Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtulim piespēle, "Admiral" piekāpjas ufiešiem

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Bārtulim piespēle, "Admiral" piekāpjas ufiešiem
Oskars Bārtulis
Foto: hcsalavat.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) rīta spēlē latviešu aizsargs Oskara Bārtulis rezultatīvi asistēja, bet viņa pārstāvētais Vladivostokas "Admiral" savā laukumā piekāpās Ufas "Salavat Yulaev" (2:4).

Pirmajā periodā viesi no Baškortostānas darbojās efektīvāk un iemeta trīs ripas - izcēlās Artjoms Černovs, Andreass Enkvists un Igors Grigorenko. Otrajā periodā dominēja laukuma saimnieki, taču viņu pūliņi tika atalgoti tikai ar vienu vārtu guvumu - mača viducī precīzs bija vladivostokietis Viktors Aleksandrovs.

Trešā perioda sākumā "Salavat Yulaev" iemeta vēl vienu ripu, un mājinieku cerības kļuva stipri vien teorētiskas. Divas minūtes pirms pamatlaika beigām pēc Oskara Bārtuļa piespēles sekmīgs bija Jegors Dugins (2:4), bet atlikušajā laikā rezultāts vairs nemainījās. Pēdējā periodā latviešu aizsargs 6 reizes meta vārtiem! Mača lielākajā daļā iniciatīva bija mājinieku rokās, taču neveiksmīgais pirmais periods izrādījās izšķirošais.

"Admiral" kapteinis Oskars Bārtulis laukumā bija 27:54 minūtes (lielākais laiks mačā), 7 reizes meta pa vārtiem (lielākais rādītājs starp visiem hokejistiem šajā spēlē), izpildīja rezultatīvu piespēli, kā arī saņēma divas soda minūtes.

Kā jau ziņots, pērnā gada izskaņā Oskars Bārtulis tika iebalsots šīs sezonas KHL Zvaigžņu spēlē, kas 23. janvārī risināsies Krievijas galvaspilsētā. Līdzjutēju balsojumā par sākumsastāviem mūsējie neizcēlās, taču žurnālistu balsojumā par otrajiem pieciniekiem atzinību izpelnījies arī latvietis.

Šīs sezonas 39 spēlēs Oskars Bārtulis sakrājis 19 (8+11) rezultativitātes punktus un nopelnījis labāko lietderības koeficientu komandā. Austrumu konferencē "Admiral" šobrīd ieņem piekto vietu.

Izmantotie resursi:
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-04 12:48, pirms 9 gadiem
Prussian2 rakstīja: Pirmais latvietis ,kas KHL ALL-STAR ticis saviem spēkiem bez balsotavām?
Balsotavas netika laicīgi sarūpētas. Šogad balsošanās kaut kāds pagurums iestājies. Tur tomēr vajag naudu, resursus, jādabū telpas, vajag entuziastus iesaistīt, kas vēl paiku un dzērienus noorganizē. Girgensona gadījumā tas bija mēnešu darbs.