Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Jeremejevs atkal labākais KHL vārtsargs

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Jeremejevs atkal labākais KHL vārtsargs
Vitālijs Jeremejevs
Foto: ITAR-TASS

KHL nosaukusi aizvadītās nedēļas labāko līgas hokejistu uzvārdus. Jau otro nedēļu pēc kārtas par labāko vārtsargu atzīts Maskavas "Dynamo" vārtu vīrs Vitālijs Jeremejevs, kurš palīdzēja Maskavas klubam uzvarēt visās trīs aizvadītajās spēlēs.

Vitālijs Jeremejevs par labāko KHL vārtsargu tika atzīts arī pagājušajā nedēļā. Šonedēļ "Dynamo" vārtu vīrs palīdzēja savai komandai uzvarēt visās trīs aizvadītajās spēlēs, kopā ielaižot tikai trīs vārtus, bet vienu reizi viņš nostāvēja sausā.

Diezgan negaidīti par labāko nedēļas aizsargu nosaukts Habarovskas "Amur" spēlētājs Vasīlijs Turkovskis. Viņa komanda divās no trijām spēlēm piedzīvoja zaudējumus, bet aizsargs pamanījās nopelnīt lielisku lietderības koeficientu - +5.

Labākais uzbrucējs aizvadītajā nedēļā bijis Jegors Šastins, kurš pārstāv "Torpedo". Četrās aizvadītajās spēlēs viņš palīdzēja savai komandai ar diviem vārtu guvumiem, kā arī četrām rezultatīvām piespēlēm. "Torpedo" uzvarēja trīs no četrām spēlēm.

Par nedēļas labāko jauno spēlētāju nosaukts "Lada" aizsargs Valērijs Vasiļjevs, kurš atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm, kā arī ar lielisku +/- koeficientu - +5.

Izmantotie resursi:
championat.ru

  +3 [+] [-]

, 2009-02-02 17:44, pirms 16 gadiem
nu protams,Prusekam taču trauma.