Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''Severstal'' un Minskas ''Dinamo'' uzvar, latviešu hokejisti neizceļas

''Severstal'' un Minskas ''Dinamo'' uzvar, latviešu hokejisti neizceļas
Aleksandrs Jerofejevs (#25)
Foto: metallurg-nk.ru

Šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) ietvaros Rīgas ''Dinamo'' vieni no sīvākajiem konkurentiem cīņā par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs Čerepovecas ''Severstal'' šodien ar 3:1 pārspēja Aleksandra Jerofejeva Novokuzņeckas ''Metallurg''. Citā spēlē Alekseja Širokova Habarovskas ''Amur'' zaudēja Sanktpēterburgas ''SKA'' ar 3:8.

Spēle starp ''Severstal'' un ''Metallurg'' iesākās diezgan līdzīgā cīņā. Abas komandas diezgan daudz uzbruka uz vārtsargu vārtiem, taču vārtus gūt neizdevās. Vārtus pirmie guva ''Severstal'' hokejisti, kuri izmantoja pirmo vairākumu spēlē. Jāpiezīmē, ka noraidījumu ''Metallurg'' sastāvā nopelnīja latviešu hokejists Aleksandrs Jerofejevs. ''Severstal'' šo izdevību izmantoja un panāca 1:0. Otrajā periodā turpinājās līdzīga cīņa, taču nedaudz vairāk uzbruka ''Metallurg'' hokejisti, kuri perioda 13. minūtē spēja atspēlēties. Ilgi gan neizšķirts spēlē nebija, jo minūti līdz otrās trešdaļas beigām Viktors Tihonovs vēlreiz izvirzīja vadībā viesus.

Spēles uzvarētājs noskaidrojās pēdējās divdesmit minūtēs un par cīņas labāko hokejistu var uzskatīt Viktoru Tihonovu, kurš guva otros vārtus '"Severstal'' labā, izvirzot vadībā viesus jau ar 3:1. Turpmākajā spēles gaitā vairāk uzbruka ''Metallurg'', bet ''Severstal'' gaidīja savas izdevības, dodoties pretuzbrukumos. Līdz spēles beigām rezultāts nemainījās un viesi izcīnīja uzvaru ar 3:1.

Aleksandrs Jerofejevs ''Metallurg'' sastāvā aizvadīja 18 minūtes un 38 sekundes, kuru laikā izcēlās ar divām soda minūtēm.

Citā šīsdienas spēlē Habarovskas ''Amur'' savā laukumā pārliecinoši ar 3:8 piekāpās līgas līdervienībai Sanktpēterburgas ''SKA"'. Aleksejs Širokovs ''Amur'' sastāvā laukumā pavadīja 20 minūtes un 39 sekundes, kuru laikā ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Minskas ''Dinamo'' šodien pārliecinoši ar 5:1 pārspēja līgas vājāko vienību Čehovas ''Vityaz''. Arī ''Dinamo'' jau ir zaudējuši cerības iekļūt izslēgšanas cīņās un šī spēle tiem neko neizšķīra. Georgija Pujaca pārstāvētā Novosibirskas ''Sibir'' savā laukumā ar 3:7 piekāpās Mitišču ''Atlant''. Georgijs Pujacs laukumā pavadīja 18 minūtes un 17 sekundes, kuru laikā ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

     [+] [-]

, 2010-02-07 16:12, pirms 14 gadiem
te pat nav ko komenteet

  -1 [+] [-]

, 2010-02-07 16:23, pirms 14 gadiem
Severstaļ rullē! Mūsējiem var vēlēt tikai veiksmi atlikušajos ļoti smagajos mačos.