Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Uzvar "Avangard" un Maskavas "Dynamo"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Uzvar "Avangard" un Maskavas "Dynamo"
Kontinentālā Hokeja līga

Šodienas pirmajās divās spēlēs KHL čempionātā uzvaras izdevies izcīnīt mājinieku komandām – Maskavas "Dynamo" uz sava ledus ar 4:2 apspēlēja "Torpedo", bet "Avangard" ar 7:1 sagrāva "Sibirj".

Dinamieši rezultātu atklāja pirmā perioda vidū, kad burzmā pie vārtiem veiklākais izrādījās Konstantīns Kasjančuks, iebakstot ripu tīklā. Otrā perioda sākumā mājinieki panāca 2:0, taču desmit minūšu laikā viesi rezultātu izlīdzināja. Pēc pusotras minūtes sekoja noraidījums "Torpedo" rindās, bet vēl pēc minūtes maskavieši atkal bija vadībā 3:2. Pēdējā trešdaļā iespējas gūt vārtus bija abām komandām, taču tās palika neizmantotas līdz brīdim, kad Dmitrijs Afanasenko minūti un četras sekundes līdz spēles beigām raidīja ripu tukšos viesu vārtos. Atlikušajā laikā "Torpedo" vēl nopelnīja divas minūtes par tīšu ripas izmešanu no laukuma, bet vārtu gan vairs nebija – 4:2 "Dynamo" labā.

Omskā pirmajā trešdaļā vadībā izvirzījās viesi, tomēr turpinājums mājiniekiem jau bija krietni veiksmīgāks. Līdz pārtraukumam viņiem izdevās izlīdzināt rezultātu, bet otrajā trešdaļā liets uz labo pusi sāka virzīties tad, kad Antons Kurjanovs guva vārtus mazākumā, izvirzīdams mājiniekus vadībā 2:1. Drīz vien sekoja vēl vieni vārti, spēlējot vienādos sastāvos, bet perioda izskaņā "Avangard" realizēja arī skaitlisko vairākumu – 4:1 pēc 40 spēles minūtēm. Pēdējā perioda vidū mājinieki jau panāca graujošu pārsvaru 6:1, bet piecas sekundes līdz mača beigu signāla, Jakubs Klepišs septīto reizi iededza sarkano gaismu aiz "Sibirj" vārtiem – 7:1.

Izmantotie resursi
khl.ru

     [+] [-]

, 2009-02-01 15:28, pirms 16 gadiem
kaut ko tomēr Avangard vēl var..

     [+] [-]

, 2009-02-01 15:35, pirms 16 gadiem
Tas labi,ka Torpedo zaudēja,varēja Avangards vēl pagrūst,bet tas jau būtu par daudz prasīts!

     [+] [-]

, 2009-02-01 15:51, pirms 16 gadiem
nu re - Avangard vineja Sibirj, un RD tagad jau 12. vietaa...

     [+] [-]

, 2009-02-01 19:17, pirms 16 gadiem
Nu, ja Avangardam pēdējās spēles būs pret stiprajām komandām, tad var smuki grūst un būtu smieklīgi, ja Avangards netiktu playoffā. =DD Bet gan jau neskatoties uz to šie nopirks sev vietu 16niekā.