Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL kanādiešu treneru derbijā Hārtlijs piekāpjas "play-off" cīņā Urālos

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

KHL kanādiešu treneru derbijā Hārtlijs piekāpjas "play-off" cīņā Urālos
Bobs Hārtlijs. Foto: hawk.ru

Kontinentālās hokeja līgas Gagarina kausa pirmajā kārtā Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītais Omskas "Avangard" trešajā mačā viesos zaudēja kanādiešu speciālista Bila Pītersa trenētajam Jekaterinburgas "Avtomobilist" (1:2). Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts tagad ir 2-1 par labu Hārtlijam.

Sestdienas pirmajā spēlē Magņitogorskas "Metallurg" izbraukumā pārspēja Nursultanas "Barys" - 2:1. Pirmajā periodā vārtus guva mājinieki, otrajā nogrieznī divas ripas iemeta viesi, savukārt trešajā trešdaļā kazahu vienība veica spiedienu uz ciemiņiem, tomēr rezultāts nemainījās. Par uzvaras vārtu autoru kļuva Urālu kluba pārstāvis Jegors Martinovs.

"Avtomobilist" un "Avangard" starta periodā šodien aktīvāk uzbruka Hārtlija audzēkņi, taču rezultāts saglabājās sākotnējais - 0:0. Otrās trešdaļas vidū Jekaterinburgā tika gūti divi vārti - 32. minūtē skaitliskajā mazākumā laukuma saimnieki aizskrēja pretuzbrukumā, ko noslēdza Staņislavs Bočarovs ar trāpījumu zem vārtu pārliktņa, savukārt pēc 54 sekundēm avangardietis Aleksandrs Hohlačovs izmantoja Iļjas Kovaļčuka piespēli un realizēja skaitlisko vairākumu (1:1).

Trešajā trešdaļā Bila Pītersa mudinātā Jekaterinburgas komanda darbojās apņēmīgāk, jo zaudējuma gadījumā rezultāts sērijā kļūtu 0-3. Laukuma saimnieki 59. minūtē tika atalgoti ar panākumu. Bobs Hārtlijs, saprotams, vēlējās video atkārtojuma izvērtēšanu, bet galotnē trenera pieprasījums nebija vajadzīgs, tiesneši devās tikt skaidrībā pēc savas iniciatīvas. Galu galā vārtu guvums tika atzīts kā labs - Georgijs Belousovs vārtu priekšā pielaboja korekti. "Avangard" tādējādi zaudēja ar 1:2, bet sērijā rezultāts tagad ir 2-1.

Kā jau ziņots, pēc iepriekšējās spēles "Avangard" ģērbtuvē par labākajiem nosauca latviešu video trenerus Pēteri Gromu un Aldi Āboliņu.

Gagarina kauss, 6. marts

SpēleRez.Sērijā
Barys - Metallurg1:21-2
Avtomobilist - Avangard2:11-2
Severstal - Dynamo M1:2 P1-2
Dinamo Mn - SKA3:4 P0-3

Izmantotie resursi:
khl.ru

Slēpts komentārs: opiums2

  +3 [+] [-]

, 2021-03-06 16:29, pirms 3 gadiem
opiums2 rakstīja: Avangards kausu nedabūs un to Bobi sūtīs pensijā,
Bet, ja dabūs kausu, tad mājās sūtīs tevi, narkoša!

     [+] [-]

, 2021-03-06 16:40, pirms 3 gadiem
opiums2 rakstīja: Avangards kausu nedabūs un to Bobi sūtīs pensijā,
jo ātrāk izpederēs no avangarda, jo labāk izlasei. nav ko vatoties pa rusņu . lai gatavo izlasi kvalifikācijai un olimpiādei

     [+] [-]

, 2021-03-07 07:19, pirms 3 gadiem
darbagalds rakstīja: Bet, ja dabūs kausu, tad mājās sūtīs tevi, narkoša!
Mazgadīgais idiot,kāds sakars ar tevis rakstīto un mani, labāk būtu apzīmējis kāds "darbagalds"esi, lai var zināt kā tevi izmantot.