Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Heikila: ''Ir piedāvājumi no vairākām KHL komandām''

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Heikila: ''Ir piedāvājumi no vairākām KHL komandām''
Kari Heikila uz ''Lokomotiv'' komandtiltiņa
Foto: ITAR-TASS/Sacnpix

''Ir bijuši vairāki piedāvājumi no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubiem, taču pagaidām - nekā konkrēta,'' šodien sacīja somu treneris Kari Heikila, kurš pēc vakardien piedzīvotā zaudējuma tika atbrīvots no amata Jaroslavļas ''Lokomotiv'' klubā.

Vakar Jaroslavļas ''Lokomotiv'' viesos ar 0:3 piekāpās Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai Balašihas MVD komandai, krietni samazinot iespējas pacīnīties par otro vietu Rietumu konferencē. Pēc mača no galvenā trenera amata tika atbrīvots somu speciālists Kari Heikila, kurš komandu pēdējās divās sezonās bija aizvedis līdz sudraba medaļām. Turpmāk vienību vadīs Pjotrs Vorobjovs - bijušais Rīgas ''Dinamo'' spēlētājs, kas 2006. gadā vadīja Latvijas izlasi.

''Beidzies viens no labākajiem posmiem manā trenera karjerā,'' šodien sacīja Heikila, kurš jau iepriekš bija paziņojis, ka pēc sezonas šķirsies no Jaroslavļas kluba. ''Sķīrāmies cilvēcīgi, bez liekas aizķeršanās, pirms tam gan atvadījos no spēlētājiem. Paspiedām viens otram roku, novēlēju veiksmi. Par karjeras turpinājumu vēl neko konkrētu nevaru bilst. Ir bijušas vairākas sarunas, taču pagaidām viss ir darbībā. Bijušas pārrunas ar vairākiem KHL klubiem, vēlos darbu turpināt Krievijā.''

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +12 [+] [-]

, 2010-02-06 20:51, pirms 14 gadiem
Plika ciršana

 +12 [+] [-]

, 2010-02-06 20:52, pirms 14 gadiem
pec shiis sezonas JUulim beidzas liigums ar DInamo un vins teica ka dosies uz Slovaakiju, - davaj uz dinamo

 +21 [+] [-]

, 2010-02-06 20:53, pirms 14 gadiem
man jau liekas, ka viņš būtu neslikts variants
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2010-02-06 20:53, pirms 14 gadiem
batonus sprauzh ausiis...

grib tik sev uzsist cenu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-02-06 20:58, pirms 14 gadiem
Dinamo varētu pavilkt viņa algu? Augsti kvalificēti speciālisti dārgi maksā.

  -2 [+] [-]

, 2010-02-06 20:59, pirms 14 gadiem
Krokodils rakstīja: Dinamo varētu pavilkt viņa algu? Augsti kvalificēti speciālisti dārgi maksā.
Piekrītu

     [+] [-]

, 2010-02-06 20:59, pirms 14 gadiem
Krokodils rakstīja: Dinamo varētu pavilkt viņa algu? Augsti kvalificēti speciālisti dārgi maksā.
A, ķipa Jūlis sūdīgs speciālists?

 +15 [+] [-]

, 2010-02-06 21:01, pirms 14 gadiem
Heikilu uz Latvijas U-20 izlasi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-02-06 21:46, pirms 14 gadiem
tā jau arī ir krievu līga, Atklātais Krievijas Čempionāts, tas pats, kas BAČ

  +3 [+] [-]

, 2010-02-06 22:10, pirms 14 gadiem
A kurš vēl uzskata Šupleru par baigo specu .Sezona galā a viņš vel nav ticis galā ar maiņām .

  +2 [+] [-]

