Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudra par KHL iespējamo reakciju, ja Krievija netiks pielaista olimpiādei

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Skudra par KHL iespējamo reakciju, ja Krievija netiks pielaista olimpiādei
Pēteris Skudra
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Ņižņijnovgorodas "Torpedo" galvenais treneris Pēteris Skudra krievu reportieriem atklāj, ka var atbalstīt iespējamo lēmumu atteikties laist spēlētājus uz februāra olimpiādi, ja Krievijas izlase netiks pielaista.

Sport-express.ru ziņoja, ka KHL domā par savu reakciju, ja Krievijas hokeja izlasei tiks liegts piedalīties 2018. gada olimpiskajās spēlēs - to apstiprina līgas prezidents Dmitrijs Černišenko, solot dot attiecīgu atbildi. Tāda pavērsiena gadījumā olimpisko spēļu laikā ieplānotā KHL pauze varētu tikt atcelta.

KHL var atteikties laist citu valstu spēlētājus uz olimpiādi, ja Krievijas izlase netiks pielaista spēlēm. Kā šāds lēmums varētu ietekmēt jūsu plānus? "Nezinu. Kaut nebūtu tā, ka nebrauks. Bet droši vien tas būs pareizs lēmums," teica Ņižņijnovgorodas kluba galvenais treneris Pēteris Skudra. "Ja Krievija nebrauks uz olimpiskajām spēlēm, tad no KHL puses tas būs pareizs lēmums [nelaist spēlētājus uz olimpiādi]. Kā mainīsies mani plāni? Vadīsimies no lēmuma. Šobrīd par to runāt ir sarežģīti."

Kā zināms, "Torpedo" nodarbināti vairāki Latvijas pilsoņi - galvenais treneris Pēteris Skudra, fiziskās sagatavotības treneris Normunds Siliņš un hokejists Kaspars Daugaviņš. Latviešu uzbrucējs šajā sezonā aizvadījis 31 maču, sakrājot 15 (6+9) rezultativitātes punktus, kas ir otrais labākais rādītājs starp šīs komandas spēlētājiem.

Atgādinām, ka pērn uzvirmoja skandāls par mahinācijām ar Krievijas sportistu dopinga provēm 2014. gada olimpiādē. Tuvākajā laikā Starptautiskā olimpiskā komiteja lems par Krievijas iespējam startēt februārī gaidāmajā ziemas olimpiādē.

Izmantotie resursi:
rsport.ria.ru
ak-bars.ru

  +2 [+] [-]

, 2017-11-07 17:10, pirms 7 gadiem
Skudra

  +1 [+] [-]

, 2017-11-07 17:11, pirms 7 gadiem
Ko viņš tur runā? Kā var Pavlovu nelaist uz olimpiādi? Viņš paprasīs brīvdienu, nopirks biļeti un skatīsies daiļslidošanu un tramplīnlekšanu un visu pārējo!

     [+] [-]

, 2017-11-07 17:22, pirms 7 gadiem
Šāda reakcija būtu normāla. NHL nevajadzēja USA vai CAN diskābeli, lai nelaistu savas līgas spēlētājus. Un nav KHL tāda superlīga, kurā būtu paši labākie spēlētāji.

  +2 [+] [-]

, 2017-11-07 17:27, pirms 7 gadiem
KRIEVS PALIEK KRIEVS

  +4 [+] [-]

, 2017-11-07 17:30, pirms 7 gadiem
jomis19 rakstīja: Šāda reakcija būtu normāla. NHL nevajadzēja USA vai CAN diskābeli, lai nelaistu savas līgas spēlētājus. Un nav KHL tāda superlīga, kurā būtu paši labākie spēlētāji.
Šāda reakcija būtu nenormāla. Tādā gadījumā IIHF būtu jādot diskābels Krievijai un noņemt no visiem IIHF turnīriem...un tas būtu tikai loģiski.
p.s. SOK vēl Krieviju nav noņēmusi no OS, bet viņi jau ar demagoģiju nodarbojas, kā jau vatņikiem pienākas...
p.p.s. NHL vai IIHF sastāvā atšķirībā no Krievijas federācijas un KHL...

  +3 [+] [-]

, 2017-11-07 17:49, pirms 7 gadiem
Varbūt arī krievu OS nebūs.Visticamāk krieviem netiks liegts piedalīties OS ,bet zem olimpiskā karoga ,bez savas himnas apbalvošanas laikā un iespējams liegums piedalīties atklāšanas ceremonijā kā arī aizliegums braukt uz OS funkcionāriem.Ja pieņemšot šos ierobežojumus ,tad putins no aizvainojuma liegšot sportistiem braukt uz OS.

