Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pujacs un Jerofejevs zaudē "bullīšos"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Pujacs un Jerofejevs zaudē "bullīšos"
Aleksandrs Jerofejevs
Foto: www.dynamo.ru

Neveiksmes KHL čempionātā piedzīvojušas Latvijas hokejistu Georgija Pujaca un Aleksandra Jerofejeva pārstāvētās komandas, savā laukumā zaudējot pēcspēles metienu sērijās – Novokuzņeckas "Metallurg" ar 1:2 piekāpās "Avtomobilsit", bet "Sibirj" ar 3:4 "Metallurg" no Magņitogorskas.

Pirmais periods Novokuzņeckā aizritēja bez vārtu guvumiem, lai gan momenti bija abām komandām un izcelties varēja arī Jerofejevs. Latvijas izlases aizsargs mēģināja iebakstīt vārtos ripu, kas slīdēja gar tiem, taču nesekmīgi. Otrajā periodā rezultātu atklāja "Avtomobilist" spēlētāji, realizējot skaitlisko vairākumu. Izlīdzinājumu mājinieki panāca pēdējās trešdaļas vidū, realizējot soda metienu – to paveica Miroslavs Gržava. Pēkšņa rezultativitāte pēc šādiem notikumiem tomēr nepiemeklēja nedz metalurgus, nedz automobilistus, turklāt ne tikai pamatlaikā, bet arī pagarinājumā un pat pēcspēles metienu sērijā. Veiksmīgs izrādījās tikai septītais mēģinājums apspēlēt vārtsargu – vārtus guva Oļegs Antoņenko, sagādājot uzvaru "Avtomobilst" komandai.

Arī Pujaca "Sibirj" nācās spēlēt vairāk par trim periodiem. Lai gan Latvijas hokejista pārstāvētā komanda trīs reizes izvirzījās vadībā, viesiem vienmēr izdevās izlīdzināt rezultātu. Pēdējā periodā tas viņiem pat izdevās divreiz, bet pēdējo – minūti un deviņas sekundes līdz pamatlaika beigām. Papildlaiku "Sibirj" sāka skaitliskā vairākumā, taču vārtus gūt nespēja, turklāt piecas sekundes līdz "Metallurg" spēlētāju atgriešanās laukumā noraidījumu nopelnīja mājinieks Deniss Karcevs. Arī šis vairākums netika realizēts, arī šajā mačā sekoja pēcspēles metieni un arī šajā sērijā pārāki izrādījās viesi, visā mačā svinot uzvaru 4:3.

Izmantotie resursu
khl.ru

     [+] [-]

, 2009-10-03 15:55, pirms 15 gadiem
OO, Sibirj gandrīz Fjodorovu vinnēja!

     [+] [-]

, 2009-10-03 16:14, pirms 15 gadiem
DinamoFans rakstīja: OO, Sibirj gandrīz Fjodorovu vinnēja!
Pietrūka 1:30 min lai uzvarētu pamatlaikā! + arī papildlaikā bija vairākums..

  -2 [+] [-]

, 2009-10-03 17:32, pirms 15 gadiem
Apsveicu Avtomobilist ar 1.uzvaru KHL čempī!

     [+] [-]

, 2009-10-03 17:37, pirms 15 gadiem
Small-print rakstīja: Apsveicu Avtomobilist ar 1.uzvaru KHL čempī!
Šī ir trešā uzvara!!!

     [+] [-]

, 2009-10-03 18:07, pirms 15 gadiem
Znaroks un Mets E. apspeeleeja Jaromiru!

     [+] [-]

, 2009-10-03 20:53, pirms 15 gadiem
Small-print rakstīja: Apsveicu Avtomobilist ar 1.uzvaru KHL čempī!
labriit