Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Metallurg" uzvar arī otro reizi

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

"Metallurg" uzvar arī otro reizi
Pirmo vārtu autors Deniss Platonovs.
Foto: ITAR-TASS

Cīņā par KHL galveno balvu - Gagarina kausu - pie otrā panākuma tikuši Magņetagorskas "Metallurg" hokejisti, kas savā laukumā šoreiz ar 4:2 pieveica "Torpedo" komandu, sērijā līdz trim uzvarām panākot 2:0.

Pirmajā trešdaļā komandas guva tik daudz vārtu, ka pietiktu dažam labam mačam. Jau pirmajā minūtē mājinieki atklāja rezultātu, bet septītajā minūtē bija vadībā 2:0. Trešdaļas vidū "Torpedo" ilgāku laiku varēja spēlēt vairākumā, taču realizēt to neizdevās, toties drīz vien pēc tā, kad komandas atkal bija vienādos sastāvos, vienus vārtus viesi atguva – 2:1. Pagāja nedaudz vairāk par minūti un mājiniekiem atkal bija +2, tomēr arī tas vēl šajā periodā nebija viss. Trešdaļas pēdējā minūtē jau kārtējo noraidījumu nopelnīja "Magņitka", un šoreiz "Torpedo "vairākumu izspēlēja nevainojami, atkal pietuvojoties vienu vārtu attālumā.

Otrajā trešdaļā komandas daudz pārkāpa noteikumus, tomēr ar vairākuma realizēšanu pārāk labi neklājās – tas izdevās tikai vienu reizi, turklāt mājiniekiem. "Metallurg" pēc divām trešdaļām bija vadībā 4:2, un, ņemot vērā spēles gaitu, bija skaidrs, ka viesiem panākt labvēlīgu iznākumu šajā mačā būs grūti. Vēl vairāk izredzes samazināji divi pēdējās trešdaļas sākumā nopelnītie noraidījumi. Mājinieki sāncenšiem gan piedeva, toties laika atspēlēties palika ar vien mazāk. Tiesa perioda vidū jau "Torpedo" varēja spēlēt vairākumā, tomēr arī šo iespēju saasināt mača un sērijas intrigu viesi neizmantoja.

Rezultāts vairs nemainījās, lai gan vienu reize ripa vēl pabija vārtos – mājinieks Jans Mareks jau pēc beigu signāla ar roku iemeta ripu Torpedo vārtos, taču tā tikai nopelnīja pāris skarbus vārdus no arbitriem. "Metallurg" savā laukumā paņēma maksimumu, bet sērija turpināsies 5.martā.

Izmantotie resursi
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja