Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avangard" uzvar bullīšos jau trešo spēli pēc kārtas

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Avangard" uzvar bullīšos jau trešo spēli pēc kārtas
Jaromirs Jāgrs atkal izglāba "Avangard"
Foto: ITAR-TASS

Aizvadītas pirmās četras šodienas KHL spēles. Vienā no tām pie sava trešā panākuma pēc kārtas tika "Avangard" hokejisti, pie tam atkal viņiem izdevās uzvarēt tikai pēcspēles soda metienu sērijā.

Pirmā šodienas spēle tika aizvadīta Astanā, kur vietējais "Barys" uzņēma "CSKA" hokejistus. Pēc fantastiskās uzvaras ar 11:6 pret "Vityaz", "Barys" piedzīvoja zaudējumu "Spartak" ar 3:5, tādēļ vēlme uzvarēt šodienas spēlē "CSKA" bija liela.

Visi labie Kazahstānas kluba nodomi tika apslāpēti jau pirmajā trešdaļā, kad "CSKA" izvirzījās vadībā ar 3:0. Līdz perioda beigām vienus vārtus kazahi atguva, bet otrajā trešdaļā "CSKA" atkal panāca triju vārtu pārsvaru. Mazliet pakutināt nervus viesiem vēl izdevās, bet ne uz ko vairāk "Barys" nebija spējīgi. "CSKA" izcīnīja uzvaru ar 5:2.

Čeļabinskas "Traktor" hokejistiem šodien bija iespējas samērot savus spēkus ar Novokuzņeckas "Metallurg", kas šosezon ne ar ko ievērības cienīgu nebija izcēlies. Pirmajā periodā traktoristiem bija diezgan ievērojams pārsvars, kuru gan vārtu guvumā neizdevās pārvērst, toties otrajā trešdaļā tas izdevās ar uzviju. Sākumā ar vārtu guvumu izcēlās Jans Platils, bet vēlāk arī Jevgeņijs Skačovs, panākot 2:0 "Traktor" labā. Pēdējā periodā vārti vairs netika gūti.

Dienas interesantākā spēle nepārprotami tika aizvadīta Omskā, kur "Avangard" uzņēma līgas pastarīšus "Sibir". Mača pirmās desmit minūtes pilnībā neliecināja par to, ka šajā spēlē varētu būt kāda intriga, jo pēc Vlasenkova, Belova un Svitova vārtu guvumiem "Avangard" panāca jau iespaidīgo 3:0. Tikai trešdaļas izskaņā ar vārtu guvumu atzīmējās arī viesi.

Rezultāts 3:1 saglabājās līdz pat otrās trešdaļas vidum, kad "Sibir" hokejisti , spēlējot četratā pret trijiem, guva savus otros vārtus. Spēles 34. minūtē Novosibirskas hokejisti panāca neticamo - guva vēl vienus vārtus, izlīdzinot rezultātu - 3:3. Likās, ka brīnumi ar to būs beigušies, bet nekā, jo trešā perioda sākumā "Sibir" pat spēja panākt 4:3. Šo rezultātu viņiem izdevās noturēt līdz pat 58. minūtei, kad neizšķirtu mājiniekiem izrāva Jaromirs Jāgrs, kurš arī iepriekšējā spēlē neilgi pirms mača beigām izrāva savai komandai neizšķirtu.

Pagarinājumā neviena no komandām nespēja uzlauzt otras aizsardzību, tādēļ visu vajadzēja izšķirt bullīšu sērijai. Pirmie vārti tika gūti otrajā metienu sērijā, kad vadībā izvirzījās mājinieki, bet viesi ātri izlīdzināja rezultātu. Ceturtajā metienu sērijā abas komandas bija precīzas, bet sestajā ar vārtu guvumu izcēlās tikai "Avangard". Jāsaka, ka arī "Sibir" bija tuvu panākumam, jo trāpīja pa vārtu stabu. "Avangard" uzvarēja pēcspēles bullīšu sērijā jau trešo spēli pēc kārtas!

Kārtējo spēli šodien aizvadīja arī Georgija Pujaca "Lada", kas savā laukumā uzņēma Habarovskas "Amur" hokejistus. Toljati hokejistiem spēle sākās izcili veiksmīgi, jo sākumā viņiem izdevās panākt vairākumu, bet pēc brīža izdevās arī to realizēt. Izslavētā "Ladas" aizsardzība neizturēja pirmās trešdaļas noslēgumā, kad arī viesi guva vārtus vairākumā.

Otrās trešdaļas vidū "Lada" vēlreiz izvirzījās vadībā, bet arī šoreiz viesi ātri prata izlīdzināt rezultātu. Pēdējā trešdaļā nevienai no komandām vārtus gūt neizdevās, tādēļ visu izšķīra pagarinājums, kurā ar vārtu guvumu izcēlās "Amur", sagādājot "Lada" zaudējumu ar 2:3. Georgijs Pujacs turpina dziedēt savainojumu, tādēļ šodienas spēlei netika pieteikts.

Izmantotie resursi:
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2009-01-07 17:28, pirms 15 gadiem
zero_is_hero rakstīja: winji wismaz uzwar
R Dinamo arī uzvar mājās.

  -1 [+] [-]

, 2009-01-07 17:30, pirms 15 gadiem
njaa

     [+] [-]

, 2009-01-07 17:32, pirms 15 gadiem
Kā teicienā "Trīs lietas, labas lietas ceturtā no sirds"

Ceturtajā būs laba uzvara !

     [+] [-]

, 2009-01-07 18:11, pirms 15 gadiem
Kā nekā Vērša gads

  +1 [+] [-]

, 2009-01-07 18:17, pirms 15 gadiem
sergis89 rakstīja: Kā nekā Vērša gads
Mums šis gads nebūs tas veiksmīgākais, vismaz tā pagaidām izskatās.

Par tēmu - Avangard malači

     [+] [-]

, 2009-01-07 19:05, pirms 15 gadiem
avangardam jaamaina logo.viens liels bullis uz muguras

     [+] [-]

, 2009-01-08 16:49, pirms 15 gadiem
Skatamies AK BARS - MVD pa Planeta Sport ! Garnets rāda brīnumus .