Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Tambijevs: "Panikas nav, turpinu komplektēt "Admiral" sastāvu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Tambijevs: "Panikas nav, turpinu komplektēt "Admiral" sastāvu"
Leonīds Tambijevs. Foto: VHL

Koronavīrusa pandēmijas dēļ Primorskas novadā nupat ieviests pilnas pašizolācijas režīms, tāpēc pārskatīta arī naudas resursu izmantošana. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Vladivostokas "Admiral" vairs nesaņems finansējumu no novada. Kluba jaunapstiprinātais galvenais treneris Leonīds Tambijevs (Latvija) atklāj, ka turpina nodarboties ar komandas sastāva komplektēšanu.

Kā jau ziņots, Primorskas novada vadība šodien paziņoja, ka nākamajā sezonā "Admiral" nespēlēs KHL. Tas saistīts ar to, ka novada profesionālo sporta klubu finansēšanai paredzētie līdzekļi gada sākumā tiks ieskaitīti rezerves fondā un tiks ieplānoti cīņai ar koronavīrusa izplatīšanos. Tādējādi novada profesionālie klubi aptur jaunu līgumu slēgšanu ar spēlētājiem.

Leonīds Tambijevs: "Kluba pārstāviji pagaidām nav sazinājušies ar mani. Tāpat kā visi, strādāju no mājām, nekur neeju, nodarbojos ar komandas sastāva komplektēšanu, ievācu informāciju. Nekādas panikas man nav."

"Varētu no KHL pārcelties un VHL, taču šāds pavērsiens nedotu finansiālu rezultātu. Faktiski mums ir VHL kluba līmeņa budžets - 300 miljoni rubļu. Tāpēc nav jēgas mainīt līgu. Bez tam viņi varētu mūs neņemt savās rindās, jo nevienam nav interesantu lidot uz Tālajiem Austrumiem, VHL visi viens pie otra brauc ar autobusiem," teica Tālo Austrumu vienības preses dienesta vadītājs Jevgeņijs Baženovs (newsvl.ru), taču šis komentārs drīz vien tik izdzēsts.

Vēlāka piezīme: drīz vien "Admiral" paziņoja par nepiedalīšanos KHL jaunajā sezonā.

Izmantotie resursi:
Novosti Vladivostoka / sports.ru
tass.ru

     [+] [-]

, 2020-04-01 15:11, pirms 5 gadiem
Žēl
Tīri saturīgu hokeju admirāłi šosezon spēlēja