Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Magņitogorskas "Metallurg" labāks par Novokuzņeckas

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Magņitogorskas "Metallurg" labāks par Novokuzņeckas
Magņitogorskas "Metallurg" līderis Jans Mareks
Foto: ITAR-TASS

Kārtējās KHL spēlēs pie uzvarām tikušas vairākas favorītkomandas. Magņitogorskas "Metallurg" savā laukumā ar 7:4 pieveica Novokuzņeckas "Metallurg", bet "Salavat Yulaev ar 4:1 pieveica "Amur".

Šodien Magņitogorskā tikās divas "Metallurg" komandas. Jau pašā sākumā vadībā izvirzījās Novokuzņeckas hokejisti, bet viņu prieki nebija ilgi, jo līdz perioda beigām Magņitogorskas metalurgi izvirzījās vadībā jau ar 3:1. Otrajā trešdaļā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, bet pēdējā trešdaļā mājinieki uz brīdi izvirzījās vadībā pat ar 6:2, bet spēle noslēdzās ar rezultātu 7:4.

Joprojām pārliecinošu sniegumu turpina demonstrēt "Salavat Yulaev", kas savā laukumā uzņēma "Amur" hokejistus. Jau pirmajā trešdaļā Ufas hokejisti iekrāja divu vārtu pārsvaru, kuru līdz spēles beigām izdevās arī palielināt - 4:1.

Diezgan negaidītu uzvaru Čeļabinskā pret vietējo "Traktor" izcīnīja "Sibir" hokejisti, kuri prasmīgi līdz pat otrās trešdaļas beigām nosargāja savus vārtus neskartus, bet spēles beigu daļā paši iemeta četras ripas, savos vārtos ielaižot tikai vienu. Beigās sibīriešiem uzvara ar 4:1.

Izmantotie resursi:
khl.ru

     [+] [-]

, 2009-01-05 16:23, pirms 15 gadiem
sheit nu gan nosaukumu vareeja izdomaat Noviks. neshaubos, ka butu kaarteejaa peerle!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-01-05 16:31, pirms 15 gadiem
Magņitogorsas "Metallurg" labāks par Novokuzņeckas ... . Bet vai ir labāks par Liepājas, šaubos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja