Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Puse Sportacentrs.com lietotāju uzskata, ka Fostera atlaišana ''Dinamo'' neko nemainīs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Puse Sportacentrs.com lietotāju uzskata, ka Fostera atlaišana ''Dinamo'' neko nemainīs
Adrians Fosters
Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Sportacentrs.com veiktajā aptaujā par Rīgas ''Dinamo'' lēmumu atteikties no sadarbības turpināšanu ar Kanādas uzbrucēju Adrianu Fosteru puse no lietotājiem uzskata, ka uzbrucēja atlaišana neko nemainīs.

Fosters ''Dinamo'' pievienojās septembra beigās un Rīgas klubā pavadīja nedaudz vairāk kā mēnesi, bet šonedēļ ''Dinamo'' atteicās no viņa pakalpojumiem. Uzbrucējs desmit mačos guva divus vārtus un nopelnīja vēl divus punktus par rezultatīvām piespēlēm.

Lielākajai daļai aptaujas respondentu jeb 48% (328 lietotāji) nav konkrēta viedokļa par Fostera neatstāšanu komandā, un viņi uzskata, ka tas neko ''Dinamo'' sniegumā nemainīs, bet otras puses domas dalās. 22% jeb 148 portāla lietotāji uzskata, ka ''Dinamo'' lēmums bijis pareizs, jo Fosters neesot spējis iejusties komandā, bet 199 lietotāji (30%) domā, ka ''Dinamo'' vadība pasteidzās ar lēmumu atlaist Fosteru – viņam esot bijis jāpaliek komandā.

Kā vērtēt Adriana Fostera atlaišanu no Rīgas Dinamo kluba?

Aptauja%
1. Lēmums bija pareizs; Fosters nespēja iejusties komandā22
2. Lēmums bija pārsteidzīgs; Fosteram bija jāpaliek komandā30
3. Grūti spriest; bet nedomāju; ka šis lēmums kaut ko mainīs48

Aptaujā piedalījās 675 lietotāji

  +1 [+] [-]

, 2009-11-05 14:56, pirms 15 gadiem
bija japaliek.

  +8 [+] [-]

, 2009-11-05 14:56, pirms 15 gadiem
Nu tas arī atspoguļo vidējā lietotāja līmeni. Džeks haltūrēja aizsardzībā , nebija ne ar ko labāks par vietējiem dzēkiem, kā jau teicu aizsardzībā šis pat bija vēl sliktāks, labi uzbrukumā bik pagrūstijās ... bet arī nevarētu teikt ka no tā Dinamo būtu atlecis kaut kāds taustāms labums, pie tam ņemot vērā to ka tagad ir Petrovickis un Karija tūlīt būs atpakaļ nebija nekāda nepieciešamība paturēt sastāvā Bērziņa līmeņa spēlētāju bez LV pases.

  +6 [+] [-]

, 2009-11-05 14:57, pirms 15 gadiem
Tieši tā!
Jau sākumā tika nospriests, ka A.Fosters RD spēlēs īslaicīgi vai arī paliks ja spēs sevi pierādīt, tā kā netika rādīts atbilstošs leģionāra sniegums iznākums manuprāt ir likumsakarīgs!
Lai Fosteram veicas ar tālākās karjeras kaldināšanu!

     [+] [-]

, 2009-11-05 15:00, pirms 15 gadiem
Bet atlaišanas iemesls jau ir tāds ka viņa piesaistīšana neko nemainīja...

     [+] [-]

, 2009-11-05 15:08, pirms 15 gadiem
Protams,ka nemainīs,jo viņa vietā taču Sējējs neko labāku nav dabūjis un droši vien,ka nedabūs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-11-05 15:15, pirms 15 gadiem
nu nezinu gan, legionaram ir jabut uz ko vairak spejigam... tie divi varti ne mani, ne vadibu neparliecinaja ne par ko...

ceru ka Karija driz bus uz kajam, tomer vina slidosanas prasme+piespeles ir vairak vertas...

  +2 [+] [-]

, 2009-11-05 15:15, pirms 15 gadiem
Vidziņš rakstīja: Protams,ka nemainīs,jo viņa vietā taču Sējējs neko labāku nav dabūjis un droši vien,ka nedabūs!
Diemžēl, Fosters ir acīmredzams piemērs Sējēja komplektācijas spējām. Diemžēl pārējiem diviem ir līgumi uz sezonu (Petrovickis, Svets). Par Kariju pagaidām nespriedīšu, tomēr šķiet ka labākajā gadijumā Igguldena līmenis.

     [+] [-]

, 2009-11-05 15:54, pirms 15 gadiem
Fedorov91 rakstīja: Diemžēl, Fosters ir acīmredzams piemērs Sējēja komplektācijas spējām. Diemžēl pārējiem diviem ir līgumi uz sezonu (Petrovickis, Svets). Par Kariju pagaidām nespriedīšu, tomēr šķiet ka labākajā gadijumā Igguldena līmenis.
Tad varbūt galvenā ''uts''jāmeklē Sējējā,nevis Jūlī,jo ja Tev nav talanta uziet arī ne tik dārgas zvaigznes,bet labu spēli spējējošus,tad tā jau ir Sējēja problēma!

     [+] [-]

, 2009-11-05 16:00, pirms 15 gadiem
Vidziņš rakstīja: Tad varbūt galvenā ''uts''jāmeklē Sējējā,nevis Jūlī,jo ja Tev nav talanta uziet arī ne tik dārgas zvaigznes,bet labu spēli spējējošus,tad tā jau ir Sējēja problēma!
Nu Sējējam par šito noteikti, ka ir cits viedoklis

  +1 [+] [-]

, 2009-11-05 16:09, pirms 15 gadiem
Kur tad tās lētās zvaigznes mētājās ja tādi būtu gan jau Sējējs kādu atrastu,bet visu nosaka nauda.Bet ir arī daudz labu spēlētāju kuri negrib spēlēt khl, daļa pēc pagājušās sezonas neturpināja savu karjēru krievijā.Un ja skatās vidējās algas ,tad Eiropas top līgās samaksa nav zemāka kā krievijā[kur lielās algas ir hokeja vecajām zvaigznēm ,pārvērtētajiem krievu vidus mēra hokejistiem].

     [+] [-]

, 2009-11-05 16:10, pirms 15 gadiem
Gan jau Sējēja darba devēji arī nav vienis prātis ar viņu!

  -4 [+] [-]

, 2009-11-05 20:24, pirms 15 gadiem
Edgar,ko tu te muldi par aizsardzibu,vins ir centrs taks...nevis aizsargs Nu un mazakuma vins labi speleja...nu vinam liederibas koeficients +1 un tas ir labs raditajs,panemat Sporta Avizi un pskatas vina statistiku un tad runajat,jus gribat no vina izspiest maksimumu,bet calis centas,un komandas sniegums ari nedaudz mainijas,nu te jau vairak iet runa par naudu,nevis speletaja parsmi,jo daudzi uzskata ka vinam bija japaliek Un ta domaju ari es!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-11-05 21:50, pirms 15 gadiem
Arsenich rakstīja: Edgar,ko tu te muldi par aizsardzibu,vins ir centrs taks...nevis aizsargs Nu un mazakuma vins labi speleja...nu vinam liederibas koeficients +1 un tas ir labs raditajs,panemat Sporta Avizi un pskatas vina statistiku un tad runajat,jus gribat no vina izspiest maksimumu,bet calis centas,un komandas sniegums ari nedaudz mainijas,nu te jau vairak iet runa par naudu,nevis speletaja parsmi,jo daudzi uzskata ka vinam bija japaliek Un ta domaju ari es!!!
Paklau tu hokeju esi skatījies ? Centra uzbrucējs ir pirmais kurš skrien atpakaļ no uzbrucējiem. Ja komanda spēlē aizsardzībā tad aizsardzībā ir jāspēlē visiem 5. Reizes 3 mēs zaudējām vārtus kad Fosters aizsardzībā nenoturēja savu pretspēlētāju vēl 2-3 reizes viņš neatgriezās laicīgi aizsardzībā un viņa pretspēlētājs guva vārtus pietiekami izsmeļoši??? Vai tev vēl vajag sīkāku analīzi?

Statistika čalis 10 spēlēs nospēlēja 2.-3. maiņā tā kā tā statistika nu tā leģionāram ir jābūt komandas līderim... ar ko tas pats Džeriņš ir sliktāks par Fosteru?

Tagad mums ir 3 centri kuri ir acīmredzami labāki par Fosteru Karija, Petrovickis un Sprukts, savukārt Džeriņš toč nav sliktāks ... nu tad ko daram paturam Fosteru un Džeriņu sūtam uz Junioru? Par centru var spēlēt arī Iguldens un vēl ir Bērziņš kurš ja uzspēlēt 4-5 spēles ar Hosu 2. maiņā gan jau arī tiktu pie tiem pašiem pāris punktiem kas ir Fosteram.

Bet kā jau es teicu primārais bija kļūdas aizsardzībā.

Un ko nozīmē daudzi? 5 tīņi kas te raksta tjipa viedokļus bez pamatojuma?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-06 09:22, pirms 15 gadiem
vajag atlaist Laviņu, Sorokinu, Bērziņu. un M'.Rēdlihu!!!

     [+] [-]

, 2009-11-07 08:48, pirms 15 gadiem
Tak bija skaidrs, ka paņems uz mēnesi, kamēr bija centru krīze. Ja nu parādītu ko izcilu, piem., rezultativitāti vai nu kaut vai Karijas tipa saspēles organizēšanu... un, jā, agresīvu spēli aizsardzībā.

NĒĒ! Nevajag atlaist vietējos spēlētājus, lai trenējas izlasei! Citādi, kam tad RD vajadzīgs, gribi MD variantu?