Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hentunens pāriet uz ''Jokerit''

Hentunens pāriet uz ''Jokerit''
Hentunens ar izcīnīto Gagarina kausu
Foto: ITAR-TASS

Kļuvis zināms, ka somu uzbrucējs Juka Hentunens ir pārgājis no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pagājušās sezonas čempiontitula ieguvējas Kazaņas ''AK Bars'' uz Somijas klubu ''Jokerit''.

Kā zināms, tad pagājušo sezonu Hentunens aizvadīja Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), pārstāvot Kazaņas ''AK Bars''. Sezona kopumā klubam izdevās diezgan sekmīga, jo ''AK Bars'' izcīnīja Gagarina kausu, tādējādi kļūstot par pirmo komandu, kas uzvarējusi Kontinentālajā hokeja līgā. Arī Hentunens deva savu ieguldījumu šajā uzvarā un čempiontitula izcīnīšanā.

Juka Hentunens gan nākamsezon vairs nepārstāvēs ''AK Bars'' un KHL arī hokejists nespēlēs, jo Hentunens ir pārgājis uz Somijas klubu ''Jokerit''. Par šī kluba galveno treneri ir kļuvis viens no bijušajiem Somijas izlases galvenajiem treneriem Hannu Aravirta un Esa Pirness, kurš iepriekš spēlēja NHL klubā Atlantas ''Trashers'', arī ir pārcēlies uz ''Jokerit''. Abi hokejisti noslēguši līgumu ar klubu uz divām sezonām, savukārt ''Jokerit'' šobrīd plāno samazināt leģionāru skaitu komandā un vairāk balstīties uz Somijas hokejistiem.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

     [+] [-]

, 2009-05-06 22:13, pirms 15 gadiem
kautkaa ljoti daudzi speelleetaaji tomeer muuk no KHL.
diez kaapeec?

 +12 [+] [-]

, 2009-05-06 22:14, pirms 15 gadiem
Mājas, kā nekā.

     [+] [-]

, 2009-05-06 22:30, pirms 15 gadiem
wilwood rakstīja: kautkaa ljoti daudzi speelleetaaji tomeer muuk no KHL.
diez kaapeec?
Un tikpat daudzi nāk uz KHL... dabisks process. Arī no NHL daudzi "mūk", daudzi nāk klāt... .

Ja runā par Hentunenu, tad Somijā viņš jau gadus 6 nav spēlējis. Tagad sapelnīja naudu (spēlēdams Šveicē un Krievijā), NHL paspēja uzsplēt, izlasē ar ir spēlējis (un labi spēlējis) un var mierīgi braukt mājās un sagaidīt pensiju... .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-06 22:53, pirms 15 gadiem
autoram nepilniiga informaacija: kopaa ar Hentunenu Jokerit pievienojies ir arii Esa Pirness. Skat.: Forumi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja