Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kazaņā viss atbilstoši rangam

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Kazaņā viss atbilstoši rangam
Kontinentālā Hokeja līga

KHL čempionāta izslēgšanas mačos sērijā starp "AK Bars" un "Barys" rezultāts kļuvis 2:0 Kazaņas hokejistu labā, kas savā laukumā arī otrajā spēlē uzvarēja 4:2. Sērija turpināsies 5. martā Kazahstānā.

"AK Bars" un "Barys" spēlē līdz otrā trešdaļas sākumam hettriku bija sarūpējis mājinieku soms Jukka Hentunens. Viesi otrā perioda vidū realizēja skaitlisko vairākumu un vienus vārtus atguva – 3:1 pēc 40 spēles minūtēm. Pēdējā perioda sākumā Kazahstānas klubs atkal varēja spēlēt vairākumā un vēl vairāk pietuvoties, taču tas nesanāca. Toties trešdaļas vidū "AK Bars" savu viena spēlētāja pārsvaru izmantoja, panākot 4:1 un faktiski pieliekot punktu jautājumam par uzvarētāju.

"Barys" vēl vienu vārtus atguva, bet parūpēties par intrigu tiešām nespēja. Mača izskaņā mājinieki viņiem vēl piedeva divus noraidījumus, svinot uzvaru 4:2 un sērijā izvirzoties vadībā 2:0.

Izmantotie resursi
khl.ru