Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Nazarovs turpinās trenēt "Barys", "Metallurg" vienojas ar čehu Filipi

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Nazarovs turpinās trenēt "Barys", "Metallurg" vienojas ar čehu Filipi
Andrejs Nazarovs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Latvijas trīskārtējās labākās sportistes Inetas Radevičas laulātais draugs Pjotrs Ščastļivijs (35) pagarinājis līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu "Sochi" uz vēl vienu sezonu. Latvijas izlases aizsarga Oskara Bārtuļa aizvadītās sezonas kluba Astanas "Barys" galvenais treneris Andrejs Nazarovs saglabā savu amatu arī uz nākamo sezonu.

Pjotrs Ščastļivijs aizvadīto sezonu sāka Rīgas "Dinamo", taču viņa sniegums nebija tik labs kā tika gaidīts. Decembra vidū Rīgas "Dinamo" atteikumu draftā ievietoja četrus komandas hokejistus - vārtsargu Edgaru Masaļski, aizsargu Georgiju Pujacu un uzbrucējus Marcelu Hosu un Pjotru Ščastļiviju, savukārt 19. datumā līgumi tika izbeigti, un šie hokejisti kļuva par brīvajiem aģentiem. Divos gadījumos risinājums bija ļoti operatīvs - Pujacs pārcēlās uz Ņižņekamsku, bet Ščastļivijs atrada darbu Soču klubā.

Pagājušajā sezonā Rīgas "Dinamo" krievu uzbrucējs 27 spēlēs sakrāja 10 (5+5) rezultativitātes punktus un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu (-8), savukārt "Sochi" rindās 26 spēlēs savāca 11 (5+6) punktus un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu (+2). Soču klubs šodien informē, ka ar Ščastļiviju noslēgts līgums arī uz nākamo sezonu.

Krievu speciālists Andrejs Nazarovs ar kazahu klubu aizvadītajā KHL regulārajā sezonā ieņēma 5. vietu, bet izslēgšanas spēļu pirmās kārtas sērijā ar 3-4 piekāpās Omskas "Avangard". Nazarovs izcēlās arī ar vairākiem nestandarta gājieniem - septembrī par nepieklājīgu žestu rādīšanu viņš saņēma sešu spēļu diskvalifikāciju, novembrī meta ar pudeli pretinieku komandas spēlētājam un pēc mača rupji pasūtīja žurnālistu, savukārt janvārī norāva interviju KHL televīzijas tiešraidē, neļaujot sarunāties ar viņa audzēkni.

Astanas kluba vadība sezonas rezultātus novērtē kā apmierinošus un pieņem lēmumu pagarināt līgumu ar galveno treneri arī uz nākamo sezonu, šodien informē "Barys" preses dienesta pārstāvis.

Tikmēr Magņitogorskas "Metallurg" paziņoja par vienošanos ar 22 gadus veco čehu uzbrucēju Tomašu Filipi. Bijušais Kobas Jasa komandas biedrs Liberecas "Bili Tygri" sastāvā šajā sezonā izcēlās ar 40 (16+24) punktiem 52 spēlēs Čehijas Ekstralīgā un debitēja Čehijas valstsvienībā. Filipi ar "Metallurg" noslēgs trīs gadu līgumu.

Kamēr lielākā daļa komandu gatavojas nākamajai sezonai, četri klubi vēl turpina cīņu par Gagarina kausu. Rietumu konferencē vakar Sanktpēterburgas SKA izcīnīja pirmo uzvaru pret Maskavas CSKA (4:1), taču sērijā pārliecinošu vadību saglabā Krievijas galvaspilsētas klubs (3:1). Sanktpēterburgas komandai atlikušajās sērijas spēlēs nevarēs palīdzēt uzbrucējs Jevgēņijs Ketovs, kuram lauzts kāds no ribu kauliem – uzbrucējam jāizlaiž vismaz divas nedēļas. 13 "play-off" mačos Ketovs izcēlās ar trim (1+2) punktiem.

Izmantotie resursi:
www.hcsochi.ru
www.rsport.ru
ХК «Металлург» (Магнитогорск) — официальный сайт
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат

  +2 [+] [-]

, 2015-04-02 14:08, pirms 10 gadiem
Astanā jautrība turpinās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-04-02 16:03, pirms 10 gadiem
L@tgaļs rakstīja: Soci iz nuokomu sezonu izskotuos ka byus baigais spāks, komanda gaida lobi pastiprynuojumi un vacī spieeituoji teik nūturāti...
Ceru, ka Žerdevs jau tyvuokā laikā paraksteis leigumu ar Sočim...
Soči byus nūpītns spāks uz nuokomu sezonu..

Kas attīscos par Barys, tod es naradzu nikaida īmaslu, lai Nazarovu atlaist nu Barys...
Žerģevs vienigi mikroklimatu pajauks un laiku pavdīs nevis Soču hokeja klubā, bet gan naktsklubā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-04-02 19:30, pirms 10 gadiem
Tagat galvenais lai izdodas ar izlasi uzvarēt.. Lai izdodas džekiem !!!