, 2010-02-06 22:42, pirms 14 gadiem
realais vecis rakstīja: A kurš vēl uzskata Šupleru par baigo specu .Sezona galā a viņš vel nav ticis galā ar maiņām .
Nu te daudziem jau pietiek ar pāris uzvarām, lai no lamām uz reiz uz slavas dziesmām pārietu, kaut reāli var redzēt, ka Jūlis sevi ar RD ir izsmēlis.... nu pieņemsim tiks RD PO.... un ko tālāk? Viņi pret SKA kaut vienu spēli varēs uzvarēt (par 7. vietu nemaz "nesapņoju", jo CiSKAi būs biški vieglāki pēdējie pretinieki nekā RD) ...? Stipri šaubos! Ko Jūlis darīs kā kaut kas atkal neies? Paņems un atkal bezjēgā sajauks maiņas uz "avosj praskočim" tik ne jau visu laiku viņam šitādas "haļavas" un "laimīgās izglābšanās" sanāks un tagad viņas turpināsies visu laiku..... tapēc, manuprāt, RD nākamgad vajag citu normālāku treneri! Iespējams, ka drīzāk tiešām uz kādu spēlētāju ir jāietaupa nekā uz tiešām normālu ārzemju specu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-02-06 23:50, pirms 14 gadiem
als rakstīja: Nu te daudziem jau pietiek ar pāris uzvarām, lai no lamām uz reiz uz slavas dziesmām pārietu, kaut reāli var redzēt, ka Jūlis sevi ar RD ir izsmēlis.... nu pieņemsim tiks RD PO.... un ko tālāk? Viņi pret SKA kaut vienu spēli varēs uzvarēt (par 7. vietu nemaz "nesapņoju", jo CiSKAi būs biški vieglāki pēdējie pretinieki nekā RD) ...? Stipri šaubos! Ko Jūlis darīs kā kaut kas atkal neies? Paņems un atkal bezjēgā sajauks maiņas uz "avosj praskočim" tik ne jau visu laiku viņam šitādas "haļavas" un "laimīgās izglābšanās" sanāks un tagad viņas turpināsies visu laiku..... tapēc, manuprāt, RD nākamgad vajag citu normālāku treneri! Iespējams, ka drīzāk tiešām uz kādu spēlētāju ir jāietaupa nekā uz tiešām normālu ārzemju specu!
Pirms tadu rakstit, vajag kaut ko saprast.
1. No 24 klubiem, mes pec finansem ir 21 laikam.
2. Julijs ir gana specigs specialists. To daudzi saka un ari var redzet vinu darbu.
3. Ja mes ietaupisim uz speletajiem tad PO tu DR toc neredzesi. Musi cali kapitali izauga limeni, bet te vel nav Krievu limenu zvaigznes.
4. Ar tadu speli ko musejie rada pedejos macos, vajag baidities lai vinus neizperk citi klubi.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-07 08:48, pirms 14 gadiem
pipars2323 rakstīja: Es Jums saku,savā laikā 1988.gadā RD knapi tika PO(ja Matulis Mani palabos,ja nemaldos tas bija pirmais gads,kad PSRS laikos ieviesa PO},čempionāta pēdējā spēlē,RD tika PO,bet kas pēc tam notika?Ērik Straus,vot tie bija RD 5ci labākie brīži
Tas bija pirms... 22 gadiem. Ar pilnīgi citu komandu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-02-07 11:22, pirms 14 gadiem
lkrnpk rakstīja: veelos darbu turpinat Krievijaa, KHL sakara ietver ari Rīgu... Patik kādam vai ne, bet KHL joprojam un iespejams vienmer tiks uztverta ka krievu liiga...
Nu, ja KHL paplašināsies Zviedrijā, Vācijā, Čehijā.. Ķīnā.. varbūt nebūs tāda krievu līga

     [+] [-]

, 2010-02-07 11:27, pirms 14 gadiem
Par RD treneru maiņu ne man lemt,tomēr gribu atgādināt,ka Jūlis ar ierobežotu(mazu)budžetu no nulles izveidoja komandu,kura jau 1.sezonā iekļuva PO.Starpsezonā RD zaudēja dažus vadošos spēlētājus,komanda spēlē spēcīgākā divīzijā kā pērn un tomēr reāli pretendē uz vietu PO.Manuprāt tas nav maz.

  +2 [+] [-]

