Mareka rēķinā.

Izmantotie resursi
khl.ru

Slēpts komentārs: uksens

  +4 [+] [-]

, 2010-01-08 17:08, pirms 14 gadiem
uksens rakstīja: Šosezon Jans Mareks ne tuvu nav tik rezultatiivs ka pagājušjā! Pagajušaja gada laikam ari bija 2. labakais punkltu guvejs!!!
Tagad pat Top 50 nav -10 pt laikam sanak tikai!!!
Viņš tikai novembra beigās sāka spēlēt travmas dēļ, tāpēc vēl ieskriesies.

     [+] [-]

, 2010-01-08 17:08, pirms 14 gadiem
uksens rakstīja: Šosezon Jans Mareks ne tuvu nav tik rezultatiivs ka pagājušjā! Pagajušaja gada laikam ari bija 2. labakais punkltu guvejs!!!
Tagad pat Top 50 nav -10 pt laikam sanak tikai!!!
Mareks sezonas sakumaa arsteeja savainojumu un izlaida lietu skaitu spelju ... saaka laikam speeleet tikai Novembrii ...

  +1 [+] [-]

, 2010-01-08 17:15, pirms 14 gadiem
kaspijs rakstīja: Mareks sezonas sakumaa arsteeja savainojumu un izlaida lietu skaitu spelju ... saaka laikam speeleet tikai Novembrii ...
Ja tiesam 15 speles tikai!!! tad jau noteikti panaks daudzus veel!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja