Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Štāls: "Lietas "Dinamo" gājušas uz priekšu"

Jānis Celmiņš

Štāls: "Lietas "Dinamo" gājušas uz priekšu"
Juris Štāls
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Bija uzdevums pārbaudīt dažādas iestrādnes, kuras esam apguvuši pirmssezonas treniņos," pēc uzvaras pār ''Liepājas Metalurgs'' pēdējā pārbaudes spēlē pirms jaunās Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) sezonas sarunā ar portālu Sportacentrs.com atzina Rīgas "Dinamo" kluba uzbrucējs Juris Štāls.

Jau ziņojām, ka Rīgas ''Dinamo'', iztiekot bez apslimušā galvenā trenera Juliusa Šuplera padoma, pēdējā pārbaudes spēlē pirms jaunās sezonas piektdien Liepājā ar 5:2 apspēlēja fārmklubu ''Liepājas Metalurgs''.

Šodien portālam Sportacentrs.com īsu komentāru sniedza "Dinamo" kluba uzbrucējs Juris Štāls. "Treniņu procesā esam veikuši dažādas iestrādnes, kuras vakardienas spēlē pret liepājniekiem bija uzdevums pārbaudīt. Bija zināms spēles plāns, kuru tad arī centāmies realizēt. Liekas, ka kopsummā komandas vadība ar mūsu spēli bija apmierināta, arī pašam šķiet, ka lielos vilcienos iecerēto realizējām. Svarīgs uzdevums bija neiedzīvoties papildu savainojumos, tādi pirms sezonas mums nebūt nav nepieciešami."

Vaicāts, kas mainījies "Dinamo" sistēmā salīdzinājumā ar pirmo gadu, kad hokejists piedalījās 19 komandas spēlēs, Štāls organizācijas darbu tikai slavē. "Salīdzinājumā ar pirmo gadu "Dinamo" organizācijā daudzas lietas ir pamainījušās. Viss iet uz priekšu, gan treniņu procesā, gan arī visās citās lietās, kas saistītas ar komandu. Grūti atrast kādu trūkumu, viss kārtībā!"

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2010-09-04 15:06, pirms 14 gadiem
nu un jeega ka tu te nociteeji jau agraak pateikto?
Ja vinjs Suplera aciis butu tik ljoti nederiigs, tad nebuutu nemaz ticis uz try-outu, kur nu vel palicis sastaavaa!

  +5 [+] [-]

, 2010-09-04 15:12, pirms 14 gadiem
Nu ja jau ar viņu Dinamo noslēdza līgumu pēc Astanas turnīra-tad jau laikam rēķinās,ka var spēlēt KHL līmenī,jautājums,protams ar ko kopā,jo ja saliktu vienā maiņā ar Podziņu tos pašus -Bukartu un Meiju-tad es vēl gribētu redzēt,kā viņiem veiktos,jo Podziņš tomēr vēl pazaļš priekš KHL.Pēdējā laikā iepriecina A.Džeriņš,kurš sajūtot sīvu konkurenci uz 4.maiņas centra vietu ir stipri pielicis,Bet sezona gara un tad jau redzēsim,vai Štālam dos spēles laiku,jo ja atceras iepriekšējās sezonas-tad no traumām neviena komanda nav pasargāta-reāli jau it kā 3 uzbrucēji ir rezervē,bet droši vien pirmajā izbraukumā vismaz 2 aizbrauks līdzi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-09-04 16:01, pirms 14 gadiem
Ar savu spēka spēli Štāls ne vienu vien Džeriņu, Bukartu, Podziņu utt. izkonkurēs!
------------------------
Prieks, ka Juris ir atpakaļ ''Dinamo''. Lai veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-09-04 16:52, pirms 14 gadiem
Kurš un kurās aprindās smējās? Konkrēti lūdzu, savādāk tava tukšā runāšana tikai aizpilda šeit vietu.

     [+] [-]

, 2010-09-04 17:07, pirms 14 gadiem
Grūti atrast kādu trūkumu, viss kārtībā!

Shota man neticas, ka viss kartiba.. kgan, 9taja pastisimies..

  +4 [+] [-]

, 2010-09-04 17:08, pirms 14 gadiem
Franko rakstīja: Kurš un kurās aprindās smējās? Konkrēti lūdzu, savādāk tava tukšā runāšana tikai aizpilda šeit vietu.
laikam maz pa krievu portaliem un forumiem staiga

  +3 [+] [-]

, 2010-09-04 18:47, pirms 14 gadiem
henrijz rakstīja: nu un jeega ka tu te nociteeji jau agraak pateikto?
Ja vinjs Suplera aciis butu tik ljoti nederiigs, tad nebuutu nemaz ticis uz try-outu, kur nu vel palicis sastaavaa!
Principā var piekrist (Šimeku un to zviedru ta izkonkurēja), bet domāju čalis tiešām vairāk ir atstāts priekš nākotnes traumu izraisīto sastāva "caurumu" aizlāpīšanas nevis priekš stabila spēles laika kaut tajā 4. maiņā..... protams, priecāšos, ja tagad maldos un Juris būs stabili RD sastāvā....

  +2 [+] [-]

, 2010-09-04 19:41, pirms 14 gadiem
Štāls vienmēr bijis viens no aktīvākajiem gan vārtu priekšā gan aiz tiem gan cīņās pie bortiem, kam pateicoties bieži vien izveidojās bīstami momenti pie pretinieka vārtiem (protams arī gūti vārti). Štāls arī māk atdot labu pēdējo piespēli.
Vienīgais klibo varbūt ripas vadīšanas tehnika, bet iepriekš minētais man šķiet kompensē to ar uzviju.
Lai izdodas tikt pamatsastāvā !!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-09-04 22:08, pirms 14 gadiem
Gan jau sezonas laikā Štāls dabūs uzkapāt arī Dinamo,jābūt pozitīviem.
PAR DINAMO!

     [+] [-]

, 2010-09-05 10:05, pirms 14 gadiem
Domāju, ka Štāls šogad piedalīsies vairāk kā 19 spēlēs, jo sezona gara vajadzēs maiņas būs savainojumi, tādēļ ir labi, ja spēlētāji, kas var nomainīt un nav jau teikts, ka Štāls mainīs Meiju vai Bukartu, tas var būt arī otrādāk..viss Šuplera ziņā..tāpat arī nesaprotu tos, kas Štālam baigi piesien spēka spēli, kuru tad viņš ir baigi ielīmējis bortā vai piekāvis nu neatšķiras viņš tik ļoti..vienā maiņā ar Spruktu gribētu kādreiz redzēt

     [+] [-]

, 2010-09-05 10:24, pirms 14 gadiem
Nekad viņi kopā nespēlēs.Vienīgi pie cita trenera.

     [+] [-]

, 2010-09-06 17:25, pirms 14 gadiem
jaa juris ankipaana vietaa varetu labi izskatiities, bet nesaprotu kapec vinjam tagad neljuaj speleet, jo pc vinsh shogad bija viens no redzamakajiem speletajiem izlasee un par bukartu jau noteikti buutu lietderigaaks taja 4.mainjaa!