, 2010-02-07 12:32, pirms 14 gadiem
Night Mage rakstīja: Pirms tadu rakstit, vajag kaut ko saprast.
1. No 24 klubiem, mes pec finansem ir 21 laikam.
2. Julijs ir gana specigs specialists. To daudzi saka un ari var redzet vinu darbu.
3. Ja mes ietaupisim uz speletajiem tad PO tu DR toc neredzesi. Musi cali kapitali izauga limeni, bet te vel nav Krievu limenu zvaigznes.
4. Ar tadu speli ko musejie rada pedejos macos, vajag baidities lai vinus neizperk citi klubi.
Ja Tu kaut ko pats saprastu no hokeja, tad redzētu, ka ar +/- tādiem pašiem resursiem kā RD, bet ar bišķi jēdzīgāku treneri arī viduvējs KHL klubs var sasniegt labus un pat ļoti labus rezultātus! Piemēru? Paskaties uz MVD! Viņi nav KHL grandi un nekad nav bijuši, sastāvs ir +/- (pēc spēka un meistarības) apmēram tāds pats kā RD, bet kur ir viņi un kur ir RD? RD boksterējas, lai vispār tiktu tajos pleyoffos un nav vēl teikts ka RD tur tiks, jo pēdējās trīs izbraukuma spēles būs ļoti smagas, kamēr MVD visdrīzākais paņems pirmo vietu savā divīzijā pie kam piefiskē - ar viduvēju sastāvu, bet ar jauniem, labiem un katru gadu progresējušiem treneriem! Par mūsu "izpērkamajiem" runājot..... tādi varētu būt tikai Edža, Saška, varbūt Galviņš, Miķelis un Dārziņš.... Ozo arī bet cik saprotu Sandis nekur citur kā RD netaisās spēlēt - vai nu spēlēs RD vai nespēlēs vispār! Par leģionāriem nav vērts runāt tie nāk un iet..... kaut labākais ieguvums šogad RD ir, manuprāt, tieši Petroviskis un būtu labi viņu paturēt arī vismaz uz nākamo sezonu! Par Hossu runājot.... ja Hossa tiešām gribēs palikt, tad arī paliks te, ja gribēs nopelnīt (un kapēc, lai viņš to negribētu), tad visdrīzākais RD un Hossas ceļi var šķirties.... par Šupi runājot.... Šulers ir stipri viduvējs Eiropas līmeņa (čehu/ slovāku līgas līmeņa treneris) un nekas vairāk! Ja gribi, lai viss ("RD šupoles", kur zāģu sērijas mijās ar kaut kādām uzvarām) šitā arī turpinās nākamgad, tad Šupis tiešām ir ideāls treneris priekš RD, bet izskatās, ka neko jaunu (ne taktiski ne spēles ziņā) Jūlis vairs iemācīt nevar! Viņš varētu būt labs fiziskās sagatavotības treneris vai junioru treneris, bet ne taktiķis un stratēģis kāds ir vajadzīgs RD, jo RD visdrīzākais nekad nebūs KHL superklubs ar labu budžetu un vienmēr viņiem būs kaut kas "jāštuko", lai viņi kaut kā un ar kaut ko varētu pārsteigt un apspēlēt pretiniekus, jo ne jau katru reizi viņiem būs šitādas "haļavas"un izglābšanās kādas ir pēdējā laikā un lai komanda spēlētu labi ilgtermiņā vajag kaut kādu plānu un stratēgiju, kuras izskatās, ka Jūlim kā sugas nav...... un tapēc arī viņš parasti pie neveiksmīgas spēles bezjēgā pārtuso tās maiņas....... ja RD kādreiz cer uz ko vairāk (piem. kādreiz tikt arī līdz otrai kārtai vai pat tālāk) nekā tikai ieķļūt PO, tad viņiem vajag treneri stratēģi nevs treneri fizioterapeitu.... ja RD negrib iekļut tālāk otrajā kārtā un viņi "ķer orgasmu" jau no plikas iekļūšanas PO, tad es nezinu kāda mārrutka pēc viņiem vispār vajag spēlēt tajā līgā....? Jo ir tāds teiciens, ka sūdīgs ir tas karavīrs, kas negrib kļūt par ģenerāli! Izlases džeki gan jau, ka sev klubus atrastu tāpat, ja arī tāds RD nebūtu.... ja ne KHL, tad kaut kur Eiropā - katrs pēc savām spējām!

     [+] [-]

, 2010-02-07 16:20, pirms 14 gadiem
Ko lai saka, labs speciālists bez darba nesēdēs
Ja Jūlim Dinamo saka "čau", diemžēl citas KHL komandas viņu par treneri nealks pierunāt. Tas nu ir fakts.
Manuprāt, spēcīgs galvenais treneris ir liela daļa no panākuma, MVD gadījumā Znaroks tāds ir. Prasts džeks, bet hokejā fišku rubī. Un par to viņu ciena un komanda nehaltūrē (pretēji mūsējiem vismaz sezonas pirmajā pusē).
DINAMO RĪGA vajag vienu ļoti labu (nepārprotam, labs mums jau ir - Edža) vārtsargu. Lūk, kur ir daļa panākumu atslēgas tam pašam MVD.