Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Minskas "Dinamo" un "MVD" zaudējumi

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

KHL zaudējumus piedzīvoja gan Kaspara Saulieša Minskas "Dinamo", gan Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā "MVD", kurai tas bija jau otrais zaudējums pēc kārtas.

Kaspara Saulieša pārstāvētā Minskas "Dinamo" šodien viesojās Čerepovecā, tiekoties ar "Severstal" hokejistiem. Pirmajā periodā Minskas hokejisti darbojās ļoti veiksmīgi. Sākumā "Dinamo" atklāja spēles rezultātu, bet pēc tam izveidoja vēl vairākas lieliskas vārtu gūšanas izdevības. Diemžēl otrajā periodā viss mainījās, jo iniciatīvu pārņēma mājinieki.

Isā laikā "Severstal" izvirzījās vadībā ar 2:1, bet "Dinamo" nepadevās, izlīdzinot rezultātu. Pēc pāris minūtēm par pretinieka turēšanu ar nūju noraidījumu nopelnīja Kaspars Saulietis, lai arī "Dinamo" mazākumā izturēja, tikai 17 sekundes pēc Saulieša atgriešanās laukumā mājinieki izvirzījās vadībā - 3:2.

Pēdējās trešdaļas sākumā Minskas kluba hokejisti ieguva tiesības spēlēt vairākumā, bet vairāk kombinēja nekā meta pa vārtiem, tādēļ likumsakarīgi, ka vārti netika gūti. Vēlāk divas izcilas iespējas dubultot savu pārsvaru neizdevās izmantot arī mājiniekiem. Gandrīz visas pēdējās spēlēs minūtes "Severstal" pavadīja mazākumā, bet "Dinamo" nekādi nespēja gūt sev tik nepieciešamos vārtus. Pusotru minūti pirms spēles beigām "Dinamo" nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, bet arī tas nelīdzēja - 2:3.

Kaspars Saulietis šajā spēlē izcēlās tikai ar divu minūšu noraidījumu, bet ar īpaši aktīvu spēli neizcēlās.

"MVD" šodien tikās ar "Neftekhimik" hokejistiem. Atgādināsim, ka iepriekšējā spēlē "MVD" zaudēja "Salavat Yulaev" (2:5), pārtraucot savu desmit uzvarēto spēļu sēriju.

Spēle "MVD" iesākās neveiksmīgi, jo tieši Znaroka trenētie hokejisti pirmie ielaida vārtus. Par laimi, viesiem ļoti ātri izdevās izlīdzināt rezultātu. Pamazām tieši viesi pārņēma iniciatīvu, otrās trešdaļas sākumā izvirzoties pat vadībā. Abas komandas daudz pārkāpa noteikumus, tādēļ bija iespējas gan vienai, gan otrai izcelties vairākumā.

Šajā spēlē vārtu guvumu nevienādos sastāvos vairāk nebija, jo visi vārti tika gūti vienādos sastāvos. Sākumā otrās trešdaļas sākumā "Netfekhimik" izlīdzināja rezultātu, bet trešajā trešdaļā viņiem izdevās izvirzīties arī vadībā.

"MVD" centās panākt izlīdzinājumu, bet nespēja nopietni apdraudēt pretinieku vārtus. 55 sekundes pirms spēles beigām viesi nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, bet tam bija tikai pretējs efekts, jo jau pēc 11 sekundēm "Neftekhimik" iemeta ceturtos vārtus, nodrošinot uzvaru ar 4:2.

Izmantotie resursi:
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-01-04 18:19, pirms 16 gadiem
MVD bija tak 2:1 vadībā un beigās zaudēja 2:4 mhm interesanti..

  +3 [+] [-]

, 2009-01-04 18:19, pirms 16 gadiem
"Kaspars Saulietis šajā spēlē izcēlās tikai ar divu minūšu noraidījumu, bet ar īpaši aktīvu spēli neizcēlās."
Centās būt aktīvs, dažas reizes labi saasināja situāciju pretinieku zonā, nopelnīja vienu vairākumu. Nekas dižs, bet priekš 4. maiņas neslikti, spēles laiks jau ar nekāds dižais nebija

  -3 [+] [-]

, 2009-01-04 18:23, pirms 16 gadiem
labi ka abi zaudeeja!

  +5 [+] [-]

, 2009-01-04 18:32, pirms 16 gadiem
Bet kas par rezultātu Astanas Barys- čehovas Vitjaz spēlē 11:6...
čaļi laikam domāja ka zvaigžņu spēlē piedalās

  +1 [+] [-]

, 2009-01-04 18:35, pirms 16 gadiem
MVD zaudē, tas labi! Tiešie Dinamo konkurenti!!!

     [+] [-]

, 2009-01-04 18:35, pirms 16 gadiem
huy rakstīja: "Kaspars Saulietis šajā spēlē izcēlās tikai ar divu minūšu noraidījumu, bet ar īpaši aktīvu spēli neizcēlās."
Centās būt aktīvs, dažas reizes labi saasināja situāciju pretinieku zonā, nopelnīja vienu vairākumu. Nekas dižs, bet priekš 4. maiņas neslikti, spēles laiks jau ar nekāds dižais nebija
man gan liekas ka vismaz vienubridi saulietis speleja otraja maina. ari sport planeta komentetajs teica ka saulietis ir otraja maina

     [+] [-]

, 2009-01-04 18:44, pirms 16 gadiem
playthegame rakstīja: man gan liekas ka vismaz vienubridi saulietis speleja otraja maina. ari sport planeta komentetajs teica ka saulietis ir otraja maina
nez kura tur skaitliski skaitās pirmā, kura ceturtā, bet vairākumā/mazākumā šos nemanīju, spēles laiks bija mazāks nekā piem. Džuliano maiņai, kuru komentētājs nosauca par trešo. Es redzēju tik otro un trešo periodu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-01-04 19:24, pirms 16 gadiem
Banzai rakstīja: MVD zaudē, tas labi! Tiešie Dinamo konkurenti!!!
a Neftekhimik nav tiesi RD konkurenti?

     [+] [-]

, 2009-01-04 19:32, pirms 16 gadiem
smilchs rakstīja: esporta rīcībā cita bilde ar Saulieti nav?
Labs! Arī biju ievērojis

  -2 [+] [-]

, 2009-01-04 19:49, pirms 16 gadiem
Info no LHF- paziņoti labākie Latvijas aizvadītā gada hokejisti-
MASAĻSKIS
SKRASTIŅŠ-KULDA
KARSUMS-IVANĀNS-SPANDEGS

Tad vēl pa nominācijām- labākais jaunietis- MITČENKOVS, juniors- KOBE JASS, rūkijs- DAUGAVIŅŠ, spūkijs- DĀRZIŅŠ, trūkijs- SPRUKTS, vūkijs- ANKIPĀNS, zūkijs- OZOLIŅŠ, seniori- IRBE, ZINKOVS, biseniors- POVEČEROVSKIS, veterāns-OPITS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-05 06:51, pirms 15 gadiem
archellos rakstīja: Bet kas par rezultātu Astanas Barys- čehovas Vitjaz spēlē 11:6...
čaļi laikam domāja ka zvaigžņu spēlē piedalās
Pēc jaunā gada tur ... var ne tas vien rādīties...