  +3 [+] [-]

, 2017-11-07 18:46, pirms 7 gadiem
Te grūti kaut ko prognozēt,bet ja no NHL spēlētāji nebēgs uz olimpiādi,tad no KHL gan varētu daļa leģionāru aizbraukt.

  -3 [+] [-]

, 2017-11-07 19:16, pirms 7 gadiem
Kada jega no raksta? Letinji tapat diemzhel olimpiaadee nespeles parejais mums mazsvarigs...

  +1 [+] [-]

, 2017-11-07 19:40, pirms 7 gadiem
Tas SKUDRA ,pat tad kad bija ANT,sirdi vienmer ir bijis MUROVEJS

     [+] [-]

, 2017-11-07 19:56, pirms 7 gadiem
zaipis rakstīja: Šāda reakcija būtu nenormāla. Tādā gadījumā IIHF būtu jādot diskābels Krievijai un noņemt no visiem IIHF turnīriem...un tas būtu tikai loģiski.
p.s. SOK vēl Krieviju nav noņēmusi no OS, bet viņi jau ar demagoģiju nodarbojas, kā jau vatņikiem pienākas...
p.p.s. NHL vai IIHF sastāvā atšķirībā no Krievijas federācijas un KHL...
Kāpēc IIHF būtu jādiskvalificē Krievija, ja KHL ir OOO, t.i., SIA mūsu vārdiem runājot, kas vienkārši ir saņēmusi tiesības rīkot Krievijas čempionātu?

Nepietiekoša ietekme uz organizāciju, kam nodotas tiesības rīkot čempionātu? Jā, varbūt, taču tas noteikti nav iemesls tik bargam solim kā diskvalifikācija.

  -1 [+] [-]

, 2017-11-07 20:07, pirms 7 gadiem
Kardināls rakstīja: Kāpēc IIHF būtu jādiskvalificē Krievija, ja KHL ir OOO, t.i., SIA mūsu vārdiem runājot, kas vienkārši ir saņēmusi tiesības rīkot Krievijas čempionātu?

Nepietiekoša ietekme uz organizāciju, kam nodotas tiesības rīkot čempionātu? Jā, varbūt, taču tas noteikti nav iemesls tik bargam solim kā diskvalifikācija.
KHL un Krievijas hokeja federācija ir IIHF sastāvā, nevis neatkarīga organizācija...vari arī otrādi apgriezt Krievijas hokeja federācija un KHL ir IIHF sastāvā! jeb grozi kā gribi, tas ir viens un tas pat...nav nekādu neatkarīgu SIA vai OOO no Krievijas hokeja federācijas un IIHF

  -1 [+] [-]

, 2017-11-07 20:14, pirms 7 gadiem
Kardināls rakstīja: Kāpēc IIHF būtu jādiskvalificē Krievija, ja KHL ir OOO, t.i., SIA mūsu vārdiem runājot, kas vienkārši ir saņēmusi tiesības rīkot Krievijas čempionātu?
otkārt viņus neviens vēl diskvalificējis no OS un tas nebūs, ja nu vienīgi zem savas PSRS himnas nevarēs startēt, kas būs lielākais sods par visiem Krievijas gājieniem. Bet viņi jau muti brūķē, tāpat kā Ovečkins mutes bajārs tirsa par braukšana uz OS, kad pienāk tas brīdis braukt, tā klusums. Bet lai ātrāk aizmirstos viņā mutes brūķēšana, izveido Putin team nu jā sports un politika nav saistīta īpaši Krievijas gadījumā...tas vien parāda ka politika Krievijas sportā ir ļoti ļoti dziļi ielīdusi, tāpēc arī tādi sodi seko krievijas sportistiem...

     [+] [-]

, 2017-11-07 20:41, pirms 7 gadiem
zaipis rakstīja: KHL un Krievijas hokeja federācija ir IIHF sastāvā, nevis neatkarīga organizācija...vari arī otrādi apgriezt Krievijas hokeja federācija un KHL ir IIHF sastāvā! jeb grozi kā gribi, tas ir viens un tas pat...nav nekādu neatkarīgu SIA vai OOO no Krievijas hokeja federācijas un IIHF
Sāksim ar to, ka KHL nemaz nevar būt IIHF biedrs, jo IIHF biedri var būt tikai organizācijas, kas ir saņēmušas atļaujas oficiāli pārstāvēt valsti šajā organizācijā. Katrā valstī ir tikai viena šāda biedrība - vietējā federācija.
Tāpēc, jā Krievijas hokeja federācija ir IIHF biedrs, nevis KHL.

