Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Babenko trīs vārti, "Dynamo" atspēlējas un turpina sēriju

Andrejs Siliņš

Babenko trīs vārti, "Dynamo" atspēlējas un turpina sēriju
KHL čempionu treneri H.Vītoliņš un O.Znaroks
Foto: hctorpedo.ru

Piektdien Kontinentālajā Hokeja līgā (KHL) pie kārtējā panākuma tika Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā čempionvienība Maskavas "Dynamo", kas savā laukumā bez Mārtiņa Karsuma ierindā atspēlējās no divu vārtu deficīta un uzveica Omskas "Avangard" - 6:4.

Znaroka vīriem šī bija pirmā spēle 2014. gadā un to pavadīja bez zaudējumiem aizvadītais decembris - astoņas uzvaras pēc kārtas. Pie devītās izdevās tikt krietni grūtā cīņā. Jau otrajā spēles minūtē viesi no Omskas izvirzījās vadībā, bet divas reizes maskavieši bija iedzinējos ar divu vārtu starpību (0:2 un 1:3). Otrās trešdaļas sākumā Konstantīns Glazačovs panāca 2:3, un tad sita Jurija Babenko stunda.

"Dynamo" kapteinis 30. minūtē pirmo reizi panāca izlīdzinājumu (3:3), un nepilnas piecas minūtes pirms trešdaļas beigām to izdarīja vēlreiz (4:4). Pēdējās trešdaļas astotajā minūtē Deniss Mosaļjovs pirmo reizi izvirzīja Maskavu vadībā (5:4), bet Babenko, gūstot savus trešos vārtus spēlē, nepilnas desmit minūtes pirms beigām nostiprināja mājinieku pārākumu (6:4). Atlikušajās minūtēs komandas vārtu guvumus vairs skatītājiem nedāvāja, taču izklaidi gan - sakāvās Deniss Kazjonovs un Janne Jalasvāra.

Babenko, kurš vakar atzīmēja savu 36. dzimšanas dienu, iepriekš sezonā bija guvis piecus vārtus, bet šodien pievienoja vēl uzreiz trīs savam kontam. "Dynamo" izcīnīja devīto uzvaru pēc kārtas.

Mārtiņš Karsums mačā savainojuma dēļ nepiedalījās. Spēli tiesāja Eduards Odiņš un Juris Balodis.

Citā spēlē Pētera Skudras vadītā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" pēcspēles metienos ar 4:3 apspēlēja Jekaterinburgas "Avtomobilist".

     [+] [-]

, 2014-01-03 20:43, pirms 11 gadiem
Maskavas Dinamo un heat nba bus chempioni tapat ka pagajuso gad

     [+] [-]

, 2014-01-03 21:03, pirms 11 gadiem
Joprojām stabili vāc punktus.Tā turpinās tālāk,tad rietumu zonā nobeigs stabili pirmajā vietā un sava laukuma priekšrocība būs līdz finālam,protams ,ja tiks tik tālu trešo gadu pēc kārtas.

     [+] [-]

, 2014-01-03 21:12, pirms 11 gadiem
Magņitka šodien parādīja kā ar Slovan jāspēlē