Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Oktobrī piecas sausās spēles aizvadījušais Juhansons tiek atzīts par mēneša labāko KHL

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Oktobrī piecas sausās spēles aizvadījušais Juhansons tiek atzīts par mēneša labāko KHL
Lāšs Juhansons. Foto: ska.ru

Kontinentālā hokeja līga nosaukusi oktobra labākos spēlētājus. Atzinība tikusi diviem Rietumu un diviem Austrumu konferences pārstāvjiem.

Par labāko vārtsargu atzīts Lāšs Juhansons no Sanktpēterburgas SKA. Viņš piedalījās deviņās spēlēs un izcīnīja astoņas uzvaras, atvairot 94,86% metienu un vidēji ielaižot 1,22 ripas. Piecās spēlēs zviedrs laukumu pameta nepārspēts, un viņa ilgākā sausā sērija sasniedza 197 minūšu atzīmi. SKA sastāvā Juhansons par mēneša labāko spēlētāju atzīts pirmo reizi, bet iepriekš divreiz viņam gods tika Maskavas CSKA rindās.

Jekaterinburgas "Avtomobilist" pārstāvošais Džesī Blekers atzīts par oktobra labāko aizsargu. 13 mačos viņš izcēlās ar trim vārtiem un 12 piespēlēm, kā arī +9 lietderības koeficientu. Kanādietis, kurš pārstāv Kazahstānas izlasi, izdarīja 26 metienus, 17 spēka paņēmienus un bloķēja astoņus metienus.

Labākā uzbrucēja laurus izpelnījās Marats Hairuļļins. Ņižņekamskas "Neftekhimik" līderis 12 spēlēs iekrāja 14 (9+5) punktus. Viņš kļuva par oktobra labāko snaiperi, turklāt divi no deviņiem vārtiem bija uzvaru nesošie. Hairuļļins kļuvis par otro "Neftekhimik" uzbrucēju, kurš ticis atzīts par labāko – kā pirmajam gods 2017. gadā tika zviedram Rikardam Gingem.

Par labāko jauno spēlētāju atzīts Maskavas "Dynamo" uzbrucējs Dmitrijs Raševskis, kurš 13 spēlēs savāca sešus vārtus un desmit punktus. Viņš par mēneša labāko jauno spēlētāju ticis atzīts jau otro reizi.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2021/11/02/...