Savukārt KHL ir saņēmusi tiesības rīkot Krievijas čempionātu no Krievijas hokeja federācijas, apņemoties ievērot konkrētus noteikumus. Viņi nav tieši pakļauti IIHF un sadarbojas ar starptautisko federāciju tikai caur Krievijas federāciju vai speciāli noslēgtajiem līgumiem.

Krievijas hokeja federācijas atbildība šajā gadījumā ir tikai nepietiekoša KHL kontrole. Tāpēc es ļoti šaubos, ka tas ir pietiekošs pamats Krievijas hokeja diskvalificēšanai.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-07 20:52, pirms 7 gadiem
Kardināls rakstīja: Krievijas hokeja federācijas atbildība šajā gadījumā ir tikai nepietiekoša KHL kontrole. Tāpēc es ļoti šaubos, ka tas ir pietiekošs pamats Krievijas hokeja diskvalificēšanai.
Pilnīgi noteikti pietiekošs pamats...KHL ir Krievijas čempionāts zem Krievijas hokeja federācijas! Tur pat nav par ko šaubīties...bet nu vaņķu aizstāvji, turpiniet šaubīties un izdomāt visādus mēslus un apvainoties par Krievijas apbižošanu kopā vatņikiem
p.s. neviens sportistus netaisās sodīt, bet Krieviju kā tādu, kur valsts līmenī notiek iejaukšanās sportā. Tāpēc krievi startēs bez sava valsts karoga un PSRS himnas...negrib startēt, viņu darīšana.
un jā starp citu, KHL var nebūt nekādu pārtraukumu, bet izsauktos spēlētājus uz izlasēm viņiem ir jālaiž, nelaišanas gadījumā jau sekos IIHF sankcijas, kas starp citu ir aprakstītas reglamentā, kur sodi ir no naudas līdz izlašu diskvalifikācijai no sacensībām...grozi kā gribi KHL jeb Krievijas čempionāts ir pilntiesīgs IIHF biedrs caur Krievijas federāciju. Jo Krievijas federācija ir IIHF locekle, bet KHL ir Krievijas federācijas biedrs. Lūk tā. Un neizdomā jaunu herņu par SIA un OOO jeb nepis smadzeni līdzi krieviem ar visu viņu tuftu

  -1 [+] [-]

, 2017-11-07 20:58, pirms 7 gadiem
Īpaši "gudrajiem" kuri šaubās par maniem vārdiem, ielikšu no krievu federācijas citātu, ceru ka krievu valodu zini :

Все хоккейные соревнования на территории нашей страны проходят под эгидой ФХР. В их числе Чемпионат России, Первенство России в Высшей лиге, Первенство России среди молодёжных, Всероссийское соревнование среди студентов, Чемпионат России среди женских команд, Первенства России в первой и второй лигах, российские первенства с участием юношеских сборных регионов и юношеских клубных команд.

Согласно Федеральному закону РФ о физической культуре и спорте (ст. 8), «все права на проведение официальных чемпионатов России принадлежат Федерации "ФХР".

fhr.ru

  -1 [+] [-]

, 2017-11-07 21:02, pirms 7 gadiem
Un tagad, kas ir KHL....

Структура и сроки проведения матчей
Второго этапа Чемпионата Континентальной хоккейной лиги –
Чемпионата России по хоккею среди мужских команд
сезона 2017-2018 годов

khl.ru

  -1 [+] [-]

, 2017-11-07 21:12, pirms 7 gadiem
zaipis rakstīja: Un tagad, kas ir KHL....

Структура и сроки проведения матчей
Второго этапа Чемпионата Континентальной хоккейной лиги –
Чемпионата России по хоккею среди мужских команд
сезона 2017-2018 годов


http://www.khl.ru/documents/KHL_calendar_2017-2018_playoff.pdf
Trīs komentāri un visi par to pašu ko jau minēju - KHL ir saņēmusi tiesības rīkot šo čempionātu.
Īsāk sakot, Krievijas hokeja federācija, lai nevajadzētu ar to nodarboties pašiem, atdeva tiesības rīkot čempionātu citiem, pārliecinoties, ka tie citi to var izdarīt un apņemas izpildīt iepriekš noteiktos nosacījumus.

Tas ir normāli un lielākā daļa pasaules vadošo sporta čempionātu tieši tā arī darbojas - ir organizācijas, kuras ir saņēmušas tiesības rīkot vietējos čempionātus. Vai tas būtu KHL, vai Anglijas Premjerlīga futbolā.

Taču, ja vien to neaizliedz iepriekš noslēgtās vienošanās, šīs komercstruktūras, kāda vismaz pēc papīriem ir KHL, var darīt ko gribi un prasīt par KHL rīcībām pilnu atbildību no federācijas ir vairāk nekā muļķīgi.

Federācijas uzdevums šajā gadījumā ir nepieļaut iespējamo KHL aizliegumu saviem spēletājiem sūtīt hokejistus uz OS. Faktiski - būt mediatoriem šajā procesā, bet ne vairāk. Vai arī uz priekšdienām atgriezties pie tā, ka pati federācija rīko vietējo čempionātu.

  -1 [+] [-]

, 2017-11-07 21:22, pirms 7 gadiem
Kardināls rakstīja: Taču, ja vien to neaizliedz iepriekš noslēgtās vienošanās, šīs komercstruktūras, kāda vismaz pēc papīriem ir KHL, var darīt ko gribi un prasīt par KHL rīcībām pilnu atbildību no federācijas ir vairāk nekā muļķīgi.
Nekā muļķīga nav federācija atbild par visu Krievijā notiekošo hokeja ziņā, tāpēc tikai un viņi par to atbild...KHL nav NHL, kas neietilpst Kanādas vai ASV federāciju jurisdikcijā!
neizdomā atmazkas kārtējās...bez reāliem faktiem!

  +1 [+] [-]

, 2017-11-07 21:37, pirms 7 gadiem
zaipis rakstīja: Nekā muļķīga nav federācija atbild par visu Krievijā notiekošo hokeja ziņā, tāpēc tikai un viņi par to atbild...KHL nav NHL, kas neietilpst Kanādas vai ASV federāciju jurisdikcijā!
neizdomā atmazkas kārtējās...bez reāliem faktiem!
zaipi, nu nesanāk tev šodien, nevajag.
Reālie fakti ir tādi, ka es jau pašā sākumā rakstīju, ka KHL ir trešā puse, kas ir ieguvusi tiesības rīkot sacensības un Krievijas hokeja federācija nevar būt pilnā mērā atbildīga par visiem KHL pieņemtajiem lēmumiem, tāpēc Krievijas hokeja federācijas atstādināšanas no dalības IIHF un tās komandu nepielaišanas pie sacensībām ir slima suņa murgi, ko var izdomāt tikai sportacentra komentētāji ar hiperiekaisušo naidu pret visu, kas saistīts ar Krieviju.

Savukārt tu centies stāstīt, ka KHL ir IIHF biedrs(!!!) un sāc vēl par NHL pīt kaut ko. Nē, mēs par NHL nerunājām, tu ne tur nogriezi.

  -1 [+] [-]

, 2017-11-07 21:41, pirms 7 gadiem
Kardināls rakstīja: zaipi, nu nesanāk tev šodien, nevajag.
es tev parādīju saistību starp federāciju un KHL dokumentāli ar faktiem,no tevis nekā, tik tukša tiršana, kā vaņķas tagad putojas...tas tev nesanāk! ej gulēt...diskusija beigusies! jeb parādi kaut vienu dokumentu, kur KHL ir neatkarīga organizācija, kas rīko savu čempionātu neatkarīgi no federācijām!

  +1 [+] [-]

, 2017-11-07 22:16, pirms 7 gadiem
Kardināls rakstīja: zaipi, nu nesanāk tev šodien, nevajag.
Reālie fakti ir tādi, ka es jau pašā sākumā rakstīju, ka KHL ir trešā puse, kas ir ieguvusi tiesības rīkot sacensības
Jā, rīkot var kaut Kardināls ar Funi. Bet par spēlētāju laišanu atbildēs vates hokeja federācija. Kas vēl nesakaidrs? Ja tev ir māja un valsts prasa, lai noteiktos datumos tiktu izkārts karogs, Tu to vai deliģēt jebkuram apkaumes bomāram, bet ja tas netiks izdarīts, sodu maksāsi Tu. daleca? Arī šajā jomā utaino kolhozs nav ne tik tuvu varens, kā amerikosu ferma. Samierinies.

     [+] [-]

, 2017-11-07 22:26, pirms 7 gadiem
Kardināls rakstīja: zaipi, nu nesanāk tev šodien, nevajag.
Reālie fakti ir tādi, ka es jau pašā sākumā rakstīju, ka KHL ir trešā puse, kas ir ieguvusi tiesības rīkot sacensības un Krievijas hokeja federācija nevar būt pilnā mērā atbildīga par visiem KHL pieņemtajiem lēmumiem, tāpēc Krievijas hokeja federācijas atstādināšanas no dalības IIHF un tās komandu nepielaišanas pie sacensībām ir slima suņa murgi, ko var izdomāt tikai sportacentra komentētāji ar hiperiekaisušo naidu pret visu, kas saistīts ar Krieviju.

Savukārt tu centies stāstīt, ka KHL ir IIHF biedrs(!!!) un sāc vēl par NHL pīt kaut ko. Nē, mēs par NHL nerunājām, tu ne tur nogriezi.
draudziņ, Tu galīgi esi sabraucis auzās.

KHL nav nekāda trešā puse. Atbilstoši Krievijas Federācijas likumiem, KHL ir tieši pakļauta Krievijas hokeja federācijai. Līdz ar to Krievijas hokeja federācija kā jau jumta organizācija ir atbildīga par jebkuru KHL pieņemto lēmumu.

  -1 [+] [-]

, 2017-11-07 22:29, pirms 7 gadiem
Divi maļ vienu un to pašu
Princips skaidrs, bet gribētos redzēt spēlētāju reakciju, kurus izsauktu uz izlasi. Piemēram, vai Daugava skrietu uz izlasi vai noraustītos, jo baidītos palikt bezdarbbniekos, jo ru var uzspļaut uz tiem spēlētājiem.

     [+] [-]

, 2017-11-07 22:33, pirms 7 gadiem
JSAD rakstīja: Divi maļ vienu un to pašu
Princips skaidrs, bet gribētos redzēt spēlētāju reakciju, kurus izsauktu uz izlasi. Piemēram, vai Daugava skrietu uz izlasi vai noraustītos, jo baidītos palikt bezdarbbniekos, jo ru var uzspļaut uz tiem spēlētājiem.
Daugava neskries...Latvija nespēlē OS!
p.s. Ignatjevs 2006.gadā noraustījās un uz Turīnu neaizbrauca...(tas vienīgais gadījums saistībā ar Eiropu atmiņā). Vēl jau bija 2002.gads ASV, kad Irbe putojās par nelaišanu uz kvalifikācijas turnīru, bet nu tur NHL bija paziņojusi, ka piedalās tikai pamatturnīrā!

  -2 [+] [-]

, 2017-11-07 22:36, pirms 7 gadiem
zaipis rakstīja: Daugava neskries...Latvija nespēlē OS!
p.s. Ignatjevs 2006.gadā noraustījās un uz Turīnu neaizbrauca...(tas vienīgais gadījums saistībā ar Eiropu atmiņā). Vēl jau bija 2002.gads ASV, kad Irbe putojās par nelaišanu uz kvalifikācijas turnīru, bet nu tur NHL bija paziņojusi, ka piedalās tikai pamatturnīrā!
Tu māki lasīt rakstīto, vai tikai malt savā garā? Es laikam rakstīju vārdiņu "piemēram".

     [+] [-]

, 2017-11-07 22:43, pirms 7 gadiem
JSAD rakstīja: Tu māki lasīt rakstīto, vai tikai malt savā garā? Es laikam rakstīju vārdiņu "piemēram".
Tad izvēlies piemērus no tiem, kas reāli var braukt...
Tad redzēs, kas ir kas. Vai tik kārtējais Ovečkins, kas bļaustās visu gadu, bet kad pienāk darīt, nolien asti iežmiedzis stūrī...
Neviens neko vēl nav pateicis starp citu. Izņemot krievus, kas putojas par iespējamo nestartēšanu zem PSRS himnas...

  +1 [+] [-]

, 2017-11-08 06:56, pirms 7 gadiem
Jūtu līdz! Krievi jūt, ka nu pat, nu pat gar degunu var aiziet gadsimta vienīgā iespēja uzvarēt olimpiādi, tāpēc ārdās.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-08 13:56, pirms 7 gadiem
petja murovejs

     [+] [-]

, 2017-11-20 23:49, pirms 7 gadiem
Te Peķka visā savā godībā, ar okupantu "ļentočku" pie sirds. pbs.twimg.com/media/CiBP7RWXAAAEfmh